84 Jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,759
Ynt: 84 Jeep cj8

rapursuit' Alıntı:
abi çok güzel olucak araç hastayım bunlara ya kolay gelsin allah sabır vesin ben kafayı yerdim heralde sabırsızlıktan hemen binmek isterdim

az kaldı bende yemek üzereyim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: sonunda boya bitti bütün malzemeleri standox kullandık

IMG_0555.jpg

IMG_0563.jpg

IMG_0571.jpg

IMG_0584.jpg

IMG_0587.jpg

IMG_0590.jpg

IMG_0593.jpg

kolay gelsin ozan bey emeğinize sağlık cok güzel bir tablo cıkıyor ortaya we tabii yeni bir cj resimlerin dewanı merakla bekliyoruz

bu keyfi bilirim kesin boya bitinceyekadar camdan seyrettin dimi ozan cj herzaman kişinin ruhunun aynası olmuşdur tekrar bol çamurlu günlerde keyifli paylaşımlar kardeş .
hadi hayırlısı nezaman testler başlıyo ?? :smiley:
bende 8 ay ugraşdım ilk ormandan çıkdıgımda durum içler acısıydı cj sanki gülüyodu bana :smiley:) :smiley:

evedilaz' Alıntı:
bu keyfi bilirim kesin boya bitinceyekadar camdan seyrettin dimi ozan cj herzaman kişinin ruhunun aynası olmuşdur tekrar bol çamurlu günlerde keyifli paylaşımlar kardeş .
hadi hayırlısı nezaman testler başlıyo ?? :smiley:
bende 8 ay ugraşdım ilk ormandan çıkdıgımda durum içler acısıydı cj sanki gülüyodu bana :smiley:) :smiley:

aynen öyle renkden emin değildim merakla bekledik ama güzel bişey oldu 3 saat bekledim fırının önünde :D
yarın elektirik tesisatı takılacak sonra döşeme aksesuarlar vs vs bir iki hafta içinde marşa basarım hazır havalarda yağmurlu bol çamur bizi bekliyo :D :D

garajda olmayınca göremedim tabi :(( eskisi gibi mailde gelmiyor.. neyse...

geçen sene ki hallerime döndüm.. neredeyse o kadar fotoğrafın %90 ı aynı, tekrar yaşadım..

içimden keşke baştan beri takip etseydim dedim ama sonra baktım ki eski cj den benim gibi alacaklarını almış yola devam etmişsin..

snorkel için bana mesaj attığında keşke link verseydin.. neyse sağlık olsun..

ellerinize sağlık.. renk muhteşem ;D

jeep' Alıntı:
garajda olmayınca göremedim tabi :(( eskisi gibi mailde gelmiyor.. neyse...

geçen sene ki hallerime döndüm.. neredeyse o kadar fotoğrafın %90 ı aynı, tekrar yaşadım..

içimden keşke baştan beri takip etseydim dedim ama sonra baktım ki eski cj den benim gibi alacaklarını almış yola devam etmişsin..

snorkel için bana mesaj attığında keşke link verseydin.. neyse sağlık olsun..

ellerinize sağlık.. renk muhteşem ;D

sağol göktuğ abi. şnorkel olayını anlamadım link atmıştım diye hatırlıyorum
şnorkeli hiç uğraşmadan montajladım güzel oldu :smiley:

alphonsEray' Alıntı:
Ne durumdayız hocam toplamaya başladık mi

tesisat için elektirikcide, bu hafta biter sanırım elektirik işleri. tavan sepetinin son işlemleri bitti, sisler takıldı, arka warn tanpon alındı. bitmedi gitti :D :D :D bayramdan önce çıkarabilirim umarım

ozanyur' Alıntı:
tesisat için elektirikcide, bu hafta biter sanırım elektirik işleri. tavan sepetinin son işlemleri bitti, sisler takıldı, arka warn tanpon alındı. bitmedi gitti :D :D :D bayramdan önce çıkarabilirim umarım

Bayramda önce biter inşallah beklemedeyiz:smiley:

boyanmış hali. tam istediğim gibi olmadı buda güzel

DSC_0015.jpg

DSC_0014.jpg

sonunda rugged ridge koltuklarım stop koruma ve kapı eşikleri geldi
IMG_0599.jpg

IMG_0601.jpg

IMG_0602.jpg

IMG_0603.jpg

elektirik tesisatı yapılıyor orjinal tesisat temiz çıktı kontrolleri yapıldı toparlanıp yerine takılıyo
IMG_0609.jpg

mangels jantlar kumlandı statik boyandı
IMG_0623.jpg

Ozan kardeş öncelikle sabrından dolayı seni tebrik ederim zor iş ....hem çok zor ...
Bi ara göktuğ abinin cj sini görür gibi oldum :smiley:
Ellerine sağlık çok güzel ve nizami bir iş çıkıyor ortaya artık bol çamurlu günler diliyorum sana
Saygılar

mysteriousman' Alıntı:
Ozan kardeş öncelikle sabrından dolayı seni tebrik ederim zor iş ....hem çok zor ...
Bi ara göktuğ abinin cj sini görür gibi oldum :smiley:
Ellerine sağlık çok güzel ve nizami bir iş çıkıyor ortaya artık bol çamurlu günler diliyorum sana
Saygılar

Teşekkür ederim gerçekten zor iş. bir iki haftaya çamurlu fotoğraflar gelmeye başlar :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR