Arama sonuçlarınız

1. Haskan

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira rica ederim ;)

2. Haskan

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira bir fırsat sitesinde gördüm, sayfanın herhangi bir yerinde yorum yapma kısmı olsaydı ' bu ürün bizde sadece ve sadece 2,5 tl ' diyecektim.. bu güzel ürünü bize ucuza temin ettiğiniz için tekrardan teşekkürler :)...
  3. Haskan

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira ;D ;D ;D

4. Haskan

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira üstadım ürünler elime ulaştı saolasın, ilk paketi açtığımda sarı-kırmızıyı görünce noluyoruz dedim sonradan sarı lacivertide görünce rahatladım :)) tekrardan saolasın hayırlı satışlar..
  5. Haskan

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira sn ilbeğ bilgilerimi az önce msj attım. gümüş renk tercihim ama yoksada hazırda hangisi varsa gönderebilirsiniz..

6. Haskan

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ hepsi birbirinden güzel..

7. Haskan

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..maşallah
  8. Haskan

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? bi gün doktorun 'Artık sağlığın için et ve tereyağ yememen gerekiyor' demesinden korkuyorum ;D
  9. Haskan

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Farklı bir yeniden doğuş hikayesi gibi..kolay gelsin

10. Haskan

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8

11. Haskan

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli - Yeşil yanmasına 2 saniye kala kornaya basarak 'uyuma, hazırlan' diye düşünenler - 2 şeritli bir yolun sonunda gişe,yol çalışması,kavşak vb. durumlardan dolayı yolu 8 şerite çıkartıp o iki şeritten geçmeye çalışanlar (KGS giişeleri özellikle) -...
  12. Haskan

salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak offffffff :o evlenmeden önce, eşim aillecek yenilen yemeklerde salataya ekmek bandırıldığı zaman millete kızarmış..şimdi salatanın sonu gelmeye başlayıp suyu ortaya çıktığında birbirimize bakışlarımız değişiiyor..hafiften suratlar...

13. Haskan

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? herkese günaydınnnnn güne kazım koyuncudan nçaiş birapa(he yana) ile başlamak ayrı bir enerji katıyor..şiddetle tavsiye ederim 8) hayırlı işler bol kazançlar
  14. Haskan

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

Merak ettiğim bir şey var, Oflazlar bayisine geri döndüğünüzde size 21 bin yerine 26 bin deseydi bu sefer dürüst işini ii yapan bir bayi mi olacaktı ve burada size yapılanı anlatacak mıydınız? Menfaatimize ters gelen olaylar için kötü şeyler düşünebiliriz ancak bu düşünceleri başkalarıyla...
  15. Haskan

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) benim içinde aynı durum geçerli..çevremdekilere defenderi, off road'u ve gezenbilir'i anlattığım zaman sanki ben yabancı bir dil konuşuyorum kimse beni anlamıyor gibi durum oluşuyor ;D neyseki burda aynı dilden konuşuyoruz :)

16. Haskan

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Defender düşünüyorum, o halde bende hastayım ;D özellikle yavuz bey'in defender toplama çalışmasından sonra daha çok dikkatimi çekti ve diğer toplanan defender topicleri ve gezi notları sonrasında, önceden " Cj5 alırım" düşüncesi yerini defender...
  17. Haskan

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı benim defenderim yok ve henüz ne kullandım ne de binebildim..askerliğimide yazıcı olarak eğitim taburunda yaptığım için görme şansım olmadı.. ama bu sitedeki off road bölümndeki yazıları okudukça bu hastalığın bana bulaştığını düşünüyorum.. bi gün...
  18. Haskan

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Ynt: Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011 LAZ_5499.jpg ve LAZ_5485.jpg fotoğraflardaki almış olduğunuz keyfin kelimelerle açıklaması var mıdır acep??

19. Haskan

Ingiltere - Iskocya Izlenimleri

Ynt: Ingiltere - Iskocya Izlenimleri Melih bey, farklı bir tecrübe yaşatıysounuz bize.. yalnız İskoçya gezi notlarınızı ve fotoğrafları sabırsızlıkla beklecem :)
  20. Haskan

Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011) isa bey güzel bir organizasyon olmuş gibi gözüküyor, umarım sorunsuz ve dolu dolu geçmiştir.. karadenizle ilgili tüm fotoğraflara imrenerek bakıyorum ama özellikle kuymak ile ilgili olanlara günün hangi saati olursa olsun böle ağzım açık bi şekilde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri