Arama sonuçlarınız

1. A

Istanbulda Iyi Usta

çok teşekkür ederim

2. A

Istanbulda Iyi Usta

2.2 benzinli dört kapı frontera almak istiyoruz istanbulda alırken göstereceğimiz sonrasında gideceğimiz iyi bir usta varmı
  3. A

Aktur Kamping; Datça

Ynt: Aktur Kamping; Datça kamp alanını bilmiyorum evelki sene sahilde tek duş oldukça kötü bir tuvalet ve sadece iki kabin vardı ev fiyatlarıda epey uçuktu

4. A

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Ynt: Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk tkp
  5. A

Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz tkp

6. A

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... banada öyle geliyor genelde tavsiye edenler bir marka kullanıyor adamın aracına farklı farklı lastikler deneyip tecrübe etme şansı olmuyor. bende bf kullandım öyle ahım şahım bir şey görmedim. belki diğer modeller çok daha kötüdür, herkes cooper stt...

7. A

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? enjektörler bozulunca yandınız diye biliyorum
  8. A

1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum

Ynt: 1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum ispanyollar 99 dan başlar diye biliyorum
  9. A

1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum

Ynt: 1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum önerilmiyor diye bir şey yok alabilirsin bir sıkıntısı yok, sadece hublar plastik sanırım oda çok önemli bir şey değil

10. A

2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı antalya trafiği istanbula benzemez :) hatta istanbulda sokağa çıkmadıysanız, yağmurlu bir günde iş çıkışı köprü geçmediyseniz trafik nedir bilmiyorsunuz derim

11. A

2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı senelerdir bu işe ilgi duyarım değişik araçlar kullandım fabrika verisinin altında yakan araç görmedim keşke nasıl yaptığınızıda açıklasanız... tüm yokuşlarda boşa falanmı alıyorsunuz ;)
  12. A

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm reklam kokan hareketler

13. A

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... ben bf kullandım şahaneydi her yerde gitti diyebilmek için aynı araçta farklı lastikler kullanıyor olmak lazım. bf at den sonra cooper stt kullandım. bğiri at biri mt olmasına rağmen cooper stt bence daha başarılı
  14. A

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 Hp V8 Beklediğimiz Motor Geldi dikiş tutmadı sanki
  15. A

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

Ynt: Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz bu tip şeylerin meraklısı varsa... ;)

16. A

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) tkp
  17. A

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı ben kısa olsun istemedim sizin için yazdım ayrıca bu kadar uğraşmayıp dod dan falan alırsanız belki rahat edersiniz
  18. A

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

Ynt: Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited :) kimse gerçekleri yazmıyor 10bin bakım kaça yapılılır 4 balata, trigel vs değişimi kaça yapılır, debriyaj balatası kaç paradır ben hala öğrenebilmiş değilim

19. A

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı bence biraz kısaltın, gerçekten okunmuyor yazıyı gören bir kaç satırdan sonra konuyu kapatıyordur
  20. A

2005 2.7 Crd Yakıt Problemi

Ynt: 2005 2.7 Crd Yakıt Problemi fabr fabrika verisi şehir içi 12,5lt ise 14-15 lt normal bence geriside gaza fazla yüklenmeden olabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri