Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,340
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

aynen bencede faruk abi ,ben kendi adıma yatırdığım paranın ,23 NİSAN projesinde kullanılmasını ok liyorum ,

bünyamin bey ,bence yardım yapanların listesini yazalım siteye , ve kendilerinden izin alarak yeni projemizde kullanılmasını sağlayalım ,istemeyen dostlarımızın paralarınıda iade edelim ,ne dersiniz ????

Etiketler

Furkan öncelikle kaybettiğin arkadaşın için çok üzgünüm, verdiğin link can yakıcı boyuttaydı.

kardeşimizin yaşamını kolaylaştırması adına sonuç çok sevindirici

sevindim ama gerçekten bir mahzunlukta kaldı içimde

benim tutarı forum yönetimininde uygun göreceği bir proje'ye aktarmanı rica ederim

....
....

Furkan bey, öncelikle başınız sağolsun, çok üzüldük. Ayrıca duyarlılığınız için tekrar teşekkür eder, ufak da olsa yaptığım yardımın başka bir ihtiyaç sahibine verilmesini isterim.

Nejat' Alıntı:
Furkan öncelikle kaybettiğin arkadaşın için çok üzgünüm, verdiğin link can yakıcı boyuttaydı.

benim tutarı forum yönetimininde uygun göreceği bir proje'ye aktarmanı rica ederim

....
....

nejat bey çok teşekürler desteğiniz için ,çok yakında yapacağımız 23 nisan yardımı,yardım şeklini,ve okulları ,buradan duyuracağız ,sizlerinde destekleriniz sayesinde ,bu 23 nisanda bir çok çocuğumuzun yüzünü güldüreceğiz inşallah ,tekrar çok teşekkürler nazik tavrınız için

Forum yönetimi olarak da destek verdiğimiz bir proje Arazi Araçları Kars Yollarında.. Önümüzdeki günlerde ihtiyaç listelerimizi ve proje detaylarımızı yayınlayacağız..
Şahsım adına akülü araba için yatırdığım bütçenin bu projeye aktarılmasını rica edeceğim bende..
Gönlümüzden zaten çıkmış yardım olarak. Birilerinin işine yaraması, Yüzlerin gülmesi amaç :smiley:

cihanülker' Alıntı:
nejat bey çok teşekürler desteğiniz için ,çok yakında yapacağımız 23 nisan yardımı,yardım şeklini,ve okulları ,buradan duyuracağız ,sizlerinde destekleriniz sayesinde ,bu 23 nisanda bir çok çocuğumuzun yüzünü güldüreceğiz inşallah ,tekrar çok teşekkürler nazik tavrınız için

uğraşan didinen yorulan göz nuru dökecek olan sizlersiniz
bizlerse havanda su dövüyoruz

helal ettim

saygılarımla,

Tekrar merhaba.

CİNCİN' Alıntı:
Furkan bey, öncelikle başınız sağolsun, çok üzüldük. Ayrıca duyarlılığınız için tekrar teşekkür eder, ufak da olsa yaptığım yardımın başka bir ihtiyaç sahibine verilmesini isterim.

Tabi ki, nasıl dilerseniz, meblağı o şekilde yönlendireceğim. Sonuçta toplanan bir para fakat artık amaç değiştirdiğine göre, sahipleri nasıl isterse, o şekilde yönlendirmemiz gerekir.

eftaLYa' Alıntı:
Forum yönetimi olarak da destek verdiğimiz bir proje Arazi Araçları Kars Yollarında.. Önümüzdeki günlerde ihtiyaç listelerimizi ve proje detaylarımızı yayınlayacağız..
Şahsım adına akülü araba için yatırdığım bütçenin bu projeye aktarılmasını rica edeceğim bende..
Gönlümüzden zaten çıkmış yardım olarak. Birilerinin işine yaraması, Yüzlerin gülmesi amaç :smiley:

Tamamdır Esra Hanım :smiley: Amaç dediğiniz gibi yüzlerin gülmesi.

Nejat' Alıntı:

....
....

Nejat abi, çok sağol. O arkadaşımız için Allah'tan rahmet dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. O arabada 1-2 saat önce ben de vardım. Nerden nereye..
Yardım tutarınızı Nisan projesine aktarıcam, çok teşekkürler.

Fakat bir sorun var. Nejat abi, Esra hanım gibi çok az üyeyi ismen tanıyorum. Yardım yapanların listesini ismen görebildiğim için, buradan rumuzu ile yazan arkadaşları ve tutarlarını ortaya çıkaramam. Sizden ricam özel mesaj yolu ile havale notunda yazan adınızı ve soyadınızı yazmanız. Gerçi tutar bende de var ama, ad-soyad-tutar ve ne yapılmasını istediğinizi özel mesajla yazarsanız gereğini bir sonraki gün mutlaka yaparım. Sadece geceleri girebiliyorum, o sebeple gün içinde mesaj yazmış olsanız bile bir gün sonrası için ister hesabınıza geri havale ya da kampanyaya aktarım yaparım. Kampanyaya göndermek isteyenler, bu başlığa da kampanyaya bağışladıklarını yazabilirler.

Ama özellikle ricam, ad soyad ve tutar.. ve nereye aktarılmasını istediğiniz..

Furkan Bey
Öncelikle başınız sağolsun,
Bende göndermiş olduğum meblağın diğer projeye aktarılmasını onaylıyorum.

Saygılar

İbrahim Kuşcu

Güzel :smiley:

Diğer projenin sorumlusu olan arkadaşımız kim acaba?

Furkan özelden istediğin bilgiyi aktardım, yarın ofisten dekont'u da aktarırım

hangi hesaba aktarılacağı konusunda Cihan Bey bilgi verecektir

tekraren makinalara güvenip hız yapılmaması konusunda azami dikkati sadece geride kalacaklar için lütfen dikkate alınız

ben bir trafik canavarı tarifine uyarken lada sayesinde özellikle karşıdakine verecek olduğum zararı anlayınca daha sakin yol almayı
öğrendim, şimdi bu makinalar yavaş gidiyor diyenlere tuhaf bakmaya başladım.

lütfen...

Nejat' Alıntı:
Furkan özelden istediğin bilgiyi aktardım, yarın ofisten dekont'u da aktarırım

hangi hesaba aktarılacağı konusunda Cihan Bey bilgi verecektir

tekraren makinalara güvenip hız yapılmaması konusunda azami dikkati sadece geride kalacaklar için lütfen dikkate alınız

ben bir trafik canavarı tarifine uyarken lada sayesinde özellikle karşıdakine verecek olduğum zararı anlayınca daha sakin yol almayı
öğrendim, şimdi bu makinalar yavaş gidiyor diyenlere tuhaf bakmaya başladım.

lütfen...

Uyarıların için teşekkürler Nejat abi.
Kaza yapan arkadaşlar uykusuzdu. Hatta bu konuda uyarmıştım. Daha önce de iki kez uykusuzluktan kaza yapınca, tecrübesiz bu arkadaşları çok uyardım..
Ama kader, kısmet.. Ne dersek diyelim..
Ömer arkadaşım uyumuş. Kaza sonrasında hastanede kendisinden öğrendim. Uyuyunca hızlanıp tıra arkadan çarpıyorlar. Çarpma sonrası takla atarak tırı solluyorlar. ve maalesef bir arkadaşımız vefat ediyor. Daha yeni nişanlıydı. Çok fena.. Hakikaten Allah ailelerine sabır versin..
Hız ve uykusuzluk ; çok tehlikeli iki sürücü düşmanı..

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Uyarıların için teşekkürler Nejat abi.
Kaza yapan arkadaşlar uykusuzdu. Hatta bu konuda uyarmıştım. Daha önce de iki kez uykusuzluktan kaza yapınca, tecrübesiz bu arkadaşları çok uyardım..
Ama kader, kısmet.. Ne dersek diyelim..
Ömer arkadaşım uyumuş. Kaza sonrasında hastanede kendisinden öğrendim. Uyuyunca hızlanıp tıra arkadan çarpıyorlar. Çarpma sonrası takla atarak tırı solluyorlar. ve maalesef bir arkadaşımız vefat ediyor. Daha yeni nişanlıydı. Çok fena.. Hakikaten Allah ailelerine sabır versin..
Hız ve uykusuzluk ; çok tehlikeli iki sürücü düşmanı..
,allah sabırlar versin sana ve ailelerine

Kitlendin of yaa..
Başınız sağ olsun.
allah sabırlar versin sana ve ailelerine

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.