Uzunca ( gerçekten uzun ) zaman sonra Gezenbilir’de yeni aldığım aracımla ilgili bir topik açmadığımı hemen açmam gerektiğini fark ettim.
[pre]
Maceramız eldeki defenderin yakın arkadaşım Volkan DİRİŞKİNE devredilmesi ile başlamıştır. Mersinde bir araç bulmuştum onu almak üzere biletimi almıştım ve sabah yola çıkacaktım akşam yemeğinden sonra eşime yeni alacağımız aracı göstermek alışveriş sitelerinden birindeki araç fotolarını bulmaya çalışıyordum ki Alanya’da ki bu aracı gördüm. Telefon açtım araç hakkında bilgi aldım en can alıcı kısım pazarlığa kadar sürüklendik aracı satan Mustafa ÇAKAL fiyat konusunda da gerekli esnekliği gösterdikten sonra ben gidip mersin olan biletimi iptal edip Alanya için otobüs bileti aldım uyuyarak gidip aracı alıp izmire hemen dönmem gerekiyordu otobüste daha giderken almadığım araca aksesuar siparişleri vermeye başlamıştım bile sabah Mustafa ÇAKAL beni otogardan aldı sanayi sitesine gittik kahvaltımızı yaptık aracın yanına gittim anahtarları vardı git biraz gez gel ondan sonra konusuruz dedi bir miktar gezdikten sonra aracın trafik borcunun olduğunu ve 2000 yılından beride viza yapılmadığını öğrendim itiraf edeyim bu benim için şok oldu ne yapacaktım nasıl yapacaktım aklımda bir sürü soru sanayide gezmeye başladım... herseye rağmen aracı alıp izmire getirmeye karar verdim ama üzerindeki sepeti orada yol kenarına bırakmaya karar verdim sepeti oracıkta söktükten sonra uzun zamandır facebook üzerinden arakdaşım olan Hasan KOLA tarafından ufak defek bakımlarının yapılması için yanına gittim bakım faslından sonra aracın stepne taşıyıcısının olmadığını gördüm oda hasan kola tarafından 3-5 dk içerisinde tedarik edildikten sonra artık son fasıl satış almak için noterin yolunu tuttuk notere gittiğimde bir şok daha aracın tüv müayenesi olmadığı için satış alamyoruz artık iş inada bindi bu araç izmire gidecek dedim vekaletimi alıp yola çıktım tam alanyadan ayrılmak üzereydim ki aklıma trafik sigortası geldi itiraf edeyim onun olmaması artık sürpriz olmadı kuzenim ve sigortacım olan Ceren ÖZTÜRKÜ arayıp hemen sigorta yapılması gerektiğini söyledim oda sağolsun hemen Trafik sigortası işini halledip yolda sorun yaşamamı sağladı.