Eyvallah sabri bey; bakmayın burada üfürüp duranlara. Hiçbiri Duster kullanıcısı değil. Binmemişlerdir bile. Zaten bütün Duster kullanıcıları ağır off roada dayanamayacağı konusunda hemfikir. Hiçbiri ağır offroad yapmıyor da zaten.
Bitane vatandaş tarihin birinde bir laf etmiş; vay efendim Duster 80 cm. karda giderdi de, yok efendim iyi bir modifiye ile ağır off road yaradı da...Körler sağırlar bu lafla birbirini ağırlayıp duruyor.
benım sıze tavsıyem sayfanızın adını PIKNIKCI DUSTER olarak degıstırmenız ve TEKNIK GERCEKLERLE yuzlesmenız .... madem off road yapmıyorsunuz nıcın sayfanın adı off roadcu duster .... bıızm araclarımız 80 cm karda gitmıyor ama 50 cm camurda gıdıyor
amacım sizlerle atısmak degıl prımede hıc ıhtıyacım yok .......varsa aracına guvenen DUSTER CI HODRI MEYDAN ben burdayım klavye kahramanlıgınız kadar arazıdede ıyımısınız ?
Bitane vatandaş, espri olsun diye birtakım off road resimlerini koymuştu; sazanlar balıklama daldı. Bütün bu abuk subuk laflar bundan.
Aracın teknik altyapısını zaten bilerek, yani ne yapabilir ne yapamaz, bunu bilerek aldık.
Bu arada, birbirini ağırlayanlara bir mesajım var: Sitedeki diğer forumlardaki mesajlarınıza ve katıldığınız tartışmalara bi göz attım. Gördüm ki ne sizin mesajınlarızı ciddiye alanlar olmuş ne de muhatap alanlar.
Gelip de buradaki kişilere sataşarak mı pirim yapmaya uğraşıyorsunuz? Öyleyse birbirinizi ağırlamaya devam edin. Bilin ki ne yazdığınızı okuyan yok. Ben "okunmuş"u işaretleyip geçiyorum.
Birbirinize ikramlarınız bol olsun. ;D