Ynt1: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,090
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

DAĞDAN 25 İN ÜSTÜNDE OLMALI DİYE DÜŞÜNÜRÜM
BEN DERELERDEN TAHMİN YAPIYORUM O ZAMAN NE GÖLETLER VARDI NEDE YOLLARIN ÇOĞU.
BENDE ÇOK SIK GİTTİĞİM BİR ARAZİ DEĞİLDİ ZAMAN ZAMAN GİDERDİK.
çOĞUNLUKLA YANIMIZDA DEĞİRMEN DERE -YENİ KÖY- ÇİSEMEDEN ARAKADAŞLAR OLURDU .

Etiketler
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi Duyurusu (2 - 3 Ocak 2010 )

Serkan Yayla' Alıntı:
bisiklet20090913050stit.png

vay kareye bak birileri kendi aşmış çok güzel çok
ayrıca buraya aşağıdaki köyden yürümüştük bir zaman, çevre çok güzeldi :smiley:

"Menderes-Yeniköy-Balaban Göleti parkuru İzmir'e çok yakın yolu çok düzgün bir parkur. Tüm parkur boyunca
çiçek açmış badem ağaçlı tarlalardan ve orman içindeki toprak yoldan yürüyorsunuz. Gölete ulaştığınızda aniden
önünüze çıkan manzara nefes kesici. Ormanlarla kaplı tepeler arasında nefis bir gölet. İsterseniz gölet etrafında da
turunuza devam edebilirsiniz.

Balaban Göletine ulaşmak için Gaziemir'i geçip 3 km sonra Menderes ilçesine geliyorsunuz. Menderes'in çevre yoluna
devam ediyorsunuz. Orhanlı ışıklı kavşağına geldiğinizde sağa Orhanlı yoluna dönüyorsunuz. Buradan Yeniköy 6 km.
Bundan sonra gölet 4-5 km'lik mesafe."

diye bir tarif buldum, ustalara fikir verebilir

evet bu göl benim stresimi alan göldur ben burada balık avlarım böş vakıtlerim burda gecerNejat abinin dedigi gibi menderesden orhanlı istikametine dogru eski perlit işletmesini göreceksiniz solda onu gecince sagda bir gazını yada bir pup var hemen onu gecer gecmez sağa donuyorsunuz dogru göle gider hemen koprunun ayagından
yer güzel ben cok sevindim ;D

1- Nejat abi Kamplı
2- Vosdost Ahmet Kamplı
3-Serdar
4 Ercan bende cumartesi akşam katılabılırım iş durumund
5- Serkan - Gökhan Kamplı
6-Hasan Öztürk- Mert Toker- Olcayto Toker

sanırım burası olsa gerek

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=menderes,+yenik%C3%B6y,+izmir&sll=37.0625,-95.677068&sspn=34.038806,56.337891&ie=UTF8&hq=&hnear=Menderes,+Yenik%C3%B6y,+T%C3%BCrkiye&ll=38.225505,27.03495&spn=0.032972,0.087547&t=h&z=14

buradan da izmir'e iniş vardı hatırlayabildiğim kadarıyla

evetn Nejat abi yer ve harıta aynıdır iyi oldu ekledin yolda iyice belli

adres doğru gölde doğru ama bugün aldığım bir habere göre orada kamp yapmak için orman müdürlüğünden izin alınması gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba

Serkan bence gerek yokdur biz geceleri balık tutarken sabahlıyorduk bir sorun cıkmadı ama

kardeşim geçen sene vosvoslarla gitmişlerdi izin aldıklarını söyledi ama eğer öyle bir durum varsa önceden iznimizi alalım

Geceden yanınızdayım diye tahmin ediyorum..
Hayırlısı bakalım :smiley:

1- Nejat abi Kamplı
2- Vosdost Ahmet Kamplı
3- Serdar
4- Ercan cumartesi akşam katılabılırım iş durumund
5- Serkan - Gökhan Kamplı
6- Hasan Öztürk
7- Mert Toker
8- Olcay Toker

İzmir hadi canlanalım biraz :smiley:
Menderes üzerinden yol tarifi tamamda. Biz limontepeden Balaban gölünü nasıl bulacaz. :smiley:
Serkan büyük ihtimalle biz limontepe yolunu kulanacağız. :smiley:
Google earth ten gerekli çalışmayı yapıp pusulayla yine yolumuzu buluruz :smiley:

Ahmet. Dağdan çok manzaralı ve keyifli olur.
Bence vaz geçmeyin .

gogle den bakınca rahat rahat gidiebilecek bir yol.
tahminen (limon tepeden)20km gibidir serkan bana kalsa dağdan.
Vakti geniş tutup manzarayla keşiflerle çok güzel olur.

Ben sanırım gelemem rahatsızım düzelirsem pazar günü sizinle tanışmayı çok istiyorum sürekli bi aksilik çıkıyor gelemiyorum..
o yolu ben beyler köyüne çıkmak için kullanıyorum orda eşimin ailesi yaşıyor jandarma geceleri baya bi tur yapıyo biz bayaa yukarda beylerin dağına çıkınıyoz oraya bile arazi aracıyla geliyorlar izin gerekebilir.

selamlar herkeze
bahsi geçen yere gecen sene vosvoscu arkaldaşlarla gündüz piknik için gitmiştik sadece aşağıda ağaç olamayan bölgede mangal yakmaya müsade ettiler direk ateş yaktırmadılar mangallar yanarkende gelip kontrol ettiler aksi bir şekilde davranılırsa jandarmayı çağırıp bölgeden uzaklaştıracaklarını söylediler. ve ayrıca bölge civarında yaşayan bir arkadaşımız bir gün öncesinden izin alıp öyle gidebileceğimizi söylemiş ve gidip gerekli izini almıştı kendilerini daha önceden izinsiz gittikleri için bölgeden jandarma uzaklaştırmış bilginiz olsun müsait oolan bir arkadaşımız orman bölge müdürlüğü ile görüşürse sorun yaşamamış oluruz.

bu arada büyük ihtimalle cumartesi günü çalışacağım için ben pazar günü katılabilirim aranıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri