Bebek VX 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALPERKUCUKENGİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,517

Etiketler

Ynt: Bebek VX 80

Aslinda benimde aklimdan geçmedi degil.
hikayeden bir mesaj olabilir diye
Ama arkadaşa bakiyorum 2008 de girmiş bir sonraki msj 2010 mart disco 2 td5 alma arifesinde sonra vx 80 aldim diyor.
Dogru yolu bulmuştaaa kendi nerde

gereksiz hareketler bunlar bence ne gerek varki atıp tutmaya yok sunu aldım yok bunu aldım iyi o zaman bende 2010 land cruıser aldım.eee nerde yok...ne bileyim ciddi bi ortam sonucta burası... :mad:

Öncelikle aracınız hayırlı olsun Alper Bey ... Darısı bizlerin başına....

Fotografları görmeden bebeğinizi kutlamakta güzel bir durum değil... Umarım en kısa zamanda fotografları koyarsınız bizlerde büyürken geçirdiği değişiklikleri zevkle izleriz :smiley: .... Şimdiden kolay gelsin...Teşekkürler..

belki 20 kere denedim cevap vermek icin bir türlü olmadı bundada bir hayır vardır beni atıp tutmakla suclayanlar benim lastiklerimdeki camur olamazlar bir süredir sağlık nedenlerimlden ötürü sitede yoktum her neyse bu benim sorunum ama arabasını bebeği olarak kabul eden böyle lanse eden birisine atıptutmak gibi yakıştırmaları yapmak söylediklerinden şüphe etmek yanlışın ötesinde bir haraket bizler offroad a gönül vermiş bunu gösteri icin değil yaşam tarzı olarak benimsemiş bireyleriz . buna istinaden kimseyi kandırma yada gösteriş yapmak gibi bir derdim yok . ben 1994 den beri LC lerin icindeyim ilk aracım 1984 model fj 40 dı bu ıkıncı toyotam ayrıcada offroad yarışlarına girdiğim cj 7 im var bunları lanse etmeme bıle gerek yok .adım alper kucukengin gir isoff sayfasına 2007 yarış programlarına bir bak bakalım yalancı dolancıya benziyormuyum cakma offroadcı seni

ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:
belki 20 kere denedim cevap vermek icin bir türlü olmadı bundada bir hayır vardır beni atıp tutmakla suclayanlar benim lastiklerimdeki camur olamazlar bir süredir sağlık nedenlerimlden ötürü sitede yoktum her neyse bu benim sorunum ama arabasını bebeği olarak kabul eden böyle lanse eden birisine atıptutmak gibi yakıştırmaları yapmak söylediklerinden şüphe etmek yanlışın ötesinde bir haraket bizler offroad a gönül vermiş bunu gösteri icin değil yaşam tarzı olarak benimsemiş bireyleriz . buna istinaden kimseyi kandırma yada gösteriş yapmak gibi bir derdim yok . ben 1994 den beri LC lerin icindeyim ilk aracım 1984 model fj 40 dı bu ıkıncı toyotam ayrıcada offroad yarışlarına girdiğim cj 7 im var bunları lanse etmeme bıle gerek yok .adım alper kucukengin gir isoff sayfasına 2007 yarış programlarına bir bak bakalım yalancı dolancıya benziyormuyum cakma offroadcı seni

Alper bey kızmayın arkadaşlara :D Burda VX80 deyince akan sular duruyor, herkes merak içinde bekiyor aracınızla ilgili bilgileri.
Çağlar çok güzel bir yol haritası çizmiş, sitede VX80 almak isteyen veya alanların izleyeceği yol bu, yani aklın yolu :D

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı ve gelişmelerden bizleri haberdar etmenizi diliyorum.

Ayrıca sitede FJ40 ile ilgili ayrı bir başlığımız var, eski aracınızla ilgili tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
Bende bir FJ40 hayranıyımdır ;)

Sedat bey boş verin onları onlarda bizim kardeşimiz . fj 40 gerek dış karoser gerek arazi performansı acısından 10 üzeri on numara bir arac dingil aralığının kısa olması arazide size cok fayda sağlıyor bunları zaten kullanan arkadaşlar biliyorlar . ben fj 40 ilk 94 senesinde gümrükten aldım tabii o zamanlar arazi araclarına pek rağbet yoktu piyasalarda ne yukseltme ne lastık ne de jant bulabiliyordunuz mevcut olanlarda kofdiden malzemelerdi şu ankı gibi 900 tl verip gidip 9000 lik vinc bulamıyordunuz . bende fj me sadece hurdacıdan bulduğum 4 adet jantı takabıldım üretim standartında kullandım cok keyif aldım inanın şu an icin ankarada bir tane buldum benzinlisini onu alıp projelendirmek istiyorum ama kısmet tabii şu an icin yoğunluğum vx 80 icin tampon bıtmek üzere lift kitin siparişini verdik o gelecek yani yaklaşık 2 haftalık süre icinde görüşlerinize sunucam . simdilik hoşcakalın saygılar.

[attachment=1] tamponla uğraşıyoruz

Fotoğraf-0025.jpg

ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:
Sedat bey boş verin onları onlarda bizim kardeşimiz . fj 40 gerek dış karoser gerek arazi performansı acısından 10 üzeri on numara bir arac dingil aralığının kısa olması arazide size cok fayda sağlıyor bunları zaten kullanan arkadaşlar biliyorlar . ben fj 40 ilk 94 senesinde gümrükten aldım tabii o zamanlar arazi araclarına pek rağbet yoktu piyasalarda ne yukseltme ne lastık ne de jant bulabiliyordunuz mevcut olanlarda kofdiden malzemelerdi şu ankı gibi 900 tl verip gidip 9000 lik vinc bulamıyordunuz . bende fj me sadece hurdacıdan bulduğum 4 adet jantı takabıldım üretim standartında kullandım cok keyif aldım inanın şu an icin ankarada bir tane buldum benzinlisini onu alıp projelendirmek istiyorum ama kısmet tabii şu an icin yoğunluğum vx 80 icin tampon bıtmek üzere lift kitin siparişini verdik o gelecek yani yaklaşık 2 haftalık süre icinde görüşlerinize sunucam . simdilik hoşcakalın saygılar.

Alper bey bende 2 senedir FJ40 kullanıyordum, iş off road yapmaktan çıkıp kampçılığa dönünce Discovery I aldım. Benim FJ40 ım satışta, ilanlarda Ankara Gölbaşında olan bana ait. :D Halen satmaya kıyamıyorum, arazi için inanılmaz keyifli bir araç.

ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:
yaw sedat bey kısmetin böylesi benim sectiğim arac sizin aracınız . benimde gözüm var aracınızda :smiley:

Hayırlısı diyelim o zaman, araca yaptıklarımı FJ40 başlığı altında görebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11686.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR