Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

sabri yucel' Alıntı:
olgun bey siz nıcın gerceklerden rahatsız oluyorsunuz

aracınız kapasıtesı ortada sızın dustura odedıgınız para kadar bız gercek off road cular araclarımızı off road hazırlamak ıcın para harcıyoruz vınc tampon karter
korumaları tavan sepetlerı sis farları arac yukseltme vs vs bunları ususte koydugunuz zaman 20 tl gıbı rakamlar yapıyor
hafta sonu gezımız var buyrun madem aracınız OFF ROAD aracı gorelım KAPASITENIZI .....

Galiba bir yanlış anlama oldu sabri bey. Ben sizin tespitlerinizden veya gerçeklerden rahatsız olmuş değilim. Daha önceki mesajlarınıza da katıldığımı belirtmiştim.

Ayrıca, yukarıdaki tespitlerinize de katıldığımı söyledim. Dilerseniz özetleyeyim: Hiçbir Duster kullanıcısı, bu aracın ağır off road şartlarına dayanacağını iddia edemez. Profesyonel, hazırlanmış off road araçlarıyla Duster'ın yarışacağını da iddia edemez.

Ağır off road araç sahiplerinin kaç para harcadıkları değil mesele. Dileyen yirmi değil elli harcar. Bu onun bileceği iş.
Duster'a 20 de harcasanız, aynı sağlamlıkta bir off road aracı elde edemezsiniz. Duster sınıfı ve altyapısı gereği, zaten bu tür kullanıma uygun değil.

Rahatsızlığıma gelince; bazı katılımcıların saçma sapan lafları Duster kulanıcıları adına dile getirip işi alaya vardırmaları.

Mesajıımı bir daha gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Etiketler

"benım sıze tavsıyem sayfanızın adını PIKNIKCI DUSTER olarak degıstırmenız ve TEKNIK GERCEKLERLE yuzlesmenız .... madem off road yapmıyorsunuz nıcın sayfanın adı off roadcu duster .... bıızm araclarımız 80 cm karda gitmıyor ama 50 cm camurda gıdıyor Smiley amacım sizlerle atısmak degıl prımede hıc ıhtıyacım yok .......varsa aracına guvenen DUSTER CI HODRI MEYDAN ben burdayım klavye kahramanlıgınız kadar arazıdede ıyımısınız ?"
Bu ifadeniz alıntının arasına yazılmış, sonra farkettim.

Zaten Duster kullanıcıları araçlarının dağ-tepe gezmek için olduğunu biliyor. Zaten piknikçi Duster diyoruz kendi araçlarımıza.

Bu başlık aylar önce, espri olsun diye, görselleri sunmak için biri tarafından açılmıştı. Yani sadece espri ve görseller. Fakat bir yığın sazan "Duster kullanıcıları araçlarının ağır off road aracı olduğunu iddia ediyor" diye VARSAYIP ortaya atladı.

Pirim meraklılarına gelince; kastettiğin zaten siz değilsiniz, onlar kendini bilir.

YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ, BEN BU MESAJLARLA, HADDİNİ BİLMEYEN BAZILARINA LAF ÇAKIYORUM. ;D

olgun bey cok samimiyim ben gercekten duster cok sevıyorum
sasesı olsa yururu bıraz daha guclu olsa dusunmem anında bende alırım ..... ben arabacıyım yanı benım ıcın onemlı olan motor sanzıman dıfransıyel sase
aracın konforu aynası koltugu vs vs hıc ama hıc onemlı degıl ....agır off road yapıyorum yapmaya calısıyorum 2 tane meganı off road askından pert etttım bugune kadar 80 lıradan fazla paramı daglara taslara harcadım ... MARKAnın da onemı yok onemlı olan ne verıp karsılıgında ne aldıgımız .... reno grubunuda cok severım gunluk kullanım ıcın megan dcı ım var ılk aracımda torosdu ....
dustar la ılgılı tek sorun bu aracın kapasıtesının uzerınde abartılması hepsı bu
selamlar ....

olguncandan' Alıntı:
"benım sıze tavsıyem sayfanızın adını PIKNIKCI DUSTER olarak degıstırmenız ve TEKNIK GERCEKLERLE yuzlesmenız .... madem off road yapmıyorsunuz nıcın sayfanın adı off roadcu duster .... bıızm araclarımız 80 cm karda gitmıyor ama 50 cm camurda gıdıyor Smiley amacım sizlerle atısmak degıl prımede hıc ıhtıyacım yok .......varsa aracına guvenen DUSTER CI HODRI MEYDAN ben burdayım klavye kahramanlıgınız kadar arazıdede ıyımısınız ?"
Bu ifadeniz alıntının arasına yazılmış, sonra farkettim.

Zaten Duster kullanıcıları araçlarının dağ-tepe gezmek için olduğunu biliyor. Zaten piknikçi Duster diyoruz kendi araçlarımıza.

Bu başlık aylar önce, espri olsun diye, görselleri sunmak için biri tarafından açılmıştı. Yani sadece espri ve görseller. Fakat bir yığın sazan "Duster kullanıcıları araçlarının ağır off road aracı olduğunu iddia ediyor" diye VARSAYIP ortaya atladı.

Pirim meraklılarına gelince; kastettiğin zaten siz değilsiniz, onlar kendini bilir.

YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ, BEN BU MESAJLARLA, HADDİNİ BİLMEYEN BAZILARINA LAF ÇAKIYORUM. ;D
bilgi paylasıyoruz sorun yok ..... olgun bey pazar gunu cekmekoy gezımız var yaklasık 10 15 arac katılmak ıstersenız buyrun

pazar gunu katılmak ıstersenız buyrun
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79959.msg1006113;topicseen#msg1006113

Sabri bey, mesajımı aldığınıza sevindim.

Ben bu forumda, Duster kullanıcılarının neredeyse tüm mesajlarını okudum. Hiçbir Duster kullanıcısı, bu aracı kapasitesinin üstünde abartarak tanımlamadı. Hiç kimse "ey ahali, alın bir DUSTER, kayadan kayaya çıkın, çamurlarda yüzün" demedi.

Hatta bu Duster böcülerinin laf giydirdiği, Duster'a gerçekten gönül vermiş arkadaşımız ümiterkan bile, aracı doğru tanımlamıştır. Sadece onun kullandığı bazı kavramları bu şahsiyetler yanlış anlamlandırıp ortalığı bulandırdılar.

Olay bundan ibaret. Başlığın hikayesini anlattım. Bu, Duster kullanıcılarının iddiası filan değil.

Azıcık motor-şanzuman bilgisi olan, kilitli dif ile elktronik güç aktarımının asla aynı sonucu veremeyeceğini bilir.

Duster kullanıcıları arasında ağır off road meraklısı veya yapan yok.

Davetinize teşekkür ederim. Ben off road tutkunu değilim. Para verseniz zaten o çamurlara girmem. Sadece seyrederim, güzel bir mücadele. Tutkunlarını da takdir ederim.

Yaptığım ve yapmak istediğim nedir? Normal oto ile giremeyeceğim dağ yollarında, kırda bayırda gezmektir. Altı yüksek, zora düştüğünüzde sizi kurtarabilecek olan 4x4 ü var; benim gireceğim arazi şartlarında yeter de artar bile.

Sadece bu kadar. Diğer Duster kullanıcıları da aynı düşüncedeler.

Bol çamurlar dilerim.

Bu kıvırtma ve hakaret döşeme işi ya bulaşıcı ya da sosyolojik bir boyutu var. Nerde sıkışan biri olursa önce kıvırtarak olayı geçiştirmeye çalışıyor, dün dediklerini bugün inkar ediyor. O da olmadı alay ve hakaretlerle meseleyi farklı bir boyuta taşıyıp işin içinden öyle sıyrılmaya çalışıyor.

Olguncandan bey yazdıklarınız seviyesiz ve hakarete varan boyutlarda, kastettiğiniz kişiler arasında kendim olduğunu düşünmediğim gibi sizlere hakarete varan sözlerde sarfettiklerini takip ettiğim kadarı ile görmedim. Tüm katılımcılara kendilerine çekidüzen vermeleri yolunda uyarmak isterim. Seviyeyi yukarıda tutun lütfen.

Artık bu konuyla ilgili yazılan saçma sapan konulardan bıktık. Miğdem bulandı dastır dastır dastır. Moderatörlerden bu konuyu kilitlemelerini rica ediyorum. Paylaşım maylaşım yapıldığı yok burada, saçma sapan yazılar yazılılyor. Forumdan soğuttu beni bu konu.

veteriner' Alıntı:
Niye ki kardeşim, siz Dacia Duster'in off road modifiyesi hakkında bilgi sahibi olmak istemiyor muydunuz?
Artık istemiyorum. Sıkıldım bu mevzudan birşey öğrendiğimiz de yok zaten. Ayrıca duster alsam bile modifiyeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.
Zaten bu başlık altında da dustercilardan çok anti-dustercilar yazıyor.

Yavuz bey, yazdıklarım seviyesiz değil, tam tersine, seviyeli bir hakarettir.

Tek bir kişiyi hedef almamıştır; tek kişiyle dedim-dedi polemiğine girilmemiştir; herkes yazdıklarını bilir ve benim yazdıklarımdan kendi payına düşeni algılar.

Baylar, dünya böyle; hakaret ederseniz hakaret görürsünüz; alay ederseniz alayla karşılaşırsınız.

Ayrıca, olan-olmayan, eleştiri meleştiri muhabbetlerine sığınmayın; isterseniz Duster'ı yerden yere vurun. Ne kadar kötü bir araç olduğunu kanıtlayın... Çok da umurumda değil.

Gayet basit ve net:

Yazdıklarım alaycı ve hakaret içeren mesajlarınıza ilişkindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri