Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doganyenigül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,915
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Benim araç sanırım usdm standardı ve araplar için üretilmiş olanı... Ben 2.sahibiyim. İlk sahibi özel talep ile getirtmiş tr ye

Etiketler

peki bu değerleri yakaladıktan sonra motor omru değişir mı?

bu sorunun cevabını değil modifiyeyi yapan adam, motoru yapan adam bile kolay veremez.
eskisini bilmemkaç yüz bin km'ye ye denk miktarda çalıştırdık, hatta sağlam istatistik olsun diye bunu birkaç yüz adet motorla tekrarladık, bu testlerden sonra bile bazen emin olamayabiliyoruz araçları sattıktan sonra tek tük problemler çıkabiliyor diyebilir, ya da soruyu ciddiye bile almayarak gülüp geçebilir, nasıl olsa zaten ne dersen de bu arkadaşlar bildiğini okur niye uğraşıp yorulayım ki diye düşünebilr.

ha bizim memleket için bu önemli mi? değil, zaten yakıttan o kadar vergi alıyorlar ki motoru düşünen yok en popüler yakıt ta motora verdiği zararlar malum olduğu halde lpg. chipin verdiği hasarı kim takar yani, o hesap.

Cumartesi günü yazılımı biraz daha değiltirdik.
Mükemmel oldu. Şuan binek araba kıvamında gidiyorum.
1.5 dizel getz var. Onun gibi kafa sallamıyor gaza basınca ama 2000 devir sonrası hızlanma mükemmel oldu.
2000 devir önceside çok kolay ga alıp gidiyor. Zorlanma sallanma yok.

Yanliz yaZılım yapılırken dikkat edilmesi gerekeb şeyler var.
1.egr iptali ve yazılımdan kapatılması. İki farklı arıza kodu var ikiside kapatılacak.
2. Katalizörlerin içleri boşaltılacak. İki ader var. Biri altta seramik olan. Diğeri turbodan sonra içi metal katalitik. Metal olanı boşaltmak çok zor oluyor.
3. Sonrasında 155 hp civarı bir yazılım. Yazılımcıdaki haritaları eşleştirme yaparak ortalama hp-tork eğrisi zaten meydana çıkıyor.
4. Yakıtta %10 civarı bir düşüş var.
5. Sonuç olarak tork bandınız alt devirlerde çok artıyor ve üst devirlerde eskisinden fazla güç alıyorsunuz.

Cumartesi günü yazılımı biraz daha değişltirdik.
1.5 dizel getz var. Onun gibi kafa sallamıyor gaza basınca,ama 2000 devir sonrası hızlanma mükemmel oldu.
2000 devir önceside çok kolay gaz alıp gidiyor. Zorlanma sallanma yok.

Yanliz yaZılım yapılırken dikkat edilmesi gereken şeyler var.
1.egr iptali ve yazılımdan kapatılması. İki farklı arıza kodu var ikiside kapatılacak.
2. Katalizörlerin içleri boşaltılacak. İki ader var. Biri altta seramik olan. Diğeri turbodan sonra içi metal katalitik. Metal olanı boşaltmak çok zor oluyor.
3. Sonrasında 155 hp civarı bir yazılım. Yazılımcıdaki haritaları eşleştirme yaparak ortalama hp-tork eğrisi zaten meydana çıkıyor.
5. Sonuç olarak tork bandınız alt devirlerde çok artıyor ve üst devirlerde eskisinden fazla güç alıyorsunuz.

benim araçda 3500 deviri geçince hafif kara duman var.
(ama otobuslerdeki kamyonlardaki gibi değil. siyahlığı atıp kesiyo..)

bu duman yazılımdan öncede vardı. 3500 devir üstünü zaten çok kullanacağımı sanmıyorum.

yada ben öyle düşünüyorum. 3 hafta oldu alalı. haififten bi kaç arazi geziside oldu.
3000 devir üstü görmedim,ihtiyaç olmadı.
bide yazılımdan sonra tork bandı artarak alt devirlere geldiği için 3500 devir üstü geçekten gereksiz gibi oldu.

merhaba oğuz bey size bir kaç sorum olacaktı. mümkünse numaranızı gönderebilirmisiniz. benimde 2006 grand vitara 20 td xl7 var ama araç gitmiyor çekmiyor. bunu kurtarmak için you tube videonuzu izledim mükemmeldi nasıl yaptınız. bu genişletme nasıl oluyor ve ne kadar yapılması lazım.

Cumartesi günü yazılımı biraz daha değişltirdik.
1.5 dizel getz var. Onun gibi kafa sallamıyor gaza basınca,ama 2000 devir sonrası hızlanma mükemmel oldu.
2000 devir önceside çok kolay gaz alıp gidiyor. Zorlanma sallanma yok.

Yanliz yaZılım yapılırken dikkat edilmesi gereken şeyler var.

nasıl yapılacağı konusunda özelden telefonu yazarmısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR