Arama sonuçlarınız

1. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: Duster Rampa Çekiş Bilgi olarak söylüyorum, çekiş sorununun büyük ihtimalle yakıt kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Depodaki yakıt bittikten sonra herhangi bir sorun yaşamadım. Sonuç olarak markası ne olursa olsun bilmediğimiz yerden yakıt almayacağız.

2. H

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Bende merak ettim. Sakıncası yoksa nereden bulduğunuzu yazarmısınız.?
  3. H

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Aslında navigasyon cihazlarına termometre özelliğini ekleselerde bir taşla iki kuş vursak.

4. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Olgun Bey öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Aslında ben sizlerin tecrübelerinden istifade etmek istiyordum ama nasipte tarihi tecrübelerimden sizlerin de yararlanmasını sağlamak varmış. Bir hafta sonra görüşmek üzere.
  5. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Evet Olgun Bey benim beklentim de Köroğlu Belini 110-120 arası çıkmak. Bu hafta sonu deneyip göreceğim inşallah. Bu arada 1982 yılından beri ehliyetli olarak araba kullanıyorum ancak pek dizel araç tecrübem olmadı. Duster ilk dizel aracım ama devir tutturmada bariz bir...

6. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Evet İbrahim Bey adım Hakan, bu arada aracım daha 3500 km.de, dolayısıyla henüz bir bakım yaptırmadım. Sizinde dediğiniz gibi düşük viteslerde bir sorun yok, hemen devir alıyor ve üst vitesi istiyor ama beşinci viteste 80/90 km. ulaştığında sanki motor boşa devir...

7. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Aynen, ama dördüncü vitese düştüğümde araba çok bağırıyordu bende 3000 devri geçtikten sonra beşinci vitese geçiyordum.
  8. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Yeni yol yapıldıktan sonra öyle ahım şahım bir rampada kalmadı aslında, yani bir Sabuncubeli, Zigana gibi değil.
  9. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Rakımın aracın performansını düşürdüğü muhakkak, ancak gördüğüm kadarıyla yükü benimle aşağı yukarı aynı olan logan, linea, albea gibi araçların yanımdan geçip gitmesi bayağı canımı sıktı.

10. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ 110 HP, 4X4

11. H

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Bu hafta sonu eşim, biri dört yaşında biri onbir aylık olmak üzere iki çocuk ve dört orta boy valiz yüklü olarak Samsun'dan Ankara'ya gittim. Yol boyunca arabayı 2WD konumunda kullandım. Samsun Ankara yolundaki tırmanma şeritlerinde beşinci vites 80/90 km.yi geçemedim. Bendemi, araçtamı sorun...
  12. H

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Sonuç olarak, duster gezenbilir onaylı devir aralığı 1750-2500 diyebiliriz sanıyorum :)

13. H

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Geçen günlerde servisten bir usta ile yol testine çıktığımızda ben arabayı 2000 devir civarında kullanıyordum. Usta ise bana düşük devirde kullanıyorsun, böyle yaparsan kayış koparırsın dedi. Oysa benim bildiğim ideal devir 2000-2500 aralığı olmalı. Bu konudaki tecrübe ve görüşler lütfen.
  14. H

duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir?

Ynt: duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir? Macera paketi ve orta kolçak taktırmanızı tavsiye ederim. Macera paketi özellikle beyaz renk dusterlara ayrı bir hava katıyor.
  15. H

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Ynt: NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI Bildiğim kadarıyla duster 4X4 lerin alt takımları şanzıman, defransiyel vb. nissan tarafından geliştirilmişti. Yanılıyormuyum acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri