Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ict3055' Alıntı:
Pajero az yakar yahu...
Siz hiç Kürşad abinin pajeroyu gördünüz mü canlı :smiley:

beyoff ta ve isoff challenge da gördük.gözlere aratmaya gerek yok araç ben burdayım diyor rock nin rusya maçındaki rus boksör gibi.diğer araçlardan 10 15 santim yukarda tyrex lastikler ve göz alıcı renk

Etiketler

gördüm, Arazide duster i geçermi bilmem ama yakışıklılıkta
10 numara

eeee o zaman nasıl o iki aracı mukayese edebiliyorsunuz yahu.
Duster diğerinin lastiği kadar araç?

Bu arada biz İlker bey ile özelden mesajlaştık ben kendim bildiğim gibi bir test yapıp duster'a 4x4dergi de yayınlıycam sonuçları kısmetse :smiley:

AL1820' Alıntı:
gördüm, Arazide duster i geçermi bilmem ama yakışıklılıkta
10 numara

ali bey duster pajero 3500 karşılaştırması polemiğine girmeyin bu sefer tüyemezsinizde denemeye kalkarlarsa. ben pajero havada karada diyorum.geri vites performansı duster kadar v6 3500 ün

Ben de Bolu'ya davet ettim. Aracın yakıtı benden.
Umarım gelirlerde ben de burada yayınlarım gezimizin karelerini :smiley:

Standart bir duster ile benim aracı yada çağrının aracı kıyaslamak elma ve armutu kıyaslamak olur.

bizim araçlar standartken bile elma ve armut durumu var aslında ama yinede kabul edilebilir bir yanı oluyor.

benim kıyas kriterim 50 000 tl ye bir duster almak yerine hangi 4x4 ler alınabilir, ve o zaman dusterin avantajları ne olur diğer araçların avantajları ne olur gibi bir kıyaslama baştan beri.

örneğin benim arabamın standartını 25 000'e çağrının discovery 1 inin standartını 15 000 e bulabilirsiniz. Ama rakip olarak kıyasladığınız araba 50 000 tl lik bir araç.

aslında ezik taraf biziz :smiley:

Tempus' Alıntı:
Standart bir duster ile benim aracı yada çağrının aracı kıyaslamak elma ve armutu kıyaslamak olur.

bizim araçlar standartken bile elma ve armut durumu var aslında ama yinede kabul edilebilir bir yanı oluyor.

benim kıyas kriterim 50 000 tl ye bir duster almak yerine hangi 4x4 ler alınabilir, ve o zaman dusterin avantajları ne olur diğer araçların avantajları ne olur gibi bir kıyaslama baştan beri.

örneğin benim arabamın standartını 25 000'e çağrının discovery 1 inin standartını 15 000 e bulabilirsiniz. Ama rakip olarak kıyasladığınız araba 50 000 tl lik bir araç.

sizin araçtan 2 tane alır birini delice arazide koşturur,ikinciyle bağdat caddesinde nişantaşında piyasa yapılır

Tempus' Alıntı:

Bu başlıktaki 74 sayfayıda okuyan biri olarak,
okuduğum en güzel kıyaslama ilan ediyorum bu yorumu...

Abicim 2011 model araçla; 1995 model araçları niye kıyaslıyorsunuz yahu...

Gidin 2011 Land Rover Range Rover Eveque'nin off road ve standart haliyle kıyaslayın araçlarınızı???? :smiley:

ict3055' Alıntı:
Bu başlıktaki 74 sayfayıda okuyan biri olarak,
okuduğum en güzel kıyaslama ilan ediyorum bu yorumu...

Abicim 2011 model araçla; 1995 model araçları niye kıyaslıyorsunuz yahu...

Gidin 2011 Land Rover Range Rover Eveque'nin off road ve standart haliyle kıyaslayın araçlarınızı???? :smiley:

Senmi onlarla kıyaslıyorsun onlarmı seninle ;D ;D

74 sayfayı okumuş biri olarak bu sitenin
en eğlenceli konu başlığı budur
derim

dusterciler, pazardan yorgun olmalılar, hiç biri ortalıkta görünmüyor ;D
alışık değiller tabi

Duster ciler zafer sarhoşu şuan ,yakında ortaya çıkarlar... :smiley: Hatta ben İlker Bey'in Duster la istenilen aracı arka arkaya bağlayıp çekme teklifini yazim de konu kızışsın... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri