Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,060

Etiketler

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Hayır öyle bir sınır yok ben seneler önce gümrükçülükte yapmıştım , zaten olsa bile onu kim kayıt altına alıcakki her kargoda 70 euroyu geçmediğiniz sürece vergi yok , daha pahalı birşeyse satıcıya faturayı düşük tutmasını söyleyin zaten onlarda farkında olayın biliyorlar yani burdaki gümrük olaylarını çoğu ben söylemeden kendi söylüyor faturayı düşük tutuyorum diye

Tabi dvd navigasyon satın almayın onun faturasını düşük tutsalarda yemez burdakiler direk takılır. Mesela benim geçen sene aldığım ayna görünüşte ayna özellikleri farkedilecek birşey değildi , onu baz alarak sipariş verin takılmaz
Çinden alıyorsanız nakliye ucuz oluyor ama avrupa ülkelerinde dhl le çalıştıkları için nakliyesi ürünün fiyatını geçiyor totalde pahalı oluyor bulunmayan birşeyse değer belki ama çözümü avrupa ülkelerinde tanıdığınız biri olması ve ya ona aldırmanız yada siz alıp ona yönlendirmeniz sonrada buraya gelirken koyacak çantasına getirecek ben öyle yaptım . O panel mesela 70 euro kargo ücreti var buraya gelmesi için 3 gunde geliyor ama çok para ozaman servisin sattığı dvd yi almak daha mantıklı oluyor

Sileceklerle fitili Lzp den satın aldım o direk bana gelicek size mail adresini vericem orda çalışan aZerbeycan asıllı bi eleman var türkçe biliyor ve pazarlıkta yapabiliyorsunuz firmada ona ürünü söylüyorum hem ürün üzerinden indirim yapıyor hemde kargo ücretini uygun fiyat yapıyor ondan önümüzdeki günlerde birşeyler daha alıcam mesela şu sislerin krom çerçevesi var Lzp de pahalı fiyatı indirte bilirsem onuda satın alıcam

troyexplorer' Alıntı:
Sileceklerle fitili Lzp den satın aldım o direk bana gelicek size mail adresini vericem orda çalışan aZerbeycan asıllı bi eleman var türkçe biliyor ve pazarlıkta yapabiliyorsunuz firmada ona ürünü söylüyorum hem ürün üzerinden indirim yapıyor hemde kargo ücretini uygun fiyat yapıyor ondan önümüzdeki günlerde birşeyler daha alıcam mesela şu sislerin krom çerçevesi var Lzp de pahalı fiyatı indirte bilirsem onuda satın alıcam

O mailide bana atabilirseniz çok sevinirim..

Sis çerçevesi bu , aslında toplu alım yapsak fiyatı epey düşürürüm ama bu seferde 1 den fazla olduğu için takılır gümrükte...

image.jpg

sis çerçevesi guzel gerçekten... yan sanayisi de çıkmadı ...

GDogru duzgun neyin yan sanayisi varki dusterda. Ama milliyetin haberinde dun vardi 2013 de 7000 adetle en cok satan SUV Duster!!! Ama yan sanayisi neredeyse '0'

estetik aksesuar malzemeler biraz var... ancak, çamurluk dodikleri, sis kapağı, vb aksesuar henüz yan sanayide arz talep oluşturamadı gibi...

http://garaj.gittigidiyor.com/oto-yedek-parca-aksesuar?k=dacia+duster

Öncelikle herkeze iyi günler duster için bagaj üstü spoiler almak istiyorum fakat bunlar iki çeşitmiş sanırım benim gördüğüm bagaj kapağından daha dışarı doğru çıkıntısı var gibiydi.Bide daha sade bişey varmış sanırım.Aracına taktıran abilerimden nerden aldıklarını ve fiyatı yazarsalar çok sevinirim.bide bi kaç tane resim le gösterirseniz yanlış almayayım sonra :smiley: Şimdiden teşekkür ederim.

taner001' Alıntı:
Öncelikle herkeze iyi günler duster için bagaj üstü spoiler almak istiyorum fakat bunlar iki çeşitmiş sanırım benim gördüğüm bagaj kapağından daha dışarı doğru çıkıntısı var gibiydi.Bide daha sade bişey varmış sanırım.Aracına taktıran abilerimden nerden aldıklarını ve fiyatı yazarsalar çok sevinirim.bide bi kaç tane resim le gösterirseniz yanlış almayayım sonra :smiley: Şimdiden teşekkür ederim.
[/quote

ist sanko s.sitesi 140 tl
dusterla gezintiler başlığına bakarsan benim aracı n resimleri vardır.
Bence güzel duruyor aracın arkası nı biraz topluyor. .

arkadaşlar, piyasada satılan krom ayna kaplamalardan alıp, kullanan var mı? memnuniyetiniz veya şikayetleriniz nelerdir??

Ön kaput tozluk fitili , amortisör vida kapakları ve silecekler geldi , silecekleri kış girerken takıcam diğerlerini monte ettim. Bu arada torpido panelide geldi paketi açınca resmini ekliyeceğim

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR