Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,340
Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim her şey için..

Bizim amacımızı bizden önce gerçekleştirenler olmuş maalesef.. Maalesef diyorum çünkü bunca çabadan sonra biz almalıydık o sandalyeyi.
Kardeşimize engelliler haftasında sandalyesi hediye edilmiş. En azından güzel bir haber bu.

Sonuçta biz ya da başka birileri, bir ihtiyacı giderdi. Önemli olan bu diyelim.

Gelelim asıl konuya. Hesabımızda bugün eklenen para ile birlikte toplamda 1550 Ytl var.

Bu parayı bir araya getiren arkadaşlara birkez daha teşekkür eder, o temiz yürekleri için kutlarım..

Şimdi eğer isterseniz bana özel mesaj yolu ile hesap numaranızı bildirerek geri gönderime başlayabilirim. Ya da bir başka proje varsa desteklenen, oraya aktarabilirim..

Nasıl isterseniz..

Gönderim yapan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Tek başıma bu işin altından çıkamam..

Teşekkürler.. Saygılar..

Bu harika bir haber :smiley:
Bir an önce sonuçlanıp kardeşimizin ihtiyacına kavuşmuş olması çok sevindirici.

Ben de gönderdiğim miktarın diğer projede kullanılması fikrini onaylıyorum.
Harcadığınız emek için ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler

Arkadaşlar bu ara üzerimde bir karabuluttur dönüyor.. Bu kez benim ekibimden bir kaza haberi.. Bu sabah. Şükür ki bir şey olmamış canlarına.. Kaza haberlerini tamamen ayrı bir başlık yaptım, ayrıntılar için buyrun ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45336.new#new

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Arkadaşlar bu ara üzerimde bir karabuluttur dönüyor.. Bu kez benim ekibimden bir kaza haberi.. Bu sabah. Şükür ki bir şey olmamış canlarına.. Kaza haberlerini tamamen ayrı bir başlık yaptım, ayrıntılar için buyrun ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45336.new#new

abim o karabulut değil,

hız / dikkatsizlik / acelecilik felaketlere kapıyı açıyor sonrası malum: Allah Akıl vermiş sen doğru kullanmıyorsan buna şanssızlık veya her ne ise... dememelisin

dikkat...
dikkat...
dikkat...

Nejat' Alıntı:
abim o karabulut değil,

hız / dikkatsizlik / acelecilik felaketlere kapıyı açıyor sonrası malum: Allah Akıl vermiş sen doğru kullanmıyorsan buna şanssızlık veya her ne ise... dememelisin

dikkat...
dikkat...
dikkat...

Çok haklısın Nejat abi. Çok teşekkürler.

Arkadaşlar ; Sizlerden gelen mesajlara göre bende biriken 1550 Ytl'nin geri dönüşümünün ne şekilde olacağı şekillendi.
Yardımda bulunan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu mesajı yazdığım saatte eve girdiğimi, geri kalan zamanda çalıştığımı göz önünde bulundurursak, listeleme işini çabuk bitirdiğimi dahi söyeleyebilirim :smiley:
Bugün itibarıyla, gönderilen tutarları, göndericilerin adı ile beraber, Cihan Bey'in hesabına aktarmaya başlıyorum.
Ödemelerini kendi hesaplarına geri iade isteyen arkadaşların hesaplarına da gün itibarıyla tutarlar aktarılacaktır.
Tam isim ve soyisim bilgilerini bankadan edindiğimde, sadece baş harfleri ve tutarları yazarak buraya son kez olmak üzere listeleyeceğim.
Bir kez daha teşekkürler.

Furkan Bey,
Sizde toplanan miktarın geri kalanını (sahiplerine iade ettikleriniz dışındaki 1.010 TL kısmı) Kars Projesinde kullanmak için bekletmenizi rica etmiştik.
Artık proje sonlanmak üzere.
Rica etsem kalan miktarı dernek hesabına gönderebilir misiniz.
Uzun zamandır defalarca hatırlatma yapmamıza rağmen sizden geri dönüş alamıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR