84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,273

Etiketler

Ynt: 84 Jeep cj8

ozanyur' Alıntı:
bugün bir sürü malzeme aldım. volan sacı, wrangler ayna, buji, marş dinamosu ( enter tipi dedikleri) volan dişlisi amerikan, kalorifer telleri, ön çerçeve alt lastiği, direksiyon gövdesindeki krom görünümlü parça vs vs
özellikle volan sacını ve volan dişlisini sıfır amerikan aldım benimkilerde sağlam ama işi bu sefer garantiye almak istiyorum eski cj de bunlardan çok sıkıntı yaşadım. bu parçalara dikkat etmek lazım Türkie de çok fazla yerli üretimi var ve çoğu sıkıntılı.
araçta şu ana kadar orjinal dışında hiç bir parça kullanmadım bundan sonrada umuyorum kullanmak zorunda kalmam

Ozan bey , heyacanınız bu cümlelerle çok iyi anlaşılıyor. Hani olur ya ufak çocuğa bir sürü oyuncak alırsın o da heycanlı ve hararetli bir şekilde arkadaşlarına ya da çevresindekilere anlatır yaa işte ben bunu sizde gördüm.. Allah kolaylık ve sabır versin..

sonunda motoru şanzumanları bitirdik şaseye yerleştirdik, pazartesi kupayı şaseye yerleştirip boyaya götürcez
motoru ve şanzumanları tamamen sıfırladık gereken herşey orjinal sıfır parçalarla değişti. baskı balata ve bilyada sıfırlandı

IMG_0420.jpg

IMG_0422.jpg

IMG_0423.jpg

IMG_0427.jpg

IMG_0428.jpg

IMG_0431.jpg

IMG_0429.jpg

IMG_0436.jpg

IMG_0437.jpg

bunlarda yeni fren boruları

IMG_0435.jpg

buda yeni rubicon tanpon parçacıdaki bir arabanın üzerinde denedik

IMG_0433.jpg

ozanyur' Alıntı:
sonunda motoru şanzumanları bitirdik şaseye yerleştirdik, pazartesi kupayı şaseye yerleştirip boyaya götürcez
motoru ve şanzumanları tamamen sıfırladık gereken herşey orjinal sıfır parçalarla değişti. baskı balata ve bilyada sıfırlandı

kolay gelsin oncelikle bu işlem sırasında neler karsınıza çıkıyor acaba yanı ne gibi sıkıntılar

alphonsEray' Alıntı:
kolay gelsin oncelikle bu işlem sırasında neler karsınıza çıkıyor acaba yanı ne gibi sıkıntılar

sanıyorum motor ve şanzuman için sordunuz
bu konu biraz farklı aslında her motor veya sanzuman aynı sıkıntıları çıkarmıyor
mesela pistonlar sağlamdı orjinal olmadığı için değiştirdim krank mili sağlam çıktı ekzantirik mili eğik çıktı değiştirdim. derlerya kapalı kutu içinden ne çıkacağı bellii olmuyor

ozanyur' Alıntı:
sanıyorum motor ve şanzuman için sordunuz
bu konu biraz farklı aslında her motor veya sanzuman aynı sıkıntıları çıkarmıyor
mesela pistonlar sağlamdı orjinal olmadığı için değiştirdim krank mili sağlam çıktı ekzantirik mili eğik çıktı değiştirdim. derlerya kapalı kutu içinden ne çıkacağı bellii olmuyor

Evet motor ve sanziman için sormuştum . Aslında olası seyleri düşünüyorum :smiley:

alphonsEray' Alıntı:
Evet motor ve sanziman için sormuştum . Aslında olası seyleri düşünüyorum :smiley:

tamamen şans. mesela silindir kapağa kolay kolay hiç bişey olmaz ama benimki kötü çıktı değiştirdim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri