Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,123
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Çakrit geldi,
Tool geldi
Fire starter geldi..
Hepsi çok güzel, survival kutusunda yerini aldılar bile... çok teşekkür ederim.

Saygılar..

Etiketler

ugur_karakas' Alıntı:
Çakrit geldi,
Tool geldi
Fire starter geldi..
Hepsi çok güzel, survival kutusunda yerini aldılar bile... çok teşekkür ederim.

Saygılar..

ıyı gunlerde kullanın Ugur bey ıns....

kucuk bı bılgı notu Fire starter ı once gondermıstık :smiley:)sıparısı olupda elımızde olmadıgı ıcın gonderemedıgımız arkadaslar hımmm bıze yokmu demesın :smiley:))

gercı onun kucuk olanlarından geldı bu gun ıtıbarıyle buyugu kadar olmasada bunlarda kullanıslı magnezyumu yok dırek ates baslatıcı tabı fıyatıda halıyle daha ucuz

ilyas ısı' Alıntı:
Bizimki hala gelmedi..kargoda sorun var sanırım.

sızınkınınde gelmıs olması gerekıyor yurt ıcı kargonun bulundugunuz ılcedekı subesını arayıp sorarsanız belkı dagıtım gedcıkmıstır bıde km ye gorede bazen ıkı gunu bulabılıyor Ilyas bey dun sızınkıde dıger arkadaslarla beraber kargolandı gonlunuz ferah olsun :smiley:)

yurt ıcı kargo -kargom nerede gonderı no 605572275131 bakarsanız subenızde fakat dagıtım her gun yok sanırım su anda ınternetten gorebılırsınız

http://www.yurticikargo.com/kar_nerede_ana1_new.asp

bu adrese tıklayıp en ustekı Gönderi kodu ile sorgulama: yazan yerdekı kutucuga 605572275131 bu rakamı gırın kargonuzu takıp edebılırsınız ıyı aksamlar

evet gördüm..haftanın belirli günlerinde dağıtım yapıldığı için şu an elimize geçmedi.sabah ararım zaten kargoyu.ilgi ve alakanız teşekkür eder saygılar sunarım..

ilyas ısı' Alıntı:
evet gördüm..haftanın belirli günlerinde dağıtım yapıldığı için şu an elimize geçmedi.sabah ararım zaten kargoyu.ilgi ve alakanız teşekkür eder saygılar sunarım..

rıca ederım Ilyas bey

Bize ait paket bugün işyerine gelmiş.Şu an itibariyle görebilmiş değilim.Yoksa yorumunu yapar paylaşırdım.artık nasipse akşam işte görür sabahta yorumunu yaparız inşallah..özelden hesap numaranızı atarsanız,bize ait kısmınııda yarın çözmüş oluruz inş.Her şey için teşekkür eder saygılar sunarım..

Eee kargo ile ödeme mi yapılıyor.?
Kargo maliyeti fiyatı yükseltmiyor mu.?

"Eee kargo ile ödeme mi yapılıyor.?
Kargo maliyeti fiyatı yükseltmiyor mu.?"

Hocam yapma ya! Sizler bu işi bilen insanlarsınız ;) 2.5 tl , bedava kargo? ??? ??? ???
Ben 4 tane aldım, 10 tl havale için banka 26 tl ücret istedi :eek:
Sonunda Burak Bey hediye etti de ( ;D ) kurtudum...

Astarı yüzünden pahalıya gelmesinden korkuyordum.

EFT işlemleri benim için ücretsiz.
Maaşlarımızın yattığı Garanti Bankası, EFT'leri tüm Ege Üniversitesi Personeli için ücretsiz yapmıştı.
Ama Kargoda bedava olamayacağına göre ıhh ıhh.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Astarı yüzünden pahalıya gelmesinden korkuyordum.

EFT işlemleri benim için ücretsiz.
Maaşlarımızın yattığı Garanti Bankası, EFT'leri tüm Ege Üniversitesi Personeli için ücretsiz yapmıştı.
Ama Kargoda bedava olamayacağına göre ıhh ıhh.
:smiley:

murat hocam 8 tane çakmak ısmarlanır, sekizi de zippo benzini ile doldurulup yanacak hale getirilir. minik paketlerde doğasever dostlara hediye edilir. onlar bu ilginç ürünü anahtarlıklarına takarlar.

sonuç

ödenen kargo ücreti 9 lira
sevdiklerinizin yüzündeki mutluluk paha biçilmez

bu da benim hesap

yasarergun' Alıntı:
murat hocam 8 tane çakmak ısmarlanır, sekizi de zippo benzini ile doldurulup yanacak hale getirilir. minik paketlerde doğasever dostlara hediye edilir. onlar bu ilginç ürünü anahtarlıklarına takarlar.

sonuç

ödenen kargo ücreti 9 lira
sevdiklerinizin yüzündeki mutluluk paha biçilmez

bu da benim hesap

:smiley:cıdden kargo bıraz tuzlu oluyor net ortamından alısverısın de bole bır hedıyesı var gercı normaldede bı magzaya gıdıp alısverıs yapmaya kalkınca benzındı ulasımdı derken farkında olmadan benzer masrafları oduyoruz evde tuslarla alısverıs sanırım lukse gırdıgınden bole ek masraf cıkıyor :smiley:

bahadir70' Alıntı:
Tesekkurler kargo ulsti, umarim siz de ucreti almissinizdir.

ben tesekkur ederım Ilker bey ...ulasmıstır hesaba bakmadım henuz ,aslında cokta bakmıyorum kım yollamıs bakıım hıı :smiley:))dıe bı endısemde olmadı ısın aslı hep degerlı karıyer sahıbı dostlar odemede zaten sıkıntı olmıyacagından emınım once kargoyu gonderıyor olmamda aslında bu guvenın netıcesı ..tesekurler GEZENBILIR :smiley:))

ben de dört ad istiyorum özelden iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz sizi ararım. şimdiden tşk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR