Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,090
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Serkan Yayla' Alıntı:
benim içinde farketmez erdal abi olursa sorun yok :smiley: biz ahmetle ikimiz çıkarsak yol belli değil iz belli değil antalya toroslardan bile çıkma ihtimalimiz olabilir :smiley:

Serkan gerekli şirince desteğini yanımıza alırsak toroslara gitmeye razıyım. :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

:smiley: desteksiz olmaz ahmet :smiley: 4x4 ler nasılki yakıtsız gitmezse bizde desteksiz kamp yapmayız :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
:smiley: desteksiz olmaz ahmet :smiley: 4x4 ler nasılki yakıtsız gitmezse bizde desteksiz kamp yapmayız :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley:

beyler bi cumartesi akşamdan katılacaz ona göre gölun oralara inmeye bakın yoksa bı kalırız gölde balık avları yağmur dada kampı denemiş oluruz Erdal abi hem biraz tecrube kazanırız ne melazım yarın öburgün ne olaca bellimi

benim arabanın ufak bir sorunu var arabanın şasesinden elektrik alamıyorum bu konuyla ilgili Serdar abi bize yardımcı olabilirmi acaba :smiley::smiley::smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
benim arabanın ufak bir sorunu var arabanın şasesinden elektrik alamıyorum bu konuyla ilgili Serdar abi bize yardımcı olabilirmi acaba :smiley::smiley::smiley:

serkan bendede aynı şase sorunu çıktı olmazsa yarın serdar abiye götürelim arabaları :smiley::smiley::smiley:

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar. Eeee kaç kişi olduk. Yeni bir liste yapalım mı ne dersiniz.
1 - Vosdost Ahmet
2 - Olcay Mert Toker
3 - Doç Hasan
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
v.s. v.s.v.s.

Evet listeyi yeniden oluşturalım ama 3 ayrı grupta toplamamız gerekiyor
GRUP 1 : Ctesi sabah Termal önüne gelenler
GRUP 2 : Ctesi akşam doğrudan Balabana gelenler
GRUP 3 : Pazar sabahı Balabana gelenler

Liste
1- Vosdost Ahmet grup-1
2 - Olcay Mert Toker grup ?
3 - Doç Hasan grup ?
4- Serkan Yayla grup-1
5- Erdal Yaman grup-1
6- Erco grup-2
7-
8-
9-

1- Vosdost Ahmet grup-1
2 - Olcay Mert Toker grup3 -
3 - Doç Hasan grup 3
4- Serkan Yayla grup-1
5- Erdal Yaman grup-1
6- Erco grup-2

Pazar sabahı gelecek başka arkadaş varsa buluşalım arkadaşlar.

Arkadaşlar katılım az. Yılbaşı dolayısıylamı acaba.

nedense katılım az gibi olun,biz yakarız ateşi bakarız keyfimize

yok be kardeşler katılım neden az olsun

yağmur olasılığı kamp katılımını etkileyebilir ama pazar günü gelmek isteyenler balaban göletine ulaşmaları kolay gözüküyor

amaç yeni yıla ciğerlere temiz hava dolu olarak başlamak değil mi ?

şimdi benim yarın ofiste olmam gerekti, akşam ya Ercan'la geleceğim
yada kızlar beni orhaniye kavşağına bırakırlar bu durumda beni almaya gelecek birileri olabilir mi ?

duyuru:
kamp yağmurda olsa harika bir deneyimdir, çadıra girdiğinizde çevrenizde kalın duvarlar yani kentsel güvenceler yoktur
sizi siz yapan unsurları görmeniz gibi harika bir duygulanım içinde olursunuz
hele ateşin başında dostlarla birlikte olmak, bundan daha büyük bir güvence ve keyif olabilir mi ?

usta bir doğa yaşayanı değilim ama yürüyüş veya araçlı katıldığım tüm etkinliklerde öncelikle dikkatimi çeken
doğa'nın saf insani değerleri ön plana çıkarması, cinsiyet de dahil hiçbir ayrımcılığın olmadığı bir dünya !!!

İzmir'liler tekrar tekrar düşünün ve üşengeçliliğinizin sahte bir güdü olduğunu bilerek kendinizi zorlayın !

görüşmek üzere...

bu arada bir haber:

Micra'yı satmaya karar verdik (araç bildiğiniz gibi eşimin elleri yıkamadan neredeyse arabaya binmek yasak)

2005 - 31000 km'de anahtarsız çalışan full modeli, 30000 bakımına geçen ay girdi, önümüzdeki günlerde ziebart uygulamalarını da yaptıracağım. haberdar olmanızı istedim.

(2010 Hyundai I20 aldım, bu yüzden satıyoruz, ederi piyasa fiyatları çerçevesinde ama taliplisi olursa bir şekilde anlaşırız)

1- Vosdost Ahmet grup-1
2 - Olcay Mert Toker grup3 -
3 - Doç Hasan grup 3
4- Serkan Yayla grup-1
5- Erdal Yaman grup-1
6- Erco grup-2
7- Furkan grup-2 veya grup-3

Arkadaşlar malum arıza sebepler dolayısıyla nefes dahi alamıyorum ama, umuyorum ki yarın akşamdan ya da pazar sabahı yanınızda olurum.

Bu kez bari müsade etsin şu arızalar ya. Daraldım artık. Balık avlamak istiyorum. Yarışırız Erco abi :smiley:

NEJAT Araban hayırlı olsun.
nasıl birşey bu 120 karadamı gider denizdemi.
--------------------------------------
Kamp atacaklar kazıkları yenileyin bence . (ahmetin dışındakiler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR