Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,111

Etiketler

Bugun takip numarası verdi eleman dhl de sorgulattım bir kayıt var fakat teslim alma bilgisi yok aradım dhl i onlarda aynı şeyi söyledi nasıl iş bu yaw

Dert etmeyin, ürün gelecektir, DHL tam emin olmamakla birlikte çinden gelen konşimentoları suudi arabistandan teslim alıyor, o sebeple onların tam kayıtlarına girmesi biraz zaman alıyor. Eğer gümrükte sıkıntı çıkmazsa 5-10 gün arası ürün size gelir.
Bu arada sizin için değil ama yurtdışından ürün almayı düşünenler varsa, özel kargo şirketlerini tercih etmeyin, özelliklede DHL, UPS nedendir bilinmez bunların getirdiği bir çok ürün gümrüğe takılıyor, vakit sınırlamanız yoksa özelliklle chine post air mail ile isteyin ürünlerinizi bazen 1,5 ayı bulur gelmesi ama %99,9 sorunusz ve takılmadan gelir.
Geçen hafta DHL ile geln ürünüm gümrüğe takıldı rününü bedeli 90 tl benden 300 tl ye yakın para istiyorlar ürünü alabilmem için.

levent7753' Alıntı:
Dert etmeyin, ürün gelecektir, DHL tam emin olmamakla birlikte çinden gelen konşimentoları suudi arabistandan teslim alıyor, o sebeple onların tam kayıtlarına girmesi biraz zaman alıyor. Eğer gümrükte sıkıntı çıkmazsa 5-10 gün arası ürün size gelir.
Bu arada sizin için değil ama yurtdışından ürün almayı düşünenler varsa, özel kargo şirketlerini tercih etmeyin, özelliklede DHL, UPS nedendir bilinmez bunların getirdiği bir çok ürün gümrüğe takılıyor, vakit sınırlamanız yoksa özelliklle chine post air mail ile isteyin ürünlerinizi bazen 1,5 ayı bulur gelmesi ama %99,9 sorunusz ve takılmadan gelir.
Geçen hafta DHL ile geln ürünüm gümrüğe takıldı rününü bedeli 90 tl benden 300 tl ye yakın para istiyorlar ürünü alabilmem için.
Evet farkındayım söylediğin şeylerin normal post lada göndertme şansım vardı fakat bu biraz riskli bir alışverişti sebebini anlattım yukarda o yuzden hızlı gelmesi gerekiyorduki bir sıkıntı oldugunda palpaydan takip açabilmek için 45 gun zaman var normal posta bazen 50 gunu buluyor o kadar bekleme durumum yok yani şimdi bir daha baktım teslim almışlar 2 iş günündede buraya gelecekmiş bunu DHL söylüyor artık gümrük kısmını bilemem bildiğim birşey varsa 75 € üstü % 18 vergi var 90 ylye 300 tl almalarında başka bişey var bu ürünle ilgili olabilir türkiyede yasak olan bişeyse rüşvet girmiştir işin içine diye tahmin ediyorum bir ara gümrükçülükte yapmıştım o açıdan

Bende aliezpressten 6 dolara termometre aliyim dedim. Karttan para cekilmis ama ORDER CLOSED falan diyo. Ne ayak anlamadim. 7-10 gun icinde banka geri odeme yapae diyo. Bu mahsup alibaba taeadindan xekilmemistir diyo.
Hicbisey anlamadim

youngsun' Alıntı:
Bende aliezpressten 6 dolara termometre aliyim dedim. Karttan para cekilmis ama ORDER CLOSED falan diyo. Ne ayak anlamadim. 7-10 gun icinde banka geri odeme yapae diyo. Bu mahsup alibaba taeadindan xekilmemistir diyo.
Hicbisey anlamadim
Palpay ödeme şekli olan yerlerden alışveriş yapın orda bütün ayrıntıları görüyorsunuz

troyexplorer' Alıntı:
Palpay ödeme şekli olan yerlerden alışveriş yapın orda bütün ayrıntıları görüyorsunuz
Kart islemlerinde ACIK PROVIZYONda alibaba 11 TL cekmis gorunuyo. Ama iptal edilmis sanirim. 7-10 is gununde geri odenecek tarzinda biseyler diyo.

Dear Guray Gunes,

Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 1023676837 has been closed for security reasons. If you need further clarification or assistance, you may sign in to your order page and submit a claim for this order.

Meanwhile, please be advised that the fund for this order has not been deducted by AliExpress. However, some banks would hold this payment in this situation. Usually the bank will reserve the payment for up to 7-10 working
days before releasing back to the card holder.

sadece 150 tl terminal hizmetleri ücreti var, ben Ankaradayım ve vekalet vermem gerekli, 60-80 tl arası vekalet, artı vergiler ve en sonunda büyük ihtimalle antrepo parası isteyecekler 300 tl den de fazla çıkacak masraf.
Tüfeklerde kullanılan bipod sipariş etmiştim, airsoft olarak geçer ve yasaklı ürün değil, birde kutunun üstüne 17 dolar yazmış satıcı benden ödeme belgesi istediler orada 52 dolar belki ondanda takmış olabilirler, bugün 4, ihbarnameyi gönderdi DHL. Devlete kalacak büyük ihtimalle.

Edit: Şimdi DHL ile görüştüm saolsun çinli satıcı bipot yerine Dürbün göndermiş ve haliyle yasaklı ürün olduğu için gümrüğe takıldı.

youngsun' Alıntı:
Kart islemlerinde ACIK PROVIZYONda alibaba 11 TL cekmis gorunuyo. Ama iptal edilmis sanirim. 7-10 is gununde geri odenecek tarzinda biseyler diyo.

Dear Guray Gunes,

Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 1023676837 has been closed for security reasons. If you need further clarification or assistance, you may sign in to your order page and submit a claim for this order.

Meanwhile, please be advised that the fund for this order has not been deducted by AliExpress. However, some banks would hold this payment in this situation. Usually the bank will reserve the payment for up to 7-10 working
days before releasing back to the card holder.
Güray hocam senin kartta probelm var gibi anladım ben ya cw numarasını yanlış verdin yada başka bir sorun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR