Aktur Kamping; Datça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,176
Ynt: Aktur Kamping; Datça

Kampci Dostlar;
Bu meshur Aktur kampingde 2010 yazinda bir 10 gun de bizler kaldik.Kamp olarak hic bir sikintimiz olmadi.Devamli sicak su
temiz duslar ve bulasik+camasir yikama yerleri,hatta kilitli ucretli kiralik Buz dolaplari bile var.Problem kismi; fiatlar cok
pahalli 55/65 Tl arasi ki bu bir kamping icin cok yuksek.Diger problem kampingin deniz tarafinda insa edilen binalar ile
tamamen deniz havasi ve ruzgardan kesilmis olmasi,agustos ayinda adeta bogulduk,bir de sabaha kadar oten Cir-Cir bocekleri.
Fakat gerek kamp hizmetleri,temizlik,bol bekcili korunma fevkalade idi.Datca yarim adasinda baska kampingler de daha ucuza
kalinabilmektedir.Herkeze gelecek sezon icin iyi tatiller.

Etiketler

Bu sene işletme yine el değiştirmiş.
Ancak altyapı da değişen pek bir şey yok.Soguttugu belli belirsiz dolaplar,mülkiyeti belirsiz çamaşır makinaları,gelişi güzel ve alelacele çekilen elektrik hatları,su gideri zaten yoktu,olmamaya devam.Tv anten yeri sorunu(agaçlar kapatıyor) agaçsız yer bulursan bu seferde 50 derece de pişersiniz.Hava sirkülasyonu zaten yok.Temizlik bence hep vasattı,bu sene nasıl olur bilmiyorum ben ugrayalı 20 gün kadar oldu ama tüm karavan alanının bakımından 1 kişinin sorumlu oldugunu ve değişmeyen altyapıyı keşfedince vazgeçtik.Mayısta teklif edilen fiyatlarla ,sezon için anlaşsaydım yanmıştık zira haziranda indirim oldu.Sanırım bir indirim daha yapılır.İlgi zayıftı.Özetle bu sene Aktur u SİLİN derim.
Olumlu yönlerini saymıyorum .İlgilenenler bilir veya bulur zaten.

Yazık bu ülke bu işi bi türlü beceremicek sanırım

taiga' Alıntı:
Bu ayın başında Aktur kampingin odalarında kalmıştık...

Ve Datça Akturu cidden çok beğenmiştik yeşil ve mavi birarada olduğu için...

Lakin tesisteki evler inanılmaz pahalıydı (satılık anlamında)... :-\

Kampingle ilgili az da olsa bilgi almıştım...

6 euro kişi başı, 1 euro elektrik, 1 euro da araba için alıyorlarmış (artı başka şeyler var mıydı ne yazık ki hatırlamıyorum)...

Bu bölümü yeni farkettim. 2011 yazında biz Datça Hayıtbükü'nde kaldık. Bu sırada Aktur'u da gezdik. Sizin 4 sene önce düşündüğünüz gibi biz de ev kiralamayı düşündük. Siz o zaman kiralayabildiniz mi, fiyatlar nasıldı ?

Benim asıl ilgimi çeken orada brandası kapalı karavanlardı...

200 YTL yıllık ücret aldıklarını söyledilerdi ...

Eşimle dedik şöyle 10-15 milyara bir çekme karavan alsak ve buraya koysak...

Baharda, yarı yıl tatilinde yada kafamıza ne zaman eserse o zaman gelsek kalsak kafamızı dinlesek, orman içi bisiklete binsek diye...

Ancak en ufak bir karavan tecrübemiz olmadığı için biraz tereddütlüydük, ki hala öyleyiz...

Ortak wc duş gibi alanların kullanımı, kalabalık, su sorunu vb. gibi noktalarda fazla bir deneyimimiz yok...

Bu nedenle yazın okullar tatil olunca Aktur da bir ev kiralayıp, arada da oradaki kampingteki hayatı vb. gözlemlemek istiyoruz...

Baktık bu işi kıvırırız, dediğim projeye girişeceğiz...

Aktur kampingi sorma nedenim aslında buydu...

Özellikle neleri merak ettiğimi yazmadığım için kusura kalmayın...

Tüm karavancılara keyifli geziler...

Yazınızı alıntı olarak alıp, yazdıklarım çıkmamış ??? Yeniden yazmak durumunda kaldım.

Biz geçen sene Datça Hayıtbükünde kalmıştık. Dönüşte Aktur'u gezdik ve sizin 4 sene önce düşündüğünüz gibi, ev kiralamayı düşündük. Siz o zamanlar ev kiralayabildiniz mi? Fiyatlar nasıldı, bir öneriniz olabilirmi?

O yarımada içinde karavan/motokaravanla en uygun fiyat ve şartta kamp yapılacak yer Datça içinde ve sahilde olan Ilıca kamping bana göre ..Önünde hemen plaj ve denizin metrelerce oldukça sığ olması özellikle çocuklu aileler için çok elverişli..Ayrıca şehir içinde olmasının da muhtelif avantajları olabilir..
Bu sezon ki fiyatı 2 kişi karavan ve elektrik dahil 40 TL/ gece ..Uzun kalışta indirim yapabileceklerini söylemişlerdi.

datça aktur camping bu yaz gittim.Harika bir kamp alanı.Uygun fiyatlar,eşsiz bir deniz. çam ağaçları ile dolu bir orman.karavan ve çadırlar harika.yaşlıların hepsi genç..hijyen odalar.tuvaletler temiz.pişirme ünitesi çamaşır yıkama ünitesi var.eczane,market,haftada 3 gün kurulan pazar,mağaza,çok şık beach.LEO BEACH..daha ne olsun.orman,deniz,sağlık ve huzur..
ilgilenen 0252 724 61 68 resepsiyon..
ben çok beğendim.her sene ordayım.
yönetim ve idare el değiştirmiş.şimdiden değişiklik var.daha da iyisi olacakmış..
Personel bilgili ve güleryüzlü..

Ercüment bey merhaba Anamur pullu kampinğ yılların kamp alanı cok mükemmel bir yer size katılıyorum yakınlarında toslaklar diye bi koy var doğa harikası bilirsiniz vivanko otel altı ilerisinde anamuryum ki bi tarih harikası karavancı arkadaşlara duyrulur mersinden 250 km antalyadanda 250 km tam orta olma özelliğide var son yıllarda yol üzerinde kısım kısım orman yangınları yaşandı ne yazıkki

bu hafta donduk akturdan, 10 gunluk muhtesem bir kamp tatili gecirdik. wc ve dusların temizigi, buzdolabı kiralayabilmeniz (tabi bos bulunabilirse), denizinin guzelligi, personelin yardımseverligi, saglıkocagı, eczane, kuafor migros hepsi kamp alanında mevcut. cok begendik tavsiye ediyorum. gunduz cırcır boceklerinin cok gurultulu olmasını, bol bol arı olmasını ( masa da kahve yakabilirsiniz tutsu kıvamında biraz rahatlatıyor) ve fiyatının biraz yuksek oldugunu saymazsak ( kisi bası 20 tl, cadır gunluk ucreti 15 tl) cok guzel bir kamp alanı. keyifli kamplar

evet, ancak cadır alanlarını parsel olarak ayırmıslar biz iki aile gittik ve iki cadırı da tek parsele kurdugumuzdan tek cadır kirası odedik. oldukca kurumsallar ve gercek bir camping de oldugunuzu hissediyorssunuz. sıcak susuz kalmadık ornegin, biraz sogusa su aksam deniz cıkıs saattlerine dogru resepsiyona soyledik hallettiler, alternatifler mevcut ve gercekten yardımcılar. bodrum aktur'u dusununce gitmeden de hayal kırıklıgına ugramayacagımı biliyordum. boyle campinglerin cogalması dilegiyle

baharceylan' Alıntı:
evet, ancak cadır alanlarını parsel olarak ayırmıslar biz iki aile gittik ve iki cadırı da tek parsele kurdugumuzdan tek cadır kirası odedik. oldukca kurumsallar ve gercek bir camping de oldugunuzu hissediyorssunuz. sıcak susuz kalmadık ornegin, biraz sogusa su aksam deniz cıkıs saattlerine dogru resepsiyona soyledik hallettiler, alternatifler mevcut ve gercekten yardımcılar. bodrum aktur'u dusununce gitmeden de hayal kırıklıgına ugramayacagımı biliyordum. boyle campinglerin cogalması dilegiyle

kamp alanını bilmiyorum evelki sene sahilde tek duş oldukça kötü bir tuvalet ve sadece iki kabin vardı
ev fiyatlarıda epey uçuktu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR