troyexplorer
Zirve
Arkadaşlar bu aynayı yoğun araştırmalardan sonra uygun fiyata buldum sonunda ve sipariş ettim . 3- 4 gune gelir herhalde takıp resimlerini paylaşıcam
Abi ben bunun bir boy kucugu icin 2 ay once niyetlenmistim hatta baglanti ayagi Renault uyumluydu ama sadece monitörpusula ve karartma vardı. Termometre yok diye almadim. Fiyat 200 dolardı.troyexplorer' Alıntı:Gelecek olan aynanın birebir resimleri teyit için gönderdi çinli
Evet hepsi birarada yoktu daha doğrusu vardıda çinde satışa girmemişti. Ebay de yine yok , bu eleman buldu nerden bulduysa benimki bir gelsin sağ sağlim vericem mail adresini bi aksilik olur insanları mağdur etmek istemem sonuçta babamın oğlu değil biraz da risk var çünkü ebay dışı para gönderdim elemanayoungsun' Alıntı:Abi ben bunun bir boy kucugu icin 2 ay once niyetlenmistim hatta baglanti ayagi Renault uyumluydu ama sadece monitörpusula ve karartma vardı. Termometre yok diye almadim. Fiyat 200 dolardı.
Abi cok yakında Türkiyedeki sanal magazacilar getirmeye baslar bu ürünleri iki katı fiyatına.troyexplorer' Alıntı:Evet hepsi birarada yoktu daha doğrusu vardıda çinde satışa girmemişti. Ebay de yine yok , bu eleman buldu nerden bulduysa benimki bir gelsin sağ sağlim vericem mail adresini bi aksilik olur insanları mağdur etmek istemem sonuçta babamın oğlu değil biraz da risk var çünkü ebay dışı para gönderdim elemana