Adrianotom
Kamp I
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Eyvallah hocam. İndircez artik basa gelen cekilir
Eyvallah hocam. İndircez artik basa gelen cekilir
Aracınızın motor bilgilerini ve 4x4 mü 2 mi merak ettim .pierrecardin' Alıntı:Dusterla yaklaşık 1600 km.lik bayram seyahatimden edindiğim izlenim:
Geniş ve yüksek yapısı gerçekten rahat. Özellikle arka koltukta oturanlar çok memnun kaldı. Bagaj genişliği özellikle bayanların beğenisini kazanıyor. Sürüş doğal olarak çok fazla konforlu olmasa da yormuyor. Tehlikeli sayılabilecek salınımlar ve viraj dönüşleriyle hiç karşılaşmadım. Lastiklerin uzun yol konforuda gayet başarılı. Gerçi continentallerin zamanla sertleşme sorunu oluyor ama göreceğiz zamanla.
Yakıta gelince...
Her ne kadar ataç yeni belki bir miktar fazla yakabilir ancak...
Araç kesinlikle yüksek hızdan hoşlanmıyor. Kısa vites aralıkları ve aerodinamik etkenler nedeniyle sanırım.
Yüksek hızda gittiğim (duble yollarda 120 otobanda son gaz 150-170) dönemde 10 lt/100km ye yakın yaktı.
Dönüşte rölantide 90-100 gibi kullanımda 5,5-5,8 gibi bir değer çıktı ortaya
Ben açıkçası bu denli bir fark beklemiyordum.
Genel anlamda çok memnun etti beni.
Çok iyi değer.youngsun' Alıntı:Depoda 4 lt mazot varken, Ankaradan tabanca atiminda birakmak kosuluyla 47 lt mazot aldim.
Aracta 4 yetiskin+1 cocuk +3 valiz+ ikili mutfak dolabi+ dorde bes 1er metre 5 kereste ile Ankara-Camlidere (yayla koy yollari bayram ziyaretleri), ardindan Gerede Adapazari Pamukova Bursa Bandirma Bigadan Canakkaleye derken 900 km oldu ve yol bilgisayari 110 km menzil gostererek yakit isigi yandi.
Yolda 100-120 ile geldim ancak ortalama hiz 91 gosteriyordu. Cunku gidis gelis yolda dusuk hiz cok gittim vs.
Bence normal , otobanda basma kısmı yakıtın alınma ve sıfırlamaya yakınsa basarken 10 lt çıkması fazla yakıyor anlamına gelmez yol bilgisayarını 500 km gitmeden baz almamadan yanayım , gerçi yinede 1 litre aşağı veya yukarı oynamalar oluyorpierrecardin' Alıntı:Çok iyi değer.
Benim aracım 4x4 90 hp
Bendeki tepe lambalarınında etkisi olduğunu düşünüyorum biraz fazla yakmasına.
Araç son derece stabildi 160-170 de bile. Sürüş ve güvenlik olarak hiç sıkıntı çekmedim.