Duster Aksesuar Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ttn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,291
kol dayama cuma günü geldi yarın sabah takılacak inşallah ;) cuma günü gördüm içi kullanılıyor ve ileri doğru uzayabiliyor.. benim hoşuma gitti gayet sağlamda ;) sonuçta orjinal ;)

Etiketler
aksesuarların takılması için sabah aracı bıraktım,akşama yetişirse fotoğrafları bugün paylaşrım ;) yukardaki listeye ek olarak park sensörü ve parrot ekranlı bluetooth araç kitide hediye takılacak ;)

ttn' Alıntı:
aksesuarların takılması için sabah aracı bıraktım,akşama yetişirse fotoğrafları bugün paylaşrım ;) yukardaki listeye ek olarak park sensörü ve parrot ekranlı bluetooth araç kitide hediye takılacak ;)

Hediyeler süpermiş :smiley:

ümit bey gönderdiğiniz merkezi kilit ile ilgili kullanım klavuzunun resmini çıktı alıp ustanın eline sıkıştırdım bu sabah ;D İNŞALLAH akşama onuda halleder ;)

ttn' Alıntı:
ümit bey gönderdiğiniz merkezi kilit ile ilgili kullanım klavuzunun resmini çıktı alıp ustanın eline sıkıştırdım bu sabah ;D İNŞALLAH akşama onuda halleder ;)
İnşallah :smiley: bence bir tane de yeni kitapçık istemeyi unutmayın, eksiksiz olsun tabi ;)

Sayın arkadaşlar, bugün kol dayamayı taktırdıktan sonra çalışmayan arka camlar için aracı ustaya götürdüm, bağlanrının unutulduğunu tahmin ettiğimi söyledim, gerekli işlemi yaptı ve arka camlar tüm fonksiyonlarıyla (çocuk kilidi/açma-kapama) çalışmaya başladı tekrar. Ustaya ne olduğunu sordum. Sigortasının attığını söyledi. Sigortayı ben değiştirseydim çalışırmıydı diye sordum. Hayır, yine atardı dedi. Anladığım kadarıyla arka cam kumandası soketinin ya fiziksel olarak +/- bağlantı koruması yok ya da hafif bir zorlamayla yanlış bağlantı mümkün olabiliyor. Kol dayama taktıracak arkadaşların ustayı bu konuda uyarmalarında ve kol dayama takıldıktan sonra arka cam ile elektrikli ayna fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını kontrol etmelerinde fayda var gibi gözüküyor...emniyetli sürüşler...

araba bugün serviste kaldı,yetişmedi :-[ yarın uyarılarınızı dikkate alcağım cem bey teşekkürler ;)

resimleri detaylı olarak birazdan yüklüyorum arkadaşlar.. valla bu duster yüzünden bu haftaki AÖF sınavından kalacağım ;D

tüm duster'cı arkadaşlarıma faydalı olur umarım ;)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR