Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,605

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Birinci atış hakkımı kullanıyorum.
Çekilin kenara kayaya çarpıp sekmesin :D

Kayseri Karpuzbaşı şelalesi

Cevabım geç oldu biraz kusura bakmayın :S

Evet Kayseri Karpuzbaşı Şelalesi doğru cevap Yahyalı üzerinden gidilior. Dagın içinden cıkan kaynak suyunun oluşturduğu bir şelale...

Tebrikler yeni sorularınız bekliyoruz.....

Gezimiz halen sürüyor şuan finike-kumlucadayız hava sıcaklığı gayet yerinde yoksa yeni taptaze resimlerim var takip edemeyeceğim için soramıyorum ama bir ay sonra hepinizi terleteceğim. ;D ;D ;D bilhassa peşehodka perihan hanımı ;D ;D ;D

up8453' Alıntı:
ne yaptın kemal abı masallah bı gıttın pır gıttın ;D donus nezaman
İlkaycım hiç sorma döndüğümde çekmiş olduğum resimleri görünce asıl o zaman çok şaşıracaksınız. ayrıca geziye eşim ile senin fırından çeşitli yiyecek şeyler alarak başladık.fakat sen yine yoktun artık dönüşte tekrar görüşmek üzre buranın formatını değiştirmemek adın fazla uzatmayayım.egeyi bitirdik.didimden gökovadan akdenize devam ediyoruz.tam 2800 km yol yaptık 5 bine yakın resim çektik. şuan antalya konyaaltından selamlar sevgilerle kendinize iyi bakın diyorum.

yapmaya kemal abı arasaydın keske bı cay ıcerdık abı
ayrıca dort gozle donmenı beklıyoruz kemal abı emınımkı fotograf albumunu full doldurmussundur saygılar abı
seyyah-34' Alıntı:
İlkaycım hiç sorma döndüğümde çekmiş olduğum resimleri görünce asıl o zaman çok şaşıracaksınız. ayrıca geziye eşim ile senin fırından çeşitli yiyecek şeyler alarak başladık.fakat sen yine yoktun artık dönüşte tekrar görüşmek üzre buranın formatını değiştirmemek adın fazla uzatmayayım.egeyi bitirdik.didimden gökovadan akdenize devam ediyoruz.tam 2800 km yol yaptık 5 bine yakın resim çektik. şuan antalya konyaaltından selamlar sevgilerle kendinize iyi bakın diyorum.

Arkadaşlar, uzun süredir kimseden ses yok... Hareket lütfen...
Burası ?

köprü.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR