Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 481,439

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Kış lastiği ve A/T lastik konusunda karar veremiyorum. Daha önceki aracımda kullandığım BFG A/T lastiklerde kış amblemi vardı ve karda gayet iyiydi. Ancak bu ebata göre BFG bulamadım internette. Diğer A/T lastiklerde kış sembolü var mı? Yoksa illa kış lastiği mi almak gerekir.
Bizim lastiklerdeki M+S yasal olarak kış lastiği yerine geçiyor mu? Kar kış performansları nasıldır?
Sizler ne düşünürsünüz bu konuda?

Frende hakimiyet gidiyor , çok fazla deneme şansım olmadı malum istanbula kar bu sene 1 kere yağdı,yokuş yukarı çıkarken sıkıntı yok 4x4 olduğu için ama aşağıya inerken kar lastiği performansını vermiyor

troyexplorer' Alıntı:
M+S lerde karda çıkarken sorun yokta inerken yokuş aşağıya korkutuyor

Aynen bende 4x2 aracımla üzerinde gelen michelin m+s lastiklerle kışın yokuşu problemsiz çıkmıştım ama garaja girmek için yokuş aşağı inmeye çalışırken düzlüğe kadar duramadım.

Yeni bir başlık açtım lastik konusuyla ilgili orayada yorumlarınızı beklerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97815.new#new

kry34kry' Alıntı:
Aynen bende 4x2 aracımla üzerinde gelen michelin m+s lastiklerle kışın yokuşu problemsiz çıkmıştım ama garaja girmek için yokuş aşağı inmeye çalışırken düzlüğe kadar duramadım.
benim aracımda da michelin m+s var daha önceki kullandığım araçlardaki michelinleri çok kaydığı için continantalle değiştirmiştim bu arabamdaki lastiklerde çok kayıyor ama arabanın üzerinde gelen yeni lastik diye bugüne kadar idare ettim kışa kadar sabrediyorum kışın kışlık lastikleri takınca seneyede bunlara bir ayar veririm gibime geliyor her ne kadar çok reklamı yapılsada micheline alışamadım frene basınca alıp başını gidiyor hele hele 2 yaşını geçmiş michelini km yapmamış bile olsa diş derinliği ne olursa olsun kimse yolda tutamaz

Çok enteresan. Tam olarak modeli nedir aracınızdaki michelinlerin.
Ben corollamda 3,5 yıl 50-60 bin km boyunca Michelin pilot primacy kullandım. Şimdiye dek kullandığım en iyi lastiklerdi diyebilirim. Eşimin ve servisin yalvarmaları sonucunda değiştirdim lastikleri. Yoksa performans olarak hala ilk günkü gibiydi.

Buraya cep telefonundan girenler farkındadır herhalde şu garanti bankasının reklamları sıkıntı yaratıyor , site yöneticilerinin dikkatine...

pierrecardin' Alıntı:
Çok enteresan. Tam olarak modeli nedir aracınızdaki michelinlerin.
Ben corollamda 3,5 yıl 50-60 bin km boyunca Michelin pilot primacy kullandım. Şimdiye dek kullandığım en iyi lastiklerdi diyebilirim. Eşimin ve servisin yalvarmaları sonucunda değiştirdim lastikleri. Yoksa performans olarak hala ilk günkü gibiydi.
şu an aracımdakiler latitude önceki kullanıp değiştirmek zorunda kaldıklarım energy modeliydi

Arkadaşlar hazır yıllık izindeyken, ön sağ kapı camını yağlayayım diyorum. kapının içe bakan siyah bakalit kısmını nasıl sökeceğiz..bir fikri olan var mı?

troyexplorer' Alıntı:
O iş biraz sıkıntılı çünkü vidalar haricinde sikayla yapıştırılmış durumda bence hiç elleme

cam yarı açıkken kapıyı kapattığımda hafif bir cam sesi geliyor, sanki pencere camında boşluk varmış gibi...Sika yapıştırma olduğunu hiç düşünmemiştem, vida ve tırnaklı bağlantı diye düşünmüştüm o bakalit iç döşemeyi..neyse kalsın o zaman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR