rsc86
Kamp I
benimkisini açklıyorum askerde erzak almakiçim b.paşa cezavenine giderken defender pick up kulanızdık hızlanması motor sesi ozamandır beni defender fanı yapmıştır favori mmodelim 110sw dir ya sizin hikayeniz
Kesinlikle LR askerlik şubesi gibi. askere giden herkesin binmişliği vardır muhakkak. Bedava reklam gerçektenserci07' Alıntı:2003 şemdinli de askerde iken bulaştı banada. Sanırım Landrover in reklam taktiği. Bilinç altımıza çoğumuz için askerde bulaşmış.
evet herkeze bu seda askerlikde bulaşıyor ben teskereyi almama yakın taş gibi pick upı hurdaya ayırmılardı neymiş çağdaş araç değilmişserci07' Alıntı:2003 şemdinli de askerde iken bulaştı banada. Sanırım Landrover in reklam taktiği. Bilinç altımıza çoğumuz için askerde bulaşmış.
bari ödül parası yerine brandalı 110luğu verselerdi banarsc86' Alıntı:evet herkeze bu seda askerlikde bulaşıyor ben teskereyi almama yakın taş gibi pick upı hurdaya ayırmılardı neymiş çağdaş araç değilmiş
düşünüyorsan virüsü kaptın demektirHaskan' Alıntı:benim defenderim yok ve henüz ne kullandım ne de binebildim..askerliğimide yazıcı olarak eğitim taburunda yaptığım için görme şansım olmadı.. ama bu sitedeki off road bölümndeki yazıları okudukça bu hastalığın bana bulaştığını düşünüyorum.. bi gün defender sahibi olmak dileğiyle konuya takip diyelim 8)
virüsü kapmış anti dotu yokdturan' Alıntı:düşünüyorsan virüsü kaptın demektir