Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,060
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Gecmis olsun ne gibi sorun oldu bende de var aks başlari otuyor donuslerde bikac bayiye sordum kimse bu sorunu yasamamis bana ozel mi anlamadim. Ustelik cukurlardan yoldaki logar kapaklardan bile kacarim hala arastirmaktayim

Etiketler

MB277' Alıntı:
Sn. dj_aleni

Ruhsat işlemi için ilk önce TUV Turk'den tespit yaptırdım. Bu işleme her hangi bir ücret ödemedim.

Akabinde buradan aldığım belge ve kaplama faturası ile bulunduğum ildeki tescil şubeye başvurdum.

Benim aracım 35 plaka, tescil ise Manisa'da idi sorun teşkil etmedi.

Ruhsat belgesi için 155.50 TL ödedim.

Toplam maliyet 2.000.00TL'nı buldu.

Aracın son hali. Jantlar ve tavan çıtaları siyaha boyandı.

Bence simsiyah cam filmi tek eksik kalan. Onu da yaptinizmi tadindan yenmez

Bugun cam filmini sokturdum ceza yedim cam filminden bu ara agir cevirme oluyo catir catir yazdi

Fotoğrafki boru kopmuş. Servis yapıştırıp aracı zorlamayın, yedek parça siparişi vereceğiz dedi.

Her iki lamba halen yanıyor. Bende aracı kullanmıyorum.

fotoğraf (2).JPG

fotoğraf (2).jpg

motor üst kapakta buharlaşan yağ, hava borusuna aktarılılıyor o boruyla yanılmıyorsam, plast-kauçuk malzeme, uygun aynı tip boruyla hallolur... garanti bitmişse, sanayide bu tip boru malzeme satan yerlerden ucuza tedarik edilebilir...

Sn. Bilalr
Araci biraz evvel aldim. Parca garanti kapsaminda degisti.

Bu arada resim cekmek icin kaputu acinca ana borunun bosta oldugunu gordum. Yerine taktim.

Sonuc itibariyle aracimda keyfen ve mecburen yapilan degisiklikler bu sekildedir. Herkese iyi forumlar.

ImageUploadedByTapatalk1374586663.884846.jpg

Garanti varsa, en ideali garantiden değişmesi tabiki... hayırlı olsun...

Daha öncede bahsettim egzoz da paslanma oluşmaya başlamıştı , zımparayla pasını indirip balata spreyi ile temizledim ve 600 derece ısıya dayanıklı boya aldım ve boyadım
Boya işine bulaşmışken arka kampanalarıda boyadım toplam maliyet 30 tl oldu 2 tüp sprey

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Almanyadan bunları aldırdım , ayın 20 sine kadar gelicekler montajlarını yapınca paylaşıcam

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Süleyman kaptan, alttan 2nci resim olan, kaput altı fitil olayını kaça mal ettin bilmiyorum ama burda ben sanayi de 10 tl ye halletmiştim. hatta buralara bir yere de resmini koymustum. bulabilirsem yeniden koyayım

Evet okumuştum engin , onu burdanda halledebilirdimde gittim fitilciye yüksek fitil bulamadım önden basıyor ama yanlardan basmadığını tesbit ettim bu daha yüksek artı amortisör kafalarının kapaklarıyla birlikte olduğu için bunu aldım

troyexplorer' Alıntı:
Evet okumuştum engin , onu burdanda halledebilirdimde gittim fitilciye yüksek fitil bulamadım önden basıyor ama yanlardan basmadığını tesbit ettim bu daha yüksek artı amortisör kafalarının kapaklarıyla birlikte olduğu için bunu aldım

Süleyman Abi, bunları alıcanda gümrüğe takılmıcak mı ? Ayrıca orta konsolu ne kadara aldın ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR