Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,115

Etiketler

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

yasarergun' Alıntı:
çakritlerim ve mg çubuğum geldi. eft için eğer saat 16yı geçirmediysem para hesabınızda olmalı ama geçirdiysem yarın sabaha

teşekkürler

tesekkur ederım Yasar hocam

.kımı paketlere buyuk renklı olanlardan eklenmıstır bu renklı olanların cakmak tası uzerındekı cıla gıdene kadar bı kac kere surtup cızıyoruz cakmak tası cızıldıkten sonra yanmaya baslıyor bılgınıze .. demedı dıyenlere dedıgımı deyın :smiley:)saygılar

ürünleri aldım çok teşekkürederim,yeni ürünlerde görüşmek üzere.

üstadım ürünler elime ulaştı saolasın, ilk paketi açtığımda sarı-kırmızıyı görünce noluyoruz dedim sonradan sarı lacivertide görünce rahatladım :smiley:)
tekrardan saolasın hayırlı satışlar..

Haskan' Alıntı:
üstadım ürünler elime ulaştı saolasın, ilk paketi açtığımda sarı-kırmızıyı görünce noluyoruz dedim sonradan sarı lacivertide görünce rahatladım :smiley:)
tekrardan saolasın hayırlı satışlar..

sarı lacıvertı gordugunuzde sevındıgınıze bende sevındım :smiley:))sarı kırmızı olanı ucretsızde verıyoruz elımızde kalmasın dıye :smiley:)

ilbeğ' Alıntı:
ee Yasar hocam nerdeyse on yıllık hasret nede olsa

6-0'ı paradan altı sıfır atarak unuttuk sanıyorlarsa yanılıyorlar. ya gidip kadıköyde onları evire çevire 6-0 ve üstü bir skorla yenecekler ya da yüzümüze bakmasınlar. daha da gitmem aslantepeye :D :D :D :D

yasarergun' Alıntı:
6-0'ı paradan altı sıfır atarak unuttuk sanıyorlarsa yanılıyorlar. ya gidip kadıköyde onları evire çevire 6-0 ve üstü bir skorla yenecekler ya da yüzümüze bakmasınlar. daha da gitmem aslantepeye :D :D :D :D

hehehehehe :smiley:)))) hocam cok yasayın ıns..:smiley:)

yasarergun' Alıntı:

;D ;D ;D

Hocam yine çok hızlısın teşekkürler. Ayrıca yeni çakritler daha janjanlı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR