Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,107
Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Güray hocam ayna ayagı konusunda bir düzeltme yapayim en kısa ayak hangisiyse onu tercih et benimki tahminimce uzun diye çok rahatsız edici olmasada sarsıntıda titreme yapıyor

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Güray hocam ayna ayagı konusunda bir düzeltme yapayim en kısa ayak hangisiyse onu tercih et benimki tahminimce uzun diye çok rahatsız edici olmasada sarsıntıda titreme yapıyor
Tip4 olabilir o zaman. Ben monitorsuz akicam. Zaten o kadar kameea kablo vs. ugrasmak zor. Her sey icerde bitsin :smiley:

Esat şu bahsettiğin cameranın arabandan resmini çekip burada gösterebilirmisin nereye koyduğunu merak ettim

Sanal markette satışta olan camera dusterla uyumlu değil almıştım iade ettim .Alibaba da uyumlu olan var ama fiyatı 150 liraya gelmesinin yanı sıra ampül yeri bizimkiyle yine uyumlu değil . Bir tane daha camera var burda buldum ama oda 150 istedi o yüzden çine başvurdum yine aynı kamerayı 20 dolara sipariş ettim standart postayla biraz uzun tabi gelmesi sağlık olsun bekleriz aynanın yarı parasını cameraya verecek değilim . Planım mevcut plaka ışığına gelen camerayı monte etmek, bunun için plaka ışığına 8 lik matkap ucuyla delik açmak gerisi kolay

image.jpg

Bugun neyse aynanın elektriğini bağlattım. Sıcaklık değerleri doğru test ettim. Dış sensörü yerleştirdiğim yerde isabetli, orjinalinde olan araçların genelde sensörleri ön panjurda oluyor, özellikle yazın trafikte motor sıcaklığından etkileniyor o şekilde...

troyexplorer' Alıntı:
Dış sensörü yerleştirdiğim yerde isabetli, orjinalinde olan araçların genelde sensörleri ön panjurda oluyor

Tam olarak nereye yerleştirdiniz? Resim ekleyebilirmisiniz.

mancar' Alıntı:
Tam olarak nereye yerleştirdiniz? Resim ekleyebilirmisiniz.
Daha önceki sayfalarda eklemiştim resimlerini ama silinmiş hepsi , tekrar yüklüyorum. Bagaj kapısının körüğünün yanındaki plastik tapaya monte ettim

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Arkadaşlar burda 150 tl istedikleri kamerayı çinden açık arttırmayla 7 dolara aldım ve bugun geldi montajını yaptım. Resimlerini paylaşıyorum

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ortada olsa daha iyi olurdu ama orda ortada olması imkansız plaka ışığına takmaktan vazgeçtim , ampülün sıcaklığı fazla ısınmasına sebep olabilir düşüncesiyle şimdi içerden görüntüye bakalım

image.jpg

İçeriye giren saplanası yinede arka saça denk geldi oraya işlem yapıp boyadım sıkıntı yok

Bizim çinli eleman bu aynayı ebay de satışa koymuş ilgilenenlere link veriyorum
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183481172&index=2&nav=WATCHING&nid=49293604164

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183483859&index=3&nav=WATCHING&nid=30121961603

bu aynanın aynısı 2012 toyota corolla elegantlarda var.

troyexplorer' Alıntı:
Bizim çinli eleman bu aynayı ebay de satışa koymuş ilgilenenlere link veriyorum
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183481172&index=2&nav=WATCHING&nid=49293604164

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183483859&index=3&nav=WATCHING&nid=30121961603

az para değilmiş valla:smiley:

Amerikada aynı aynaya minumum 500 dolara satıyorlar , onlarda çinde yaptırım üstüne kendi markalarını basıyorlar . Pahalı ucuz tartışılır tabi ama orjinal gibi olacaksa bunun haricinde olmaz diye düşünüyorum

Aynanın geri kamera haricinde bir video girişi daha var , onuda ön tamponun mesafe aralığını görebilmek için kullanmayı düşünüyorum . Yeni camera siparişlerini verdim biri geldi diğeri yolda hangisi daha uygun olur diye tasarlayıp montajını yapıcam yakında paylaşırım resimleri.Tabiki ikisi birarada çalışmaz ön kamera anahtarlı olmak zorunda , tahminimce arka kamera öncelikli yani ön camera açıkken geriye takınca arka camera devreye giriyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR