Arama sonuçlarınız

1. V

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Merhaba arkadaşlar. 7 yıllık meslek hayatımda böyle bir yoğunluk dönemi yaşamadım.. Bu arada kampanya süper ilerlemiş. Elimde dökümleri olan hemen hemen yarı miktarı hesaba havale ettim. Bu hafta içi ve büyük ihtimal bugün...

2. V

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Bence de Esra hanım :) Keşke sandalye kampanyamız da bu kadar hızlı ilerleseydi :( Neyse, ders alıp burada elimizi hızlı tutmalıyız. Ayrıca düşünüyorum da, bu kadar koliyi araçlara nasıl sığdıracak arkadaşlar? Çok zorlu...
  3. V

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Başlığın açılmasına ve kolların sıvanmasına sevindim. Öncelikle kendi adıma bu kampanya için her koli ne kadara mal olur bilmiyorum ama, şimdilik 250 TL, Nisan ayına kadar hedeflediğim şeylerin gerçekleşmesiyle daha fazlasını...

4. V

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) 1- Vosdost Ahmet grup-1 2 - Olcay Mert Toker grup3 - 3 - Doç Hasan grup 3 4- Serkan Yayla grup-1 5- Erdal Yaman grup-1 6- Erco...
  5. V

Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 ) Geceden yanınızdayım diye tahmin ediyorum.. Hayırlısı bakalım :)

6. V

Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Arkadaşlar ; Sizlerden gelen mesajlara göre bende biriken 1550 Ytl'nin geri dönüşümünün ne şekilde olacağı şekillendi. Yardımda bulunan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu mesajı yazdığım saatte eve...

7. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Çok haklısın Nejat abi. Çok teşekkürler.
  8. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Arkadaşlar bu ara üzerimde bir karabuluttur dönüyor.. Bu kez benim ekibimden bir kaza haberi.. Bu sabah. Şükür ki bir şey olmamış canlarına.. Kaza haberlerini tamamen ayrı bir başlık yaptım, ayrıntılar için buyrun ...
  9. V

Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında)

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında) Kesinlikle.. Teşekkürler..

10. V

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında) Tabi tüm bunlar ders oldu. Büyük araçlarımızın hepsinde olan GPS araç takip sistemini küçük araçlara da takıp, çalışanlarımıza hız limiti uygulayacağız. 100 km hızı ilk kez geçene uyarı, ikincide yazılı uyarı, üçüncüde iş akdi fesh...

11. V

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında)
  12. V

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında) Bu aracın arkadan çarptığı tırın lastiği gümlemişti ve jantları yamulmuştu. Düşünün ki, ne kadar hızlı ! Yaralı kurtulan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyor ve hayatını kaybeden gencecik arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum...

13. V

14. V

15. V

Ynt: Manisa'da Trafik Kazaları (Niyeyse Furkan'ın Etrafında) Bu fotoğraflar da, kazadan sonra daha ayrıntılı çekilen fotoğraflar. Ön sağ koltukta oturan arkadaşımız vefat etti. Maalesef. Allah rahmet eylesin..

16. V

Merhaba arkadaşlar.. Beni tanıyanlar bilir gerçi ama, bilmeyenler için ; Manisa bölgesinde faaliyet gösteren bir elektronik firmasıyız. 3 araçtan oluşan arıza ekiplerimizle bir Gsm operatörünün arızalarına müdahale ediyoruz. Arıza olduğunda her saat müdahale etmek zorundayız. Bu sebeple gece...
  17. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Teşekkür ederim Barbaros abi.
  18. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Uyarıların için teşekkürler Nejat abi. Kaza yapan arkadaşlar uykusuzdu. Hatta bu konuda uyarmıştım. Daha önce de iki kez uykusuzluktan kaza yapınca, tecrübesiz bu arkadaşları çok uyardım.. Ama kader, kısmet.. Ne dersek...

19. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Güzel :) Diğer projenin sorumlusu olan arkadaşımız kim acaba?
  20. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Tekrar merhaba. Tabi ki, nasıl dilerseniz, meblağı o şekilde yönlendireceğim. Sonuçta toplanan bir para fakat artık amaç değiştirdiğine göre, sahipleri nasıl isterse, o şekilde yönlendirmemiz gerekir. Tamamdır Esra Hanım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri