Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defendermania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,595
Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:smiley:

bütçe güzel, niyet güzel, yol haritası güzel.....

bakalım neler olacak, bekliyoruz ve de takip : )))

en önemlisi kazasız belasız binelim ve de hayırlısı olsun....

Etiketler

Bence de çok yerinde ve yere sağlam basar görünüyor,
Hep şuna inanırım, Allah insana EŞ ten yana ELEKTRONİKTEN yana bir de ARABADAN yana şans verirse sırtın yere gelmez,

TAKİP...

Merhaba arkadasim Defender alimi off road araclar icersinde alinacak en iyi arac oldugunu belirtmek isterim ve okudugum kadariyla 15-20 arasi alinacak bir defender solemissin.sana yardimci olmak istedim gecen benim cok begendigim ama fiyatindan dolayi alamadigim bir defender vardi arabam.com da 44 milyara bende kendime 23 milyara bir 85 model defender aldim gayet memnunum ufak tefek probem disinda tek kalemde 100 150 tl yi gecen bir sorun cikarmadi.Diyecegim su ayni arac suan da satilikmis arkadaslar soledi ayni sitede 21 milyara satici herhalde paraya sikisikmis alacaksan o araci tavsiye ederim bi gidip gor.ARAC SARI RENK

ebuzerdeniz' Alıntı:
Merhaba arkadasim Defender alimi off road araclar icersinde alinacak en iyi arac oldugunu belirtmek isterim ve okudugum kadariyla 15-20 arasi alinacak bir defender solemissin.sana yardimci olmak istedim gecen benim cok begendigim ama fiyatindan dolayi alamadigim bir defender vardi arabam.com da 44 milyara bende kendime 23 milyara bir 85 model defender aldim gayet memnunum ufak tefek probem disinda tek kalemde 100 150 tl yi gecen bir sorun cikarmadi.Diyecegim su ayni arac suan da satilikmis arkadaslar soledi ayni sitede 21 milyara satici herhalde paraya sikisikmis alacaksan o araci tavsiye ederim bi gidip gor.ARAC SARI RENK

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkürler ama araç özellikle iç yapısı ve motor konusuyla beklentilerimden uzak. Araziye gidip de çamurlu çamurlu o araca binmek insanın içinin elvereceği iş değil. Ben şimdilik pasif olarak araştırmaya devam ediyorum ve tahminim kış aylarında yol almış olurum. Eğer içimdeki istek sönmezse(ki hiç sanmıyorum) ve maddi anlamda bir sıkıntı yaşamazsam ben de heyecanınıza ortak olacağım.

Sevgiler...

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
Verdiginiz bilgiler ve samimi açıklamalar için çok teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim tam olarak buydu. Ben de su sıralar islerimin yoğunluğundan pek arastiramiyorum. Muhtemelen de yıl sonuna doğru ihaleyle yada ankara oto sanayide bekleyen defenderlardan bir tan edinip kıs aylarını onu hazırlamakla geçireceğim. Benim de kafamdaki toplam bütçe 40-45 aralığı 130luk sifir Puma ve temiz cikma RN 380 sanzimanla birlikte. Tabi is başlayınca bu maliyet hesapları degisecektir mutlaka ama önceki toplanan araçlara baktığımda bu civarda bir maliyetle hayallerime kavuşurum gibime geliyor.
İkimiz için de hayırlısı olur inşallah.

Ayhan

Ayhan bey,

Siz de Ankara'da mi oturuyorsunuz?
Bende bu islere girmek istiyorum ama kendime bir yoldas ariyorum.
Eger Ankara'da iseniz belki bulusup fikir alisverisi yapabiliriz.

hoşgeldiniz bu "hastalar" gurubunun içine : )))

hazır yoldaş da bulmuşken sizi buradan takip etmek bizim için kendi maceramızı yeniden yaşamak gibi keyifli olacak, her türlü bilgi ve destek konusunda buradayız, haydi gazanız mübarek olsuuunn : )))

bu arada BurdurMilli Emlak Müdürlüğünün ilanında 27 Eylül tarihi için kadastro müdürlüğünden çıkma 1993 temiz bir defender var gibi duruyor, tahmini bedel 8.000, geçici teminat 2.000 tl, bilginize...

Ben İstanbul denen illet sehirdeyim malesef ama forum size yardimci olacak arkadaslar ve abilerle dolu. Ben de açıkcası 3-5 aydır araştırıyorum forumu takip ediyorum internet sitelerinden araçlar motorlar parçalar uygulama detayları ve maliyetleri hakkında bilgi ediniyorum.
Biraz önce görüştüğüm yakın bir arkadaşımın çok yakın bir arkadasinın 90 kasa çok temiz ve sağlam defenderini 30000 e satılığa çıkardığını öğrendim. Şimdiye kadar 90 kasa hiç düşünmemiştim ama yarın ona bir bakacağım.
Kader kısmet biraz da bu isler. Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Sevgiler

Ayhan

euzlu' Alıntı:
bu arada BurdurMilli Emlak Müdürlüğünün ilanında 27 Eylül tarihi için kadastro müdürlüğünden çıkma 1993 temiz bir defender var gibi duruyor, tahmini bedel 8.000, geçici teminat 2.000 tl, bilginize...

Aracın detaylarını görebileceğimiz yada bilgi alabileceğimiz bir yer var mıdır? Bunun ve mke dısında ihale yapan başka yerler biliyor musunuz?
Bilgi için çok teşekkürler.

Defendermania' Alıntı:
Aracın detaylarını görebileceğimiz yada bilgi alabileceğimiz bir yer var mıdır? Bunun ve mke dısında ihale yapan başka yerler biliyor musunuz?
Bilgi için çok teşekkürler.

işin doğrusu ben hep milli emlak'ı takip ettim, mke ile hiç ilgilenmedim o sebep ile pek bilgi veremeyeceğim maalesef,

araç ile ilgili bilgiyibence burdur kadastro müdürlüğünü arayarak oradaki şoförlerden alabilirsiniz, çok kötülerlerse bilinki iyi bir arçtır ve kendileri veya tanıdıkları da ihaleye girecektir : ))

Defendermania' Alıntı:
Ben İstanbul denen illet sehirdeyim malesef ama forum size yardimci olacak arkadaslar ve abilerle dolu. Ben de açıkcası 3-5 aydır araştırıyorum forumu takip ediyorum internet sitelerinden araçlar motorlar parçalar uygulama detayları ve maliyetleri hakkında bilgi ediniyorum.
Biraz önce görüştüğüm yakın bir arkadaşımın çok yakın bir arkadasinın 90 kasa çok temiz ve sağlam defenderini 30000 e satılığa çıkardığını öğrendim. Şimdiye kadar 90 kasa hiç düşünmemiştim ama yarın ona bir bakacağım.
Kader kısmet biraz da bu isler. Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Sevgiler

Ayhan

Bende aslinda 90 kasa istiyorum ama bulmasi cok zor. Sizin bakicaginiz 90 in resimlerini bana ozelden yollayabilirseniz cok sevinirim. Alternatif olarakta kotu bir 110 alinip 90 kasaya kestirilebilir. ama o da orjinali gibi olmaz. Aslinda ben 5 senedir yurt disindaydim. keske bir tane alip getirseydim diyorum simdi... Neyse aslinda bu bakma kismida cok zevkli... bakalim kac sene surecek :p

memi' Alıntı:
Bende aslinda 90 kasa istiyorum ama bulmasi cok zor. Sizin bakicaginiz 90 in resimlerini bana ozelden yollayabilirseniz cok sevinirim. Alternatif olarakta kotu bir 110 alinip 90 kasaya kestirilebilir. ama o da orjinali gibi olmaz. Aslinda ben 5 senedir yurt disindaydim. keske bir tane alip getirseydim diyorum simdi... Neyse aslinda bu bakma kismida cok zevkli... bakalim kac sene surecek :p

Bilgileri özelden yolladım size ama elimde resim yok malesef. Ben de biraz düşününce 5 kapılı 110 kasada karar kıldım tekrar. Ailemle haftasonlarını doğada geçirmek için ve gerektiğinde 2-3 haftalık uzun soluklu geziler yapacağım zaman 90 kasa bana yetmeyecektir.

Sevgiler...

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
Bilgileri özelden yolladım size ama elimde resim yok malesef. Ben de biraz düşününce 5 kapılı 110 kasada karar kıldım tekrar. Ailemle haftasonlarını doğada geçirmek için ve gerektiğinde 2-3 haftalık uzun soluklu geziler yapacağım zaman 90 kasa bana yetmeyecektir.

Sevgiler...

Ayhan

Ayhan,

Bilgiler icin cok sagol. su 20 mesaj olayindan dolayi sana mesaji burdan yolluyorum. Ne oldu var mi bir gelisme aramalarda? Eger Ankaraya yada Kirikkale gelip bakmak istern bana haber ver. istersen beraber gideriz bende gitmek istiyorum ne zamandir ama sanirim birinin beni doldurmasi lazim.

Bu arada arkadasinin numarasini alabilirmiyim. Bir telefon edip konusmak isterim.

memi' Alıntı:
Ayhan,

Bilgiler icin cok sagol. su 20 mesaj olayindan dolayi sana mesaji burdan yolluyorum. Ne oldu var mi bir gelisme aramalarda? Eger Ankaraya yada Kirikkale gelip bakmak istern bana haber ver. istersen beraber gideriz bende gitmek istiyorum ne zamandir ama sanirim birinin beni doldurmasi lazim.

Bu arada arkadasinin numarasini alabilirmiyim. Bir telefon edip konusmak isterim.
Bu aralar hiç bakmıyorum açıkçası, sadece forumu takip ediyorum fırsat buldukça. İşlerim epey yoğun bu sıralar. Ama karar olarak kendim toplama kararına çok yakınım hala. Ankara yada Kırıkkale'ye gelme düşüncem var ama zaman olarak ne zaman böyle bir zaman yaratabilirim kestiremiyorum. Turizm sezonu bitse de 29 ekim ve Kurban bayramı gibi 2 önemli haftam var ve onların işleri epey yoracak beni. Muhtemelen kasım yada aralık ihalelerinden birine gelebilirim.
Sana gönderdiğim araç benim bir arkadaşımın arkadaşının, bana da bilgiler mail ile geldi. Yani telefon yada başka bir bilgi yok bende. Ama öğrenmeye çalışırım aracı beğendiysen.

Sevgiler...

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
Ankara yada Kırıkkale'ye gelme düşüncem var ama zaman olarak ne zaman böyle bir zaman yaratabilirim kestiremiyorum. Turizm sezonu bitse de 29 ekim ve Kurban bayramı gibi 2 önemli haftam var ve onların işleri epey yoracak beni. Muhtemelen kasım yada aralık ihalelerinden birine gelebilirim.

Sevgiler...

Ayhan

Ayhan Kardeşim ;

Ankaraya gittiğin zaman Şaşmaz'da Engin Urgancıyı bul..Istanbullu , Beşiktaşlı'nın selamı var de :smiley: Gidin Kırıkkaleye eli yüzü düzgün bi araç bulun işleme başlayın..Belli ki senin gönlün toplamaktan yana..Bunun da yolu çooook güvenilir bir ustadan geçiyor..İyi bir usta sana hem hesaplı bir fatura hem de canavar gibi bir araç çıkartır..

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Ayhan Kardeşim ;

Ankaraya gittiğin zaman Şaşmaz'da Engin Urgancıyı bul..Istanbullu , Beşiktaşlı'nın selamı var de :smiley: Gidin Kırıkkaleye eli yüzü düzgün bi araç bulun işleme başlayın..Belli ki senin gönlün toplamaktan yana..Bunun da yolu çooook güvenilir bir ustadan geçiyor..İyi bir usta sana hem hesaplı bir fatura hem de canavar gibi bir araç çıkartır..

Cenk

Abicim dediğim gibi zaman meselesi çok muamma ama Kurban bayramından öncesi mümkün değil benim için. Ama en azından kararımı netleştirdim. Dediğin gibi inşallah iyi bir ustayla "kendi" defenderıma kavuşabilirim. Hem böylece defenderı parça parça tanımış olacağım ve öğreneceğim, hem her parçasına kadar güveneceğim hem de her şeyiyle bildiğim bir defenderım olacak. Ve en önemlisi her parçasıyla aksamıyla benim ve ustamın seçimi olacak. Dediğin gibi aracı alabilirsek sonrasında en temel hedeflerim sandık puma motor ve sade/olabildiği kadar konforlu(orjinalliği min. derecede bozarak) bir iç mekan yaratmak. Bunlar şimdilik pek düşünmediğim konular. Şu 1-2 ayda şunu farkettim ki çok fazla kaptırmışım kendimi ve beyin fonksiyonlarımın fazlaca miktarını defenderı düşünerek geçiriyorum. Biraz rölantiye alıyorum kendimi ve aracı alır almaz vites yükseltmek istiyorum artık:smiley:

Sevgiler...
Ayhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR