Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,107
troyexplorer' Alıntı:
Ebay de çinlinin satışa çıkarmasını bekliyecekmisiniz yoksa mail adresini vereyimmi
Bu urunu alabilmek icin son 2 aydir yurtdisindan urun getirmemis olmak gerek. Ancak 2 ay sonra.
Bu arada abi montaj icin vaktin varsa Kanerin servise git. O kablolari falan guzelce gizlerler orjinal gibi olur. Kendin ugrasma bence.

Etiketler
hayırlı olsun süleyman bey
güray hocam haklı kanere git sen uğraşma bunlarla

troyexplorer' Alıntı:
Teşekkürler.. Gideriz gitmesinede camdaki klips çok zorlayacak birde camera bulmam lazım
Valla ben de o klips cama o sekilde nasil kuvvetli yapisir hic aklim almaz.
Kamera isi kolay piyasada Dusterin plaka aydinlatma plastigine monte olabilecek cok cesit var.
Merakla bekliyoruz detaylari.
Isin rastgelsin.

Ynt: Dikiz aynasında autodimming + pusula + dış sıcaklık + monitör

Renault fluence nin plaka ışıgı duster ın plaka ışıgıyla aynıymış fluencenin cameralı plaka ışığı var ama o zaman tam ortada olmuyor camera .Tam ortası içinde uygun camera var resimlerini paylaşıyorum sizce hangisi

image.jpg

image.jpg

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

troyexplorer' Alıntı:
Ama ortada olmaması ekrandaki çizgilerin yanlış yönlendirmesine yolaçmazmı?
Abi bu kameralarin iki vida montaj yerli olanlari var. Iki isigin tam ortasina taktirabilirsin. Ayrixa ayna klipsi icinde yarın bi oto camciya ugra onlar biliyodur olayi.

Gelen kamera o tür bir camera o olmadı seti aşmıyor ve kablo dışarda kalıyor kablo gömül olması lazım neyse bakıcaz artık

Kullanma klavuzuna şimdi bakabildim , pusula , iç dış sıcaklık belli aralıkla dönmesinin yanında herhangi birine sabitlenebiliyor.Pusula calibra ayarı yapılabiliyor (bu çevresindeki demir aksamın saptırmalarını düzeltmek için olan ayar ) ve yine kıvır zıvır ayar var tek düğmeyle...

Abi ben de 60 dolara bi tane buldum monitörsüz. Auto dimming pusula termometre.
Ama klips uyumu icin hangi tip istesek. Deneme yanilma olsun bari. Sen tip 1 istemistin oolmadi. Ben tip 2 istiyim. Her siparis eden baaka etsin sonunda uyanı buluruz.

Güray hocam bizimkine uyan yok o yüzden benimkinden seç sende en fazla eski klipsi çıkartırsın , bugun camcıda çıkarttırdım klipsi . Bira ısıttı penseyle hafif hafif salladı çıktı zor olmadı diğerini yapıştırıp taktım aynayı yerine güzel oldu kablo gizleme pilastiğininde 3 cm boyunu kısalttım yarın gunduz resmini çekicem. Buldugun aynanın mutlaka cama yapışan klipsi olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR