Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

saol canım kardesim, abınle biz sabahtan gideriz. GEREKLE izni alır öyle gideriz. Sende o aksam gelecek arkadaslarla aramıza katılırsın. yılbası aksamı sana süprizim var. öpüldün :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

O hassasiyet yangın dönemleri içinde yüksektir.
Yağmur mevsimi geldiği için problem çıkmaz.
Ayrıca ayak altı bir yer olduğu için gidip gelen çok olduğuı içinde böyle davranılmış olabilir.
diye düşünürüm.

Google earth te Serkanla yaptığımız çalışma sonucu Limontepeden balaban gölü arasındaki mesafe uzun olduğu için Cumartesi sabah Limontepe yerine Menderes çatalca köyü üzerinden dağ yollarını kulanarak Balaban gölüne ulaşılacaktır. Cumartesi sabah ben ve Serkan olmak üzere 2 araç yola çıkacağız. Kamp alanında ekibin diğer üyelerini kamp ateşi başında ateş suyu içerek bekliyeceğiz :smiley:

Bu mevsimde kamp veya ateş için sorun çıkmaz,izin alınmasına da pek gerek yok.Zaten göl civarı mesire yeri olarak ta kullanılıyor.

Limontepeden Balaban gölüne geçiş biraz çetrefilli yalnız.Bazı yerlerde (limontepe asfalttan ayrılış ta dahil) tek bir yol opsiyonu var.Yolu kaçırırsanız çok farklı yerlere çıkarsınız.G.E. te gözüken bazı yollar artık yol değil ;D Kısaca o bölgeyi bilmiyorsanız kaybolma ihtimali çok yüksek ;D

Ben motorun akü sorununu halledebilirsem kamplı olarak gelebilirim aslında.Motorlu eskort olarak katılırım size.Ne zamandır kamp yapmıyordum kaşıntı tuttu zaten:D
Gelirsem çizdiğimiz rotayı gps e atıp o şekilde gidebiliriz,yada kaybolmacasına dalarız bir yerlere ne bileyim :D

Şuna kaybolma demeyelim de bol bol tur atma diyelim Sinancığım.
:smiley:

Amaç kaybolmak zaten aslında Murat abi,yoksa tadı çıkmıyor bu işin :D ;D

Sen yürüyerek kaybol o zaman.
;D

Serkan bu gölde balık varmı acaba. Sen gölü biliyorsun. Saygılar...

TezzMertek' Alıntı:
Şuna kaybolma demeyelim de bol bol tur atma diyelim Sinancığım.
:smiley:

sen baya üçk.... olmaya başladın bakıyorum

yolu bilipte söylemiyorsun gibime geliyor

ne dersin ?

Hasan abi tatlı su levreği ve sazan var birde kerevit cok ben oltaları alacam yanıma levreğe aratız bakalım cıkacakmı

Nejat' Alıntı:
sen baya üçk.... olmaya başladın bakıyorum

yolu bilipte söylemiyorsun gibime geliyor

ne dersin ?

Yok ağabey :smiley:
Balaban göletine gitmiş bile değilim.

selamlar ; benim de çok merak ettiğim bi bölge ...kesinleşmemekle birlikte pazar günü katılabilirim...

...

yeniyil.jpg

Merhaba arkadaşlar :D
Benim de bir önerim var, görüşlerinize sunuyorum;
C.tesi günü Balçova termal otel önünden toprak yoldan kavacık asfaltına çıkarız,
Asfaltta Efemçukuru yönünde giderken Efemçukurunun güneydoğusunda balaban göletine inen bir güzergah buldum (Google earth) bu güzergahı gps e kaydederim kaybolmadan gölete ineriz ;D tabii bu rotada sürprizler olmazsa ::smiley: ::smiley:
Pazar günü bir bölümü daha önce yeniköyde gittiğimiz güzergah olmak üzere o civarda yeni arayışlar yapabiliriz.

Hava durumu ctesi için sağanak yağışlı gibi, pazar biraz daha iyi olabilir. Yağmurda kamp nasıl olur bilmem ::smiley:

Erdal Abi Önder olduktan sonra dakar rallisine bile katılırım.
Benim için gidilecek güzargah önemli değil. Cumartesi sabah Balçova Termal Otel önünde görüşmek üzere.
Yamurlu havada kamp atmak konusunda size uyarım. Bence yamurluda olsa gidelim. Yamur yağarken dağda dolaşmak çok güzel oluyor. :smiley: Karagöldeki yamurlu günü hatırladım. Siste çökmüştü :smiley:

benim içinde farketmez erdal abi olursa sorun yok :smiley: biz ahmetle ikimiz çıkarsak yol belli değil iz belli değil antalya toroslardan bile çıkma ihtimalimiz olabilir :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR