Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,346
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

ilaveten tüm yardım projelerinde hergün karşılaştığımız yolsuzluklara ne kadar nefretle baktığımızı, neler hissettiğimizi biliyoruz

peki bu satırları okuyanların, yazanların, şikayet edenlerin farkı nerede ?

Etiketler

bsayil' Alıntı:
katkı sağlamak için ne apmamız gerekiyor acaba bildirirseniz bizde ant off olarak bir latkıda bulunalı m
teşekkürler

kardeş çok seviniriz ,başlığın 2 . sayfasında hesap numaraları var ,organizasyonu yapan ,bünyamin arkadaşımıza ait ,oradan bilgileri alıp havae yapabilirsiniz,yapılan ahavale miktarları bünyamin arkadaşımız tarafından ,isimsiz olarak listeleniyor ,oradanda kontrol edilebilir ,valla bir el atında bitirelim şu işi artık ;)

Nejat' Alıntı:
demek ki yılbaşı harcamaları tahminlerin üzerinde önem arzediyor !

forum üye sayısı 3-4 bin civarı

3.000 desek * 1 üye - 1 TL = 3000 TL eder

yazık...

bir yandan da 3000 km'lik yardım projeleri var,

üyelerimize rica edeceğim duyarlılığınızın ölçüsü 1 bilemediniz 2 TL !
nejat bey yürekten destekliyorum ben az önce ant off başkanı ile görüştüm aramızda bir miktar toplayıp yarın ilgili hesaba yatıracağız herkesten aynı hassasiteide bekliyoruz

ne

düşünün lütfen kimbilir nerelerde kimlerin içi ısınacak ve o ısı bizlere neler katacak

gene bir örnek:

15:17:19 itibarıyle

Bugün Online Olan Üyeler
Toplam: 872 (Görünür: 872, Gizli: 0) * 1 TL = toplam 872 TL

cihanülker' Alıntı:
kardeş çok seviniriz ,başlığın 2 . sayfasında hesap numaraları var ,organizasyonu yapan ,bünyamin arkadaşımıza ait ,oradan bilgileri alıp havae yapabilirsiniz,yapılan ahavale miktarları bünyamin arkadaşımız tarafından ,isimsiz olarak listeleniyor ,oradanda kontrol edilebilir ,valla bir el atında bitirelim şu işi artık ;)

Cihancım şimdi ahmet abiyle görüştüm yarın bizde birşeyler ant off olarak yapacağız

bsayil' Alıntı:
Cihancım şimdi ahmet abiyle görüştüm yarın bizde birşeyler ant off olarak yapacağız

çok iyi olur valla ,bizim aileyide devreye sok ,ufaktanda olsa yapsınlar bir şeyler , tanıdıkları filan bitirelim şu işi ,güldürelim kızımızın yüzünü , ;) ;)

eftaLYa' Alıntı:
Forum üye sayımız : 44.923 Üye

3000 tl yi toparlayamıyorsak cidden ayıp bize :(
aynen esra hanım katılıyorum ,size, bu hafta sonu arabamızla bir yerlere gitmeyip benzin parasını ayırsak , yaklaşık 50 tl eder, veya yılbaşı hediyesi almasak bir dostumuza ,kendisine anlatsak durumu ,yine en az 50 tl ,bize yakışan bu işi bir an evvel bitirmek ;) ;)

ant off olarak 100tl yarın hesabınızda

kısmetse bi miktarda dışarıdan toparlayacağız
hesaba ekleyebilirsiniz

bsayil' Alıntı:
ant off olarak 100tl yarın hesabınızda

kısmetse bi miktarda dışarıdan toparlayacağız
hesaba ekleyebilirsiniz

ok dir kardeş ama ,yanlışmı okudum 100 tl mi ,1000 tlmi ,eğer 100 tl ise valla az billa az ocak ayında yakarım hepsini , yatırınca alo de ;) ;) ;) ;) ;) minumum senin grup ve antoff ,toplamı 500 tl olsun kardeş , sen halledrsin :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
ok dir kardeş ama ,yanlışmı okudum 100 tl mi ,1000 tlmi ,eğer 100 tl ise valla az billa az ocak ayında yakarım hepsini , yatırınca alo de ;) ;) ;) ;) ;) minumum senin grup ve antoff ,toplamı 500 tl olsun kardeş , sen halledrsin :D :D :D

doğru okudun ama ben herkesten topluyorum hallederiz

bsayil' Alıntı:
doğru okudun ama ben herkesten topluyorum hallederiz

bu hafta sonu antoff, taki dostlarımız geziye gitmeseler ,arabaların yakacakları benzin parasını ,bu işe verseler ,yaklaşık 500-600 eder bilgine canimm ,sen halledersin antdoofu ;D

cihanülker' Alıntı:
bu hafta sonu antoff, taki dostlarımız geziye gitmeseler ,arabaların yakacakları benzin parasını ,bu işe verseler ,yaklaşık 500-600 eder bilgine canimm ,sen halledersin antdoofu ;D

şimdi faruk abiylede görüştüm biz bu rakamı 500 e tamam edeceğiz bilginize

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR