Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,641
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

troyexplorer' Alıntı:
Serviste satılan kenwoodu alan biri vardı XWET ti rumuz sanırım ,ondada ton farkı varmıydı acaba
serviste takılandada ton farkı var hatta neden anlıyamadım ama direkt toz gösteriyor birde bendekide dacianın orijinal parçası değil caglayanelektronik toplama yapıp servislere vermiş.

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Ben aldım kullanıyorum

Üstad bi fotograf alabilir miyiz ? Nasıl kullanışlı mı ? Birde nette 110 TL 'Lik var 160 TL 'lik var, farklarını algılayamadım. Siz nasıl bişi aldınız ?

Dostum ben çok araştırmıştım alırken , piyasadakilerin hepsinin malzemesi ince dolayısyla önlerde problem çıkarmıyor ama arkadakiler ayak altında gezme yapıyor. Benim için önemli olan özellik şöför tarafında debriyajın sol tarafındaki seti yarıksız kapatmasıydı ve öyle olanı aldım .internetteki resimlere aldanma görerek al derim çünkü resimlerde orası kapalı gibi gözüküyor gerçekte o seti kapatan yer dil gibi olabiliyor

Bende orijinal üzerinde geldi bagaj havuzu ile birlikte. Gayet memnunum. Ama bagaj havuzunun bir kokusu var ki düşman başına. Paklayana kadar göbeğim çatladı. Daha yeni halloldu.

Ben tabanı komple ve bagajı döşemeciye kaplattım.şimdi vileda ile siliyorum tabanı,çok rahat oldu..

SERKANEFE' Alıntı:
Üstad bi fotograf alabilir miyiz ? Nasıl kullanışlı mı ? Birde nette 110 TL 'Lik var 160 TL 'lik var, farklarını algılayamadım. Siz nasıl bişi aldınız ?

Ben aldım koku kayma filan hiç yapmıyor gayet memnunum tavsiye ederim
Eliftuning sipariş verebilirsin TR her yerine siparişleri var

troyexplorer' Alıntı:
Dostum ben çok araştırmıştım alırken , piyasadakilerin hepsinin malzemesi ince dolayısyla önlerde problem çıkarmıyor ama arkadakiler ayak altında gezme yapıyor. Benim için önemli olan özellik şöför tarafında debriyajın sol tarafındaki seti yarıksız kapatmasıydı ve öyle olanı aldım .internetteki resimlere aldanma görerek al derim çünkü resimlerde orası kapalı gibi gözüküyor gerçekte o seti kapatan yer dil gibi olabiliyor
Süleyman bey nerden aldınız acaba ben de gıcık oluyorum sol tarafın çıkıntısına hep taban halı kirlaniyor

Küçükyalıda minibüs yolunda yol üzerinde aksesuarcıydı, ismi yanlış hatırlamıyorsam eliftuningti galiba

Tam adres: Orhantepe Mahallesi Bağdat Caddesi No:186 Atalar 34865
Kartal / İSTANBUL / TÜRKİYE
(Minibüs caddesi üzeri RAHMANLAR PETROL OFİSİ benzinlik yanı)

bende bagaja demirci halısı yaptırdım.

111020131532.jpg

111020131531.jpg

111020131533.jpg

Kış gelmesiyle lastıkilerde geldi tabi suv tipi marshall marka

asa.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri