Arama sonuçlarınız

1. can_naci

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Ali Bey aracınız hayırlı olsun (Çok güzel bir karavan olacak ) Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Lütfen tüm ayrıntıları bizimle paylaşın , paylaşın ki bu işi bizde yapabiliriz diyerek cesaretlenebilelim. Kolay gelsin ...

2. can_naci

Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları Levent abi çok geçmiş olsun. Konuyu görünce içim cız etti. Şükür ki bişeyin yokmuş... Allah korumuş. (Motor kullanırken yaz sıcaklarında vazgecmeyi düşündüğümüz kaskın ve elbisenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkına vardık.)
  3. can_naci

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu Kolay gelsin Murat Bey Abbas çok güzel olmuş daha önce konular arasında denk gelip hayranlıkla izlemiştim. Willys inde toplanmasını merakla izleyeceğim abbastan sonra bu aracında aynı özenle hazırlanıp çok güzel olmaması için hiçbir neden yok... T.C...

4. can_naci

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş Salim Bey aracınız hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın inşallah... darısı biz karavan hayali kuranların başına... Haşmet Bey forumumuz Yusuf Bey(yaybek), Levent Bey(buralpdi) ve ismini yazamadığım birçok büyüğümüz bizle...
  5. can_naci

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Sayın Cennet&Yücel mangal konusunda çok iddalıyımdır :) Ünversite gezileri organize ederken 27 kişilik grubu doyurmuştum o mangalla o sebebten biraz büyük... Forumun Yiyenbilir kısmındayım birazda ondan :D Selamlar...

6. can_naci

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 Öncelikle aracınız hayırlı olsun Alper Bey ... Darısı bizlerin başına.... Fotografları görmeden bebeğinizi kutlamakta güzel bir durum değil... Umarım en kısa zamanda fotografları koyarsınız bizlerde büyürken geçirdiği değişiklikleri zevkle izleriz :) .... Şimdiden kolay...

7. can_naci

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Doğa + kamp + dizisever hanımları kampa ikna etmek + film izlemeyi sevenler için güzel bir fikir...
  8. can_naci

88 xj Revizyon

Ynt: 88 xj Revizyon Aracınızı güzel günlerinizde kullanın Özgür Bey.... darısı 4x4 sevipte kavuşamayanların başına (Mesajınızda özel bir temizleyici ile temizliyoruz yazınca allah allah bu üstüpünün neresi özel dedim kendi kendime sonra spreyi görünce jeton düştü şimdide kendime gülüyorum...
  9. can_naci

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Ömer Bey aracınızı güzel günlerde kullanın.Çok güzel olmuş. Darısı biz karavan hayali kuranların başına. Forumumuzda bir kılavuz konu daha açıldı sizlerin sayesinde hayalimizdeki yapılası karavanların dizaynları...

10. can_naci

sizce türkiye turu en güzel hangi araçla yapılır

Ynt: sizce türkiye turu en güzel hangi araçla yapılır Aslında hepsi olabilir (durum ve maddiyat doğrultusunda) Ancak içimden geçeni soracak olursanız karavan derim :) onun içinde emeklilik(zaman)+para+ iyi bir yol arkadaşı (mümkünse çok yakınmayan bir eş :D)

11. can_naci

'' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ?

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? Öncelikle Talha Beyden konusuna farklı konu kattığım için özür diliyorum :D Merhabalar Özgür Bey. Aslında el yapımı projeksiyon olayına en ufak ayrıntısına kadar araştırdım. hatta Lcd ve fresnelleri sipariş ettim (Tüm öğrenci bütçemi...
  12. can_naci

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? sizin adınıza sevindim Talha Bey. Daha önce de bu tarz çalışmaları izlemiştim. Başaramazsınız bırakın diyenler olucaktır, şurda şu paraya satılıyor hazırını alın diyenler de olacaktır ancak insanın kendi yatığı brşeyi izlemesi bile ona gurur...

13. can_naci

Kurtarma Kazası (İspanya)

Ynt: Kurtarma Kazası (İspanya) çok kötü bir düşüş ve şanssız bir olay Allah kimsenin başına vermesin....
  14. can_naci

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? umarım hedeflediğiniz projeyi gerçekleştirebilirsiniz. merakla sizi takip ediyoruz.
  15. can_naci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Biraz sallama cevap olucak ama resmi gördüğümde direk Kazdağları Edremit tarafları aklıma geldi. Hatta bu kadar sallama cevaba ek olarak geçen yıl bu bölgede olan sel felaketinde zarar gören bi kamp alanı olabilir mi? (Hayal gücüm fazla geniş galiba benim :P)...

16. can_naci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Cevabım geç oldu biraz kusura bakmayın :S Evet Kayseri Karpuzbaşı Şelalesi doğru cevap Yahyalı üzerinden gidilior. Dagın içinden cıkan kaynak suyunun oluşturduğu bir şelale... Tebrikler yeni sorularınız bekliyoruz.....
  17. can_naci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet Pesehodka (Perihan Hanım) Tekirdağ'a göre baya bi doğu ama Anadolunun orta kısımlarında kalıyor diyelim biz çok doğu kısımlarda aramayalım :D ::) Biraz daha kopya vermem gerekirse resimdeki suyun kaynağı bir nehir yada akarsu değil ::)
  18. can_naci

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Çok geçmiş olsun Ufuk Bey.Verilmiş sadakanız varmış 1 saniye öncesi yada 1 saniye sonrası... Allah korumuş

19. can_naci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Gecenin bu saatinde uykusunu sapıtmış biri olarak müsadenizle bende bir soru sormak istiyorum Burası Neresi?
  20. can_naci

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aranızda olup, yeni yeni kendini gösteren biri olarak hoşbulduk :D Benden sonra kendini gün ışığına çıkaracak arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz !!! Umarım herkes hayalindeki karavana (uygun zamanda) kavuşabilir saygılar......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri