Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sengo1907@hotmail.com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,493

sengo1907@hotmail.com

öz en gezzzzz
Yer
antalya
herkese selam
şim di size bir şarkı ,bir yaşanmış hikaye anlatıyorum
Dünya döner bir gün daha Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça

Biliyorsun gitmemm gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü çözmem gerek

Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken
Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken

grup:yüksek sadakat

şimdi de hikayemize başlıyorum
bu hayalime ulaşmakta annnem ,babam ve bir tanem eşim özlem in katkı ve desteklerinden bahsetmeden başlasam yanlış olurdu.

eşimle evlenmeden önce bu şarkıyı dinlettim gezcezz tamam mı dedim. o karavancılık testlerinden yaptık( bizde umut var dostlar .)

bu hayallerimi gerçekleştirmek için siz değerli üyelerinizin ayak izlerini yaşam deneyimlerinden faydalandım.
sayfalarda birçok gerçek olmuş hayaller gördüm .geceleri rüyamda ,gündüzleri mesaimde hatta işe başladıktan saonra bababın namazlarına kadar girirp çok namazını tekrarr kıldırtım.
arabayı almak yaptığımız işinlerin en basitiydi .arabada çalışsırken tam 7 kilo verdim.çünkü yapılan işte fiziksel aktiviteden çok zihinsel faaliyet şöyle mi böyele mi derken 40 gün nasıl geçti bilemiyorum.artık siz gezenbilirlerin arasında olmaktan mutluyum ve de mutluyuz.gittiğiniz dağlarda, denizlerde, göllerde
(öz en gezzz le) bizede yer açın .

(sengo1907@hotmail.com)

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

antalya da şehir içi minibüsler değişince bakımlı ve uygun bir
1987 model ama 2000 kasa görünümlü bir magirus almakla işe başladım.
arkadaşlarım , öğretmen meslektaşlarım, akrabalarım dahil sen nasıl yapacaksın işin mi yok dediklerini daha dün gibi hatırlıyorum.
antalya da
içine
wc duş,dolap,lavabo ve ocak yeri,kızaklı yatak ,buzdolabı nı kendi imkanlarımla projelendirdim ve babamla birrlikte yaaptık . ve yollara çıkmak için allah tan bir aksilik çıkmazsa 20 haziranı bekliyececiz .
sayfalarda yazılmış paylaşılmış ve benim aradığım her soruya cevabı buldum.hepinize teker teker ve de tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum .
gezen-biilir
merak eden -bulur
paylaşılan -artar diyerek
üye sayılarımızın artmasını
insanların kendilerini sınırlamakdıkları bir hayat yaşamalarını diliyorum.gönlünüz ,e -postalarınız ,v e tabiki yolunuz açık olsun selam ve sevgilerle

Aramıza bir kişinin daha katılmış olmasından, her seferinde duyduğumuz mutluluk da artıyor giderek. Hoş geldin,keyifli paylaşımlar,katılımlarınızı bekliyoruz.Yaşadığınız yer yeterince güzel,hem de her yönüyle. Selamlar, sevgiler.

işte öz en gezzz den fotolar

SANY0025.jpg

SANY0027.jpg

Salim kardeş aramıza hoş geldin seninle birlikte eğitim camiasından arkadaşlarımız abilerimiz iyice çoğaldı bu vesileyle değerli öğretmenlerimizin hepsine saygılarımı sunarım,aramıza katılışın bizi ziyadesiyle memnun etti birlikte çok güzel paylaşımlar yapacağımıza eminim doğru yerdesin aradığın tüm sorulara burada cevap bulabilirsin.

Salim Engin meslektaşım, aramıza hoşgeldiniz. Çabalarınız sonuç vermeye başlamış, ne güzel. İyi gezilerde, güle güle kullanın.
Bir özgün örnek daha geliyor diyorum.

Cavid Sezen

Salim kardeş yaptığın işler ile alakalı biraz bilgi verebilirsen iyi olur mesela temiz ve pis su işini nası çözdün,araçta ocak işini ne yapacaksın,ayrıca aracın izolasyonu konusunda birşeyler yapacakmısın.

Salim bey (size hangi isimle hitap etmemizi yazarsanız sevinirim) aramıza hoş geldiniz. Bir çok karavan sevdalısı aramıza katıldıktan sonra biir süre sessiz kalır, sonra düşüncelerini paylaşır ve bir kısmı mutlu sona ulaşırdı. Ama siz bizim karşımıza bu aşamaları çoktan geçmiş ve işi bitirme noktasına gelmiş halde çıktınız. Maşallah oldukça hızlısınız :D karavanınızı güzel günlerde kullanmanızı hayallerinizi hep bu kadar hızlı gerçekleştirmenizi dilerim...

Salim bey aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde, güzel geziler diliyorum.
Magirus benimde aklıma yatıyor hatta neden kimse bu aracı yapmıyor diye düşündüğüm oluyordu. Gereksiz camları kapatmayı düşünüyormusunuz? Bu şekildemi kullanacaksınız ? Biraz daha ayrıntılı foto yüklerseniz sevinirim iyi çalışmalar kolay gelsin.

Salim bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Salim Bey aracınız hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın inşallah... darısı biz karavan hayali kuranların başına...

drares' Alıntı:
Salim bey (size hangi isimle hitap etmemizi yazarsanız sevinirim) aramıza hoş geldiniz. Bir çok karavan sevdalısı aramıza katıldıktan sonra biir süre sessiz kalır, sonra düşüncelerini paylaşır ve bir kısmı mutlu sona ulaşırdı. Ama siz bizim karşımıza bu aşamaları çoktan geçmiş ve işi bitirme noktasına gelmiş halde çıktınız. Maşallah oldukça hızlısınız :D karavanınızı güzel günlerde kullanmanızı hayallerinizi hep bu kadar hızlı gerçekleştirmenizi dilerim...

Haşmet Bey forumumuz Yusuf Bey(yaybek), Levent Bey(buralpdi) ve ismini yazamadığım birçok büyüğümüz bizle bilgilerini paylaştığı sürece Salim Bey gibi "bu da benim karavanım" diyecek çok arkadaş olucaktır ben bundan eminim. Neredeyse karavanın çivilerini çakmış kadar oluyoruz konuları okurken bu da hevesli ve imkanı olanlara büyük destek veriyor..Yakın zamanda düğünüm olmasa ben bile niyetine girmiyor değilim :smiley:

Selamlar...

Salim bey karavanınızı güle güle,sağlıkla kullanınız.Hoş geldiniz.

Benimde hep hayalimdir bu dolmuşlardan karavan yapmak hatta ölçüleri tutsa unimog şasesine bu kasayı koyup süperbi offroad karavan yapmak :D tebrik ederim mutl ve güzel geziler dilerm..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR