Arama sonuçlarınız

1. kayzer

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan İyi yolculuklar Yaşar Bey, bende takipteyim....

2. kayzer

Aralik 2013 Arjantin Sili

Ynt: Aralik 2013 Arjantin Sili Size başarılar diliyorum. Takip için bir iz benden...
  3. kayzer

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Demekki sıra artık toplu tanışmaya geldi... Bende seve seve yapılacak toplu bir buluşmaya katılmak isterim....

4. kayzer

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Çok güzel resimler hoca hanım. Takipteyim...
  5. kayzer

Trans Sibirya turu

Ynt: Trans Sibirya Turu Hazırladığınız blogu baştan sona okudum ve çok beğendimi belirteyim. Yolculuk boyuna insanın hissettikleri, yolda tecrübe ettikleri bence paha biçelemez... Elinize sağlık..

6. kayzer

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Harika bir anlatım ve eşliğinde çok güzel resimler... Şimdilik iz bırakmakla yetineceğim. Kıyas konusunda elbette söylenecek çok söz var. Nedense bu konularda hep bir bıkkınlık çöküyor üzerime. Teknoloji,mimari veya doğa... artık her ne varsa "onlarla"...

7. kayzer

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Çok çok geçmiş olsun. İyi cesaret yinede, hem sınırdaki polise hemde eşkiyalara karşı soğukkanlı kalabilmek, hatta üste çıkmak. Pragda, terminalde otobüs beklerken kardışa iki polis gördük. Bize...
  8. kayzer

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Bende sonuna kadar zevkle takip ettim. Diğer yazınız gibi bu yazıdaki anlatımız ve eklediğiniz resimler muhteşemdi. Emeğinize sağlık. Seygi ve saygılarımla...
  9. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Madem sorular kısmı tekrar ortaya cıktı. Zafer Bey'le yuzyuze yapalım. Bu konuda bir sozu de vardı hani. Sevgi ve saygılarımla...

10. kayzer

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Ynt: Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal Bir iz de benden. Zevkle takip...

11. kayzer

GÖKOFF YAZ ETKİNLİKLERİ

Ynt: GÖKOFF YAZ ETKİNLİKLERİ İzimizi düşelim burayada... ;)
  12. kayzer

Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012 Takip....

13. kayzer

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Bende benzer durumdayım. İngilizcem iyi olmadığı için ya eşimle yada iyi ingilizce konuşan birileriyle yurt dışı gezileri yaptım. Lakin hepsi paket programlardı. Her gezginin ruhunda yalnız seyahat etme isteği vardır diye...
  14. kayzer

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) Takip...
  15. kayzer

Hafta sonu KIBRIS

Ynt: Hafta sonu KIBRIS Çok güzel bir gezi ve anlatım olmuş hoca hanım. Ellerinize sağlık.

16. kayzer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Tatlı bir burukluk da yazının sonunda ben hissettim. Hem gezme hemde yazıya dökme işinde bu kadar istikrar göstermeniz takdire şayan Zafer Bey. Diğer gezi yazılarınızı da merakla...
  17. kayzer

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Elbette, burada da takip ediyoruz Zafer Bey'i.....
  18. kayzer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Zafer Bey, Yazılara tekrar devam etmenize çok sevindim. Merakla devamını bekliyorum. Saygılar...

19. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Çok geçmiş olsun Zafer Bey. Gelince analatacaklarınıza bunlar da eklenmiş olacak... Tekrar geçmiş olsun.
  20. kayzer

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer Bey, Öncelikle mutlu yıllar diliyorum size, doğum gününüz kutlu olsun. Ayrıca Bayramınız da kutlu olsun. Nice senelere sağlık ve mutlulukla, kendinize iyi bakın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri