Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,369

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Merhaba;
Sedat Bey ile görüştüm. Foruma yüklenmiş dosyaların boyutu çok fazla olduğu için bakım yapılıyormuş. Ama henüz bitmemiş bir kaç gün süreceği bilgisini aldım.

kry34kry' Alıntı:
Merhaba;
Sedat Bey ile görüştüm. Foruma yüklenmiş dosyaların boyutu çok fazla olduğu için bakım yapılıyormuş. Ama henüz bitmemiş bir kaç gün süreceği bilgisini aldım.

Sayın kry34kry , resimdeki araç sizin ise ön koruma demiri ne kadara mal oldu acaba?? bende taktırmayı düşünüyorum. bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Merhaba;
Resimdeki araç benim değil ne yazıkki :-\
ELIA adında yabancı bir firmanın hazırladığı bir dustere ait çok beğendim bende
kendi duster'ıma ait fotoyu yükleme fırsatı bulamadım bu yüzden bu resmi ekledim.
geçen bir sitede görmüştüm buna benzer bir ön koruma eğer bulabilirsem linkini eklemeye çalışırım.

teşekkür ederim. bende imrenerek bakmıştım. gerçekten güzel olmuş. darısı başımıza ne diyelim. link vb bulabilir ve paylaşırsak yararlı olur diye düşünüyorum

gördüğüm tamsan'ın poliüretan olanıymış :(
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-aksesuarlari-duster-poliuretan-on-koruma-131133504/detay

Ön koruma Elia'nın sitesinde var 500euro diyor hem pahalı hemde getirme masrafıyla kim bilir kaça patlar.
tam linki çıkmıyor ama Elia'nın sayfası aşağıda
http://www.elia-tuning.de/index2.php

nette istanbulda da üretimler var, sonuçta zor bi şey değil üretim yapmak ama ben ankara için üretim yapan yer aradım bulamadım. fiyatlar 350 tl civarında. ancak benim gibi istanbul dışında yaşayanlar için ekstra montaj maliyeti de çıkacağı için sanırım beklemek ya da daha fazla araştırma yapmak gerekecek.

küheylan...

07042013519.jpg

ümit hocam duster ı sattınız ama bizi yalnız bırakmıyorsunuz gene,
duster a bulaşan bir daha vazgeçemiyor galiba :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

devit3' Alıntı:
ümit hocam duster ı sattınız ama bizi yalnız bırakmıyorsunuz gene,
duster a bulaşan bir daha vazgeçemiyor galiba :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Aynen katılıyorum :smiley: Duster'ın nasıl vazgeçilemez bir araç olduğu satınca daha iyi anlaşılıyor emin ol :smiley:

muhabbeti değiştirmek istemem ama sol sis farım temassızlık yapıyo :(((
basit bi işlemmi yada komple tamponummu inecek?
inmişkende alt ızgaraya led mi taktırsam

:(

Adrianotom' Alıntı:
muhabbeti değiştirmek istemem ama sol sis farım temassızlık yapıyo :(((
basit bi işlemmi yada komple tamponummu inecek?
inmişkende alt ızgaraya led mi taktırsam

:(

Tampon inicek üstad. İnmişken taktır bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR