RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan irmscher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,228
Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

ve nihayet 1bucuk saat sonra nehiri buluyoruz ...

DSC_0371up.JPG

DSC_0380up.JPG

DSC_0392up.JPG

DSC_0403up.JPG

DSC_0409up.JPG

Etiketler

bu melek heykelini isvecli bir ogrenci grubu yapmis , ayni heykelden dunyanin farkli yerlerinde de varmis ve bu heykellerin dunya barisini koruduguna inaniyorlar , cocuk iste !!

DSC_0452up.JPG

DSC_0456up.JPG

DSC_0459up.JPG

DSC_0460up.JPG

DSC_0462up.JPG

Donusumuz Yekaterinburg-Omsk 12 saat tren ve Omsk-Istanbul 5 saat ucak , biraz yorucu olsada , Rusya nin her karisinda ayri bir guzellik , ayri bir kultur , ayri bir doga var , sonuna kadar degdi. Bundan sonrada insallah Rusya nin farkli bolgelerine gitmeyi dusunuyorum ve herkese tavsiye ederim . Rusya topraklari dunyada baska hicbir yere benzemiyor , orasi farkli bir dunya diye dusunuyorum .

zevkle okudum paylaşımlarınızı.....
sunumunuz ve fotoğraflar bir harikaydı doğrusu...

İyi günler
Sy Altay
Çok güzel alnatımınız ve harika doğa manzarası fotograflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Altay
Çok güzel alnatımınız ve harika doğa manzarası fotograflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar

ben tesekkur ederim , cok sagolun guzel sozleriniz icin

Bende sonuna kadar zevkle takip ettim. Diğer yazınız gibi bu yazıdaki anlatımız ve eklediğiniz resimler muhteşemdi. Emeğinize sağlık.
Seygi ve saygılarımla...

kayzer' Alıntı:
Bende sonuna kadar zevkle takip ettim. Diğer yazınız gibi bu yazıdaki anlatımız ve eklediğiniz resimler muhteşemdi. Emeğinize sağlık.
Seygi ve saygılarımla...

Çok teşekkür ederim güzel sözler için , birileri beğendiyse yada yardımcı oluyorsam çok mutlu olurum ...

Çok Güzel bir paylaşım
Teşekkürler...
2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu.
Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin yazılarınızı okuduktan sonra Rusyayı özlediğimin farkına vardım :smiley:
Size tavsiyem bir dahaki sefere Kazan-Ufa-Ekaterinburg, yapmanız. Daha ötesi Irkutst ve Baykalı anlatmaya bile gerek yok...

arturo22' Alıntı:
Çok Güzel bir paylaşım
Teşekkürler...
2008-2010 arası Kazanda yaşadım Novosibirske kadar her yeri arabayla gezdim... Fotograflarınız beni eski gunlere goturdu.
Şimdi Afrikada Etyopyada bir projede calisiyorum... Sizin yazılarınızı okuduktan sonra Rusyayı özlediğimin farkına vardım :smiley:
Size tavsiyem bir dahaki sefere Kazan-Ufa-Ekaterinburg, yapmanız. Daha ötesi Irkutst ve Baykalı anlatmaya bile gerek yok...

Ben teşekkür ederim sağolun ,

Kazan ve Baikal taraflarınada çok gitmek istiyorum , gidenlerden de çok dinledim sağolun sizde tavsiyeler için , dediğiniz gibi Rusya ayrı bir dünya ve bence hala Türkiye ve Türk turizm ve tur şirketleri tarafından tam anlamıyla keşfedilmemiş bir cevher , ileride ben Türkiye den Rusya ya çok daha farklı ve çeşitli turlarında olacağını ve Türkiye de ki popülaritesinin de artcağını düşünüyorum , insanlar yavaş yavaş Avrupa dan , Avrupa daki tek düze aynı tip şehirleri görmekten bıkacaklar .

Etiyopya nasıl , birazda siz ordan bilgi verirseniz iyi olur :smiley: inşaat firmasında mı çalışıyorsunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR