Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler
1000 rub'muş 65 tl'ye tekammül ediyor aslında gayette ucuz. Bu siteden ürün getirten oldumu türkiyeye hiç? Bu araa site için teşekkürler Enis.
Devit3 xj'lere hakikaten çok yakışıyor.
Amarok daha dün çıktı ne çok aksesuarı var bugun plastikten far koruma...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Çok pahalı üstad değmez, ancak 1 sene sonra hasarlı araçlardan birinden ucuza alınıp takılabilir.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Yazılım yok araçta üstat. Ben şehir içi çok kısa mesafe gidiyorum ayrıca istanbul gibi bi şehirde olduğumdan ortalama 7.0-7.5 olarak görüyorum sert kullanırsam 8 lt. Genel olarak en çok gördüğüm 7.2 Ama biraz uzun yol yapiyim mesala...
4x4 110 bg ->> 1562 km, ortalama hız : 130 ;D max hız : 175 min hız: 130(uzun yolda) araçta 5 kişi + normalden biraz fazla bagaj, 4 saatten fazla trafik, klima hiç kapatılmadı max : 3. derece, minumum 2.derece 'de çalıştırıldı
Gidiş...
Ekleme yapmak istiyorum
Arabayı kısa mesafa ve sadece trafikte kullanıyorsanız bu rakamları görmeniz olağan.
Açıkcası ben sadece büyük şehirde kullanıcam çok çok nadir araziye çıkarım derseniz, tercih sebebiniz olmamalı gibi.
Ynt: Dacia Duster Güncellenmiş Egzoz Susturucusu Değişimi
Bu ses geçen sene bendede olmuştu üşengeçlik yapıp yazmamıştım foruma, benim egzozda bu yüzden değişti. Bildiğiniz ıslık sesi geliyordu.. Bu duster 'ın kronik sorunu, garantiniz bitmeden böyle bir ses var ise egzozlarınızı değiştirin...
Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.
Merhaba, Asos Kadırga koyunu bulamadım, rica etsem kordinant paylaşabilir misiniz ? Böyle tavsiyeler gerçekten çok iyi oluyor. Haricinde yeni yerler araştırmak hele ki çevreyi bilmeyen biri için zor oluyor.