1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozanozan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,781

Ozanozan

Ana Kamp
Yer
istanbul
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Siz değerli üyelerin engin bilgisine sığınaraktan bir kaç sorum olacaktır.

Ben range Rover kullanıcısıyım.46 hse 2001 model aracım var.
Yalnız Suzuki 1.6 jlx modelinden bir dostum bahsetti ve otomatik vitesli 2001-2003 arası bulursam almamı tavsiye etti.Aracı öve öve bitiremediğinden aklımıda çeldi diyebilirim.

1-Nitekim 2001-2003 arası olmasının bir sebebi varmıdır 1.6 jlx versiyonunda ?
2-Benzinli kullanımda yakıt tüketimi nasıldır?
3-Off road düzeni haline getirmek mali açıdan tahmini ne rakamlara yaklaşır ?
4-Range Rover satıp bu aracı almak sizce ne kadar uygundur

Şimdiden Teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum

2000 ile 2003 arası ispanyol yapım olduğundan önerilmiyor. 2000 öncesi genelde tavsiye edilenler. 92 model 2002 trafiğe çıkışlı bende var alma düşünceniz varsa yardımcı olabilirim.

önerilmiyor diye bir şey yok
alabilirsin bir sıkıntısı yok, sadece hublar plastik sanırım oda çok önemli bir şey değil

2000 1,6 110 bİn km de ispanyol vitara sahibiyim. Gayet güzel ve orjinal bir araç.Hub kısmı da plastik değil metal.Bulabilirseniz İspanyol almanızı tavsiye ederim. Aaraçta abs ve airbag olmadığından arazi koşulları için arıza yapmaması adına çok önemli.Ayrıca japon üretimine nazaran beygir gücü biraz fazla ispanyolun .
Tavsiye ederim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR