Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,655

isasoydan

Kamp II
Yer
Viyana
Sonunda...
Evet sonunda onca zamandır ertelediğimiz (elde olmayan nedenlerden) doğu karadeniz turumuzu gerçekleştirdik.
Gördüğümüz o güzellikler karşısında elimizi denklanşörden bir türlü çekemedik :smiley: ve sonucunda da 1000 civarından bir resim albümümüz oldu.
Bunlardan birazını paylaşabiliyorum. Umarım resimlerin çokluğundan modaratörümüzden fırça yemeyiz :smiley:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

0.jpg

1.jpg

2.JPG

4.JPG

5.JPG

Etiketler

Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

[attachment=1][attachment=2]

ve uzun göl....[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

11.JPG

13.JPG

14.jpg

15.JPG

16.JPG

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Uzungöl SultanMurat yaylası

[attachment=5]

17.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

23.JPG

[attachment=1][attachment=2]

eveet veenfes bir kuymak :smiley:
Ve yediğim en güzel bal....

Sultanmurat yaylası çarşısı ve tesisi.
O güzelim yerin bu şekle gelmesi aslında hiçde hoşuma gitmedi.

[attachment=3][attachment=5]

36.JPG

38.JPG

39.JPG

40.jpg

41.jpg

Hamsiköy yolu,

[attachment=1]

[attachment=2]

Hamsiköyde çok bişey bulamayacaksınız belki bu nefis köfteleri ve,[attachment=3]

bu mükemmel sütlacı tavsiye ederim. Sütlacı bu derece güze yapan şey sanırım oranın sütü..[attachment=4][attachment=5]

42.JPG

43.JPG

44.JPG

46.JPG

45.JPG

bende istanbuldan yürüyerek başlayıp düzceye düzceden otobüsle samsun samsundan sümelaya kadar otostopla gitmiştimm oralar çok güzel özellikle ordu tarafı harikaydı fırsatını bulursam birdahakine hopaya kadar gitmeyi planlıyorum resimler için tşk :smiley:

isa bey güzel bir organizasyon olmuş gibi gözüküyor, umarım sorunsuz ve dolu dolu geçmiştir..

karadenizle ilgili tüm fotoğraflara imrenerek bakıyorum ama özellikle kuymak ile ilgili olanlara günün hangi saati olursa olsun böle ağzım açık bi şekilde sanki o bandırılan ekmeği ben yiyecekmişim gibi bakıyorum ;D ;D

[attachment=1]

:smiley:

[attachment=2]

VE Fırtına vadisi. FIrıtına vadisinde Fırtına Pansiyonda kalmanızı önerebilirim.
Oldukca güzel ortam. Resimler herşeyi anlatıyor sanırım :smiley:

[attachment=3][attachment=4]

47.JPG

48.JPG

49.jpg

50.jpg

51.jpg

[attachment=1]

FIrtına deresine gidilipde rafting yapılmazmı. Ama size tavsiyem suyun debisinin yüksek olduğu zamanda yapmanız (nisan-haziran)

[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

62.jpg

63.JPG

64.JPG

65.JPG

66.JPG

[attachment=1]

Ayder yaylasının nadir kalan bir güzelliği. Çünkü tamamen ticaret merkezine dönüşmüş ve her yer yapı....

[attachment=2][attachment=3]

Zil kale.
Eğer gidecek iseniz aracınızın altı yüksek olsun.

[attachment=4][attachment=5]

67.JPG

68.JPG

69.JPG

70.JPG

71.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR