Duster Aksesuar Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ttn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,290
nihayet bitti ;)

16.jpg

17.jpg

Etiketler

çok teşekkür ederim Ümit bey, bugün akşam aracı alırken sanki yeni araç alıyor gibi heyecanlıydım ;D bu arada parrot ekranlı bluetooth araç kitini kullandım gerçekten ses kalitesi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim..

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Bende Duster istiyorummmmmmmmm
Bu arada rengine karar verdim.
Bembeyaz alacağım çok güzel duruyor.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ben ne zaman alacağımmmmmm.

Hayırlı olsun,Allah kazasız,belasız ve keyifli sürüşler versin.
Darısı bizim gibilerin başına

sayın bulnes,
çok teşekkür ederim, Allah tezelden sizide duster sahibi yapar İnşallah ;)

syn ttn aracınız aksesuarlarınız hayırlı olsun. allah nazardan saklasın :smiley:) macera paketini kaça taktırdınız acaba fırsat bulup servise gidemedim :(( bide onu boyatabiliyormuyuz?? fazla renk farklı olsun istemiyorum da bendede siyah var beyazda güzel durmuş tekrardan güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun...

sial' Alıntı:
syn ttn aracınız aksesuarlarınız hayırlı olsun. allah nazardan saklasın :smiley:) macera paketini kaça taktırdınız acaba fırsat bulup servise gidemedim :(( bide onu boyatabiliyormuyuz?? fazla renk farklı olsun istemiyorum da bendede siyah var beyazda güzel durmuş tekrardan güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun...

808725725R yan marşpiye koruması 374 tl
984905842R sol ön paçalık koruma 117 tl
984903687R sol arka paçalık koruma 126 tl
984907481R sağ ön paçalık koruma 117 tl
984907050R sağ arka paçalık koruma 126 tl

bu fiyatlara kdv'de eklenecek..ama koldayama yoksa kesinlikle tavsiye ediyorum ;)

çok teşkkr edrim. pazartesi aksilik olmazsa servise uğrıcam :smiley:) fakat havalar hala kapalı :( bu sene yaz yok gibi :(

syn ttn servise parça fiyatlarını sordum seri numaraları farklı ve fiyatlarıda sizden farklı

788A24426R : 165 TL
788A33613R : 165 TL
960169632R : 153 TL
960178918R : 153 TL

ARTI 140 TL işçilik. kdv dahil. boyada içinde olan fiyatı. aynı şeyleri sorduk sanırım. kodlar farklı ve fiyatlarda farklı. siz işçilik olarak ne kadar verdiniz acaba? ben zonduldaktaki bayiye sordum.

sayın sial bu kodları fiyat tekliflerinden yazdım,fatura arabada ve şuan yanımda değil.. fakat bu siparişleri girerken bilgisyarda özellikle resimlerin yanındaki kodlara bakarak yazdık.. benim arabanın işcilik tutarı 230 lira.. Aslında sizde fena fiyat almamışınız, bu arada kocaeli ERNAZ yedek parça sorumlusu Erol beyden fiyat almanızda fayda var ;)

yan bar ve arka rüzgarlık takıldıktan sonraki son hali,işte bukadar uğraş daha sonra hanım alsın götürsün duster'ı :-[ bizde forumdan duster hasretini giderelim ;D

1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri