Sondan başlayalım... Bu üslupla katılmakta hata ettin, doğrudur. Hatadan dönüp dönmemen senin bileceğin şey.
Tofaş forumu deyimi pek anlaşılamadı, ne demekse... Fakat üç-beş mesajla herkesi yargılayamazsın.
Paylaşımın ne anlatır? Yol bilgisayarında bir değer yakalarsın, "hah, işte bu..." dersin; sorun şu ki, o değer kaç km.nin değeridir.... Doğru da bakmış olabilirsin. Ama "500 km. şu şu şu şartlarda gittim ve ahan da tüketim" dersen, anlaşılır. Ama bir değer yakalayıp "işte budur" dersen ve o da anormal bir değerse, itirazlar gelir.
Daha önemli bişey var: senin bulduğun değerin başkaları tarafından da test edilip yakalanması lazım.
Ne yani, itiraz edilemez teknik eleman, en büyük deneyci, yüzdeyüz doğrulanmış bilgi sahibi misin ki gelip burada trip atıyorsun. Tribine ahali onlarca trip atar.
Bu mesajı yazarken senin mesajlarına baktım.... Çok da vakit harcamadım doğrusu. Ama bir kez bir değer yakalamışsın, onun kavgasını veriyorsun. Yav muhterem, biz 50 bin km. neredeyse her depoda gözlem yapıyoruz, her hız ve kullanım şartında... Şimdi sen bana birkaç depoluk tüketimle, bulduğun değeri mesela 3.5 yazsan, sana inanır mıyım? Bir mesajında dikkatimi çekti, 149 km.lik bir ölçümden söz ediyorsun, güldürme adamı arkadaş...
Hadi Allah yolunu açık etsin.
;D ;D ;D