Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defendermania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,590
Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:smiley:

bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. ancak yukarda yazılanların aynısı benim duygularım, ben dile getiremedim ancak sen getirmişsin bu nedenle öz güveninde dolayı tebrik ediyorum. bi çırpıda okudum yazılarını tam duygularımı anlatmışsın ancak aramızda ufak tefek farlar var. senin bütçe 30 tl v.b civarı, benim ise zorlasam 10 _15 tl civarı (yeni binek aracı taksidim var) 2) toplamak çok daha akıllıca ancak benim zamanım yok senin ise VAR. bunlar sanırım senin en iyi seçim yapman için artı avantaşlar. inşallah şans gülerde hayellerime ulaşırım.
BERKANT

Etiketler

berkant68' Alıntı:
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. ancak yukarda yazılanların aynısı benim duygularım, ben dile getiremedim ancak sen getirmişsin bu nedenle öz güveninde dolayı tebrik ediyorum. bi çırpıda okudum yazılarını tam duygularımı anlatmışsın ancak aramızda ufak tefek farlar var. senin bütçe 30 tl v.b civarı, benim ise zorlasam 10 _15 tl civarı (yeni binek aracı taksidim var) 2) toplamak çok daha akıllıca ancak benim zamanım yok senin ise VAR. bunlar sanırım senin en iyi seçim yapman için artı avantaşlar. inşallah şans gülerde hayellerime ulaşırım.
BERKANT

sevgili Berkant bey, öncelikle hoş geldiniz, Ayhan beyin duyguları hemen hemen tüm defender sevdalılarının ortak duygularıdır alım öncesi, bu noktada hepimiz sizi gayet iyi anlıyoruz, sizin belirlediğiniz bütçe aralığında da rahatlıkla binilebilecek araçlar var, biraz sabır ile piyasayı gözlemlemeye devam edin bence, şu aralar pek yeni araç olmadığından rakamlar arttı gibi ama sabrederseniz bence siz de gönlünüzün aslanına kavuşursunuz, sizler için en büyük temennim budur sağlık ve huzurdan sonra..

tekrardan hoşgeldiniz...

ERDOĞAN BEY
bu duyguları yaşayan sadece ben olduğumu sanıyordum. ancak takip ettikce ve yazıştıkça ilerde kısmet olurda tanıştıkça aynı fikirde olan bir çok arkadaşın olacağını düşünüyorum. ancak 15 sene önce vos vos macerası yaşadım. bu nedenle eşim karşı çıkıyor (erkezde aynı sorun var gibi). ancak defender ailemizin 2. aracı olacak. maddi sıkıntılarda işin açıkcası beni zorluyor. almış olduğum yeni aracımın taksitleri, cocukların okul masrafları, ailemin defansı ve hiç bilmediğim bi dünya bunlar üst üste gelince korkuyorum açıkcası. alaha binlerce şükür ki 43 yaşındayım bu güne kadar isteyipte yapamadığım hiç bir şey olmadı yada elde edemediğim diyelim. defender biraz beni zorlasada bu ailenin içine girmeyi düşünüyorum.

berkant68' Alıntı:
ERDOĞAN BEY
bu duyguları yaşayan sadece ben olduğumu sanıyordum. ancak takip ettikce ve yazıştıkça ilerde kısmet olurda tanıştıkça aynı fikirde olan bir çok arkadaşın olacağını düşünüyorum. ancak 15 sene önce vos vos macerası yaşadım. bu nedenle eşim karşı çıkıyor (erkezde aynı sorun var gibi). ancak defender ailemizin 2. aracı olacak. maddi sıkıntılarda işin açıkcası beni zorluyor. almış olduğum yeni aracımın taksitleri, cocukların okul masrafları, ailemin defansı ve hiç bilmediğim bi dünya bunlar üst üste gelince korkuyorum açıkcası. alaha binlerce şükür ki 43 yaşındayım bu güne kadar isteyipte yapamadığım hiç bir şey olmadı yada elde edemediğim diyelim. defender biraz beni zorlasada bu ailenin içine girmeyi düşünüyorum.

dediğiniz gibi, bu duygularınızda yanlız değilsiniz, bence alım için hiç acele etmeyin, şu an çok uygun bir an değil, ben sabrettim mükafatını gördüm bu konuda size de aynısını canı gönülden dilerim, kesinlikle doğru aracı doğru fiyata yakalayacaksınız, emin olun...

sabır konusunda sıkıntım yok. ancak yukarıda belirttiğim olumsuzlukların hepsini tek tek nasıll atlatacağım bilmiyorum. inşşallah halledebilirim.birde bu araca oturmuşluğum yok. istanbul da bu araçları kiralayan bir yer biliyormusunuz.

valla ben yakın olsam bir iki gün size bırakırdım test edin diye ama olabilecek en uzak mesafedeyim, Kars'tayım maalesef : ))))

yardımlarınız için teşekkür ederim. ancak emanet malın canı burnunda derler. mahçup olmayı yada yanlış düşünülmesini istemem. araştırıyorum bulabilirsem kiralık bi 2 günlüğüne.

berkant68' Alıntı:
yardımlarınız için teşekkür ederim. ancak emanet malın canı burnunda derler. mahçup olmayı yada yanlış düşünülmesini istemem. araştırıyorum bulabilirsem kiralık bi 2 günlüğüne.

hiç yanlı düşünmem, aracı park ederken yan kapıyı açıp "pardon araç hakkında bir iki soru sorabilirmiyim" diyenlere bile test ettiriyorum, biliyorum ki onların ruhunda da bu maceraperestlik ve heyecan var, o sebeple bir arada olmayı isterdim, ayrıca cana gelmesinde araç yeniden alınır hocam, benim felsefem budur, yoksa malımın canının nerede olduğu hiiç umrumda değil, onemli olan sizin gibi dostlarımızın keyfi daim olsun....

Defender hayallerime kısa bir süre ara veriyorum istemeyerek de olsa. Dün itibariyle yeni bir borçlanma hamlesi ile Opel Astra Classic HB almış durumdayım. En azından 1 yıl boyunca Defender hayallerimi erteledim ve sizleri forumdan takip etmeye devam edeceğim.
Nasıl oldu neden oldu bir anda ben de anlamadım ama sonuç bu:smiley:
Hepinize keyifli sürüşler ve bol çamurlu günler dilerim...

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
O zaman ben alırsam arkadaşlarım çok şanslı olacak. Çünkü kime bu konuyu açsam bana deli gözüyle bakıyorlar:smiley:

benim içinde aynı durum geçerli..çevremdekilere defenderi, off road'u ve gezenbilir'i anlattığım zaman sanki ben yabancı bir dil konuşuyorum kimse beni anlamıyor gibi durum oluşuyor ;D neyseki burda aynı dilden konuşuyoruz :smiley:

ayhan bey
bende sizinle aynı durumdayım 2011 fluance aldım ama hala defender aklımda. fikir veren arkadaşların destegiyle bişeyler yapacağımı düşünüyorum. nacisane fikrim. ayırlı olması dileğiyle
berkant

Merhaba bende 94 model orginal ingiliz defender var araba 86 binde isterseniz satmayi düsünüyorum.Slm

Ben 15 gün Sonra Bir Tane Defendırı Bitircem Bi Abime Bittimi resimleri paylaşırım sizinle.

turnam56' Alıntı:
Merhaba bende 94 model orginal ingiliz defender var araba 86 binde isterseniz satmayi düsünüyorum.Slm

Aslinda buraya yazmam dogrumu bilmiyorum (ozelden mesaj hala atamiyorum 20 mesaj yuzunden). Bunun icin herkesden ozur dilerim. Ben aracla ilgilenebilirim. Bana ozelliklerini ve resimlerini yollayabilirmisiniz?
memi@hacettepe.edu.tr (mail adresi vermek serbesttir herhalde di mi?)

Simdiden tesekkurler.

turnam56' Alıntı:

90 mı? 110 mu?

Merhaba,
1 seneden uzun zaman oldu bu konuyu açalı. Zaman zaman işlerin yoğunluğundan, zaman zaman kafanın yoğunluğundan Defender bir türlü nasip olmadı. Ama bu foruma o kadar bağlandım ki bir gün bile forumu okumadan, gezip dolaşmadan geçirmedim desem yalan olmaz.
Bir yandan hala defender araştırmaya devam ediyorum ama kendimi de biliyorum kısa vadede çok çok uygun bir araç denk gelmediği sürece olmayacak bu iş. Aklımda hala ihaleden alıp toplama düşüncesi var o yüzden su sıralar ilanlarda sadece 300 TDI araçlara bakıyorum.
Bu arada aileme bir kız katılıyor, onun telaşı da başladı yavaştan bakalım yıl sonuna doğru artık 3 kişi olacağız Allah izin verirse:smiley: Şu anda işim gereği zaten yoğun bir sezondayım, hiçbir şeye vakit ayıramıyorum. Bu yılın sonunu ve önümüzdeki senenin ilk yarısını da doğacak bebeğimizle geçireceğiz inşallah...
Defender hayali şimdilik, dediğim gibi çok düşeş bir durum olmadığı sürece, 2013 yazına kaldı gibi duruyor:( O zaman da alırız kısmetse 1 sene adam etmesi sürer... Huzurevinde Defender'a bineceğim neredeyse:smiley::smiley:

Herkese sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR