bernardelli
İNSANIN HAYIRLISI İNSANA FAYDASI DOKUNANDIR.
Ynt: Bebek VX 80
Hayırlı olsun darısı basımıza..
Hayırlı olsun darısı basımıza..
ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:belki 20 kere denedim cevap vermek icin bir türlü olmadı bundada bir hayır vardır beni atıp tutmakla suclayanlar benim lastiklerimdeki camur olamazlar bir süredir sağlık nedenlerimlden ötürü sitede yoktum her neyse bu benim sorunum ama arabasını bebeği olarak kabul eden böyle lanse eden birisine atıptutmak gibi yakıştırmaları yapmak söylediklerinden şüphe etmek yanlışın ötesinde bir haraket bizler offroad a gönül vermiş bunu gösteri icin değil yaşam tarzı olarak benimsemiş bireyleriz . buna istinaden kimseyi kandırma yada gösteriş yapmak gibi bir derdim yok . ben 1994 den beri LC lerin icindeyim ilk aracım 1984 model fj 40 dı bu ıkıncı toyotam ayrıcada offroad yarışlarına girdiğim cj 7 im var bunları lanse etmeme bıle gerek yok .adım alper kucukengin gir isoff sayfasına 2007 yarış programlarına bir bak bakalım yalancı dolancıya benziyormuyum cakma offroadcı seni
ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:Sedat bey boş verin onları onlarda bizim kardeşimiz . fj 40 gerek dış karoser gerek arazi performansı acısından 10 üzeri on numara bir arac dingil aralığının kısa olması arazide size cok fayda sağlıyor bunları zaten kullanan arkadaşlar biliyorlar . ben fj 40 ilk 94 senesinde gümrükten aldım tabii o zamanlar arazi araclarına pek rağbet yoktu piyasalarda ne yukseltme ne lastık ne de jant bulabiliyordunuz mevcut olanlarda kofdiden malzemelerdi şu ankı gibi 900 tl verip gidip 9000 lik vinc bulamıyordunuz . bende fj me sadece hurdacıdan bulduğum 4 adet jantı takabıldım üretim standartında kullandım cok keyif aldım inanın şu an icin ankarada bir tane buldum benzinlisini onu alıp projelendirmek istiyorum ama kısmet tabii şu an icin yoğunluğum vx 80 icin tampon bıtmek üzere lift kitin siparişini verdik o gelecek yani yaklaşık 2 haftalık süre icinde görüşlerinize sunucam . simdilik hoşcakalın saygılar.
ALPERKUCUKENGİN' Alıntı:yaw sedat bey kısmetin böylesi benim sectiğim arac sizin aracınız . benimde gözüm var aracınızda