NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XVET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,808

XVET

Kamp I
Yer
ADIYAMAN
Bugün nıssan qascayı test etmek ıcın bayıye gıttım duster almadan once sadece ınternet uzerınden arastırmıstım bende euro 5 motor 90 bg look paker 4 2 duster var nısanın 110 bg lık test aracına bındım 5 6 km kadar surdum sakın kullanmadım aracın ortalamsına baktım benden oncede kullananlar var ortalaması 6.3 lıtre servıs müdürüyle konustum nıssandakı kullanılan motor ıle renault motorundan farklıymıs en onemlı farklılık trıger kayıs degıl zıncır varmıs hatta ust kapak falanda farklıymıs servıs bakımları 10 bın kmde bır 10 bınlık bakım 490 tl 30 bınlık mazot fılıtresı degısımı olanda 660 tl aracın arka koltuguna oturdum 3 kısı kesınlıkle kucak kucaga oturur 1.80 boyum var dusterda arka koltukta kafam tavana degmıyor nıssanda ortatada oturursam kafan tavana deyiyor. dusterdakı en buyuk eksıklık perde hava yastıkları ve cruse control en bosunun fıyatı dızel 66 bın tl duster aldığım için bir kez daha mutlu oldum.

Etiketler
Ynt: NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Sizi tebrik ederim.

Duster ile Nissan arasındaki farkın sadece perde hava yastığından kaynaklandığını bulmuşsunuz...bunun içinde konu açmışsınız...

Kardeşim siz ilk defamı araba kullanıyorsunuz...

Karşılaştırdığınız iki araç arasında yüzlerce ileri teknoloji mekanik aksam farkı var...

-Süspansiyon

-Power direksiyon

-Alt takım

-Şanzıman

-Koltukları

-Boyası badanası-Alt koruması-üst koruması

Yukarıda saydıklarım bir çırpıda aklıma gelenler....

Bunları hiç önemsemediniz ve direk perde hava yastıkları ile farkı buldunuz....helal olsun..takdir etmek lazım sizi...

Öztürk FX' Alıntı:
Sizi tebrik ederim.

Duster ile Nissan arasındaki farkın sadece perde hava yastığından kaynaklandığını bulmuşsunuz...bunun içinde konu açmışsınız...

Kardeşim siz ilk defamı araba kullanıyorsunuz...

Karşılaştırdığınız iki araç arasında yüzlerce ileri teknoloji mekanik aksam farkı var...

-Süspansiyon

-Power direksiyon

-Alt takım

-Şanzıman

-Koltukları

-Boyası badanası-Alt koruması-üst koruması

Yukarıda saydıklarım bir çırpıda aklıma gelenler....

Bunları hiç önemsemediniz ve direk perde hava yastıkları ile farkı buldunuz....helal olsun..takdir etmek lazım sizi...
BENİM için perde hava yastıkları önemli sadece eksiklik bu var sizin için daha ayrıntı önemliyse nıssan alırsınız

Bakımların farklı olması motor yapısı yüzünden değil. Tamamen keyfiyete bağlı bir uygulama.

Bildiğim kadarıyla duster 4X4 lerin alt takımları şanzıman, defransiyel vb. nissan tarafından geliştirilmişti. Yanılıyormuyum acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR