Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

ümiterkan nasıl bir azim var sende böyle herşeye verecek bir cevabın var ne yazılırsa yazılsın birşey yazıyorsun işin gücün yokmu sürekli duster konusuna cevapmı yetiştiriyorsun nedir anlamadım dacia plazasında satış elemamanısın ve bilgisayar başında vakit geçirmek için böyle bir tartışma açtın yoksa ? ANLAMADIM GİTTİ ! HALA DUSTERI SAVUNUYORSUN OFFROAD CUDUR ALIN YAPIN OFFROADUNUZU TUTAN YOK .

darktreys' Alıntı:
ümiterkan nasıl bir azim var sende böyle herşeye verecek bir cevabın var ne yazılırsa yazılsın birşey yazıyorsun işin gücün yokmu sürekli duster konusuna cevapmı yetiştiriyorsun nedir anlamadım dacia plazasında satış elemamanısın ve bilgisayar başında vakit geçirmek için böyle bir tartışma açtın yoksa ? ANLAMADIM GİTTİ ! HALA DUSTERI SAVUNUYORSUN OFFROAD CUDUR ALIN YAPIN OFFROADUNUZU TUTAN YOK .

??? ::smiley:

darktreys' Alıntı:

Doğuş Bey,

Yine akedemik belge bilgi ve deneyime dayalı müthiş bir yorum yapmışsınız. Lütfen duster sayfasına daha çok uğrayınız.Gerçi akademik ve üstün tecrübe dolu ibretlik yorumlarınızı diğer sayfalarda da görüyüroz ama bu sayfa daha çok ilgi çektiği için buraya biraz daha ihtimam göstermenizi sizden rica ediyoruz...
Saygılar...

Herkese ve memlekete hayırlı bir seçim diliyorum.

Alakasız birkaç not yazmak içimden geldi.. Varsayın ki, "konuşuk olsun" diye yazdım. ;D ;D ;D Veya bu alakasız şeyler "sivrisinek-saz" gibisinden de değerlendirilebilir.

Necip milletimiz bazı durumları anlatan çok güzel deyimler icat etmiş.... Bunlardan en güzeli de "laf söyledi balkabağı" sözü. Demek ki ya "balkabağı laf edebiliyor" diye yorumlamamız lazım, ya da "edilen laf balkabağı gibi ilgisiz alakasız ortalıkta sırıtıyor" diye düşünmemiz gerek. Kabaklar arasında balkabağı aykırı durmaz, ama güzellikler arasında, kocaman bir kabak metrelerce öteden "ben buradayım" der, yani sırıtır.

Balkabağı hep kabaklık yapacaktır, çünkü o bir kabaktır, çekirdeğinden kabuğuna kadar... Balkabağından karpuz rolü beklemek yanlıştır. Kabakları kabaklık yaptıkları için kınamak yanlış olur, çünkü başka bir şey yapamazlar. Öyleyse kabakları tekmelememek lazımdır, bir de ciddiye almamak... ;D ;D ;D

Bence sadece "Duster" olsun bu başlık :smiley:
Soft moft ta kalmasın :D
Hiç tartışma çıkmaz ;D

Ama ben seviyorum bu başlığı :smiley: Arada bir girip sohbet ediyorum gülüyorum daha ne olsun :D

ict3055' Alıntı:
Bence sadece "Duster" olsun bu başlık :smiley:
Soft moft ta kalmasın :D
Hiç tartışma çıkmaz ;D

Ama ben seviyorum bu başlığı :smiley: Arada bir girip sohbet ediyorum gülüyorum daha ne olsun :D

O zaman ''............ Duster'' olsun herkes istediği gibi noktalı yeri doldursun... :D

Eeeeeaaaammmmm bence :D ''Off road'da Duster !'' .

Çünkü başımıza iş açan kısmı ''cu'' eki... :D

bu arda yarın yeni videoları yukleyeceğim Duster Plajda adı altında :smiley:
C.tesi de yağmur yağınca merak ettiim Kayışdağına çıkarmıyım diye ve çıktım ama inerken kötüydü....

dusterilker' Alıntı:
C.tesi de yağmur yağınca merak ettiim Kayışdağına çıkarmıyım diye ve çıktım ama inerken kötüydü....

Allah korumuş geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim ?

dusterilker' Alıntı:

büyük cesaret

..... yerine
cesur yürek diyebiliriz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR