Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,952
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Bi farki yok km dolayisiyla lastik degismesi gerekiyodu almisken bitaz farkki olsun diye boyle alindi:smiley: ek olarak Suv grubu lastikler altinda alinmistir.Once ki orjinal lastikler suv modeli mi bilmiyorum ama

Etiketler

bence iyi almışsınız..güle güle eskitin..eski lastikleriniz kaç yılllık ve kaç km deydi

Aracim 2011 model 77 binde degisti tesekkur ederim sagolun:smiley:)

Degistir.abi valahi cok fark ediyo bizde kaygan zeminlerde cektik ani hizlanmada teker sariyo vs. bayram suprizi yap :D

2011'de benim araç 70 bin küsürde okadar kampa gittim, bugün araç muayenesinden geçti tekerler için birşey demediler şaşırdım. Bende ayrıca jant alıp kışın AT yazın normalleri takıcam.

Sent from my iPad using Tapatalk

Vallahi abi bizim artik catlamaya parcalanmaya basladi o derece yani degistirmek farz oldu

youngsun' Alıntı:
Benim lastikler 45binde. Islak zeminde tutunma kayiplari ve sertlesmeden dolayi ses sorunu var. Heran yenileyebilirim.

Aynı sorunlar dolayısıyla 55.000 de lastikler değişmiştir. (hatta dengesiz aşınmadan dolayı biri balon yapıp patlamıştı)

215/65/16 Briedgestone Dueler AT alınıp beherine 265 TL ödenmiştir.
Bozuk zeminlerde takırtılar kesilmiştir... Bindikçe gözlemlerimizi yazarız.

olguncandan' Alıntı:
Aynı sorunlar dolayısıyla 55.000 de lastikler değişmiştir. (hatta dengesiz aşınmadan dolayı biri balon yapıp patlamıştı)

215/65/16 Briedgestone Dueler AT alınıp beherine 265 TL ödenmiştir.
Bozuk zeminlerde takırtılar kesilmiştir... Bindikçe gözlemlerimizi yazarız.
Dueler AT deneyimlerinizi merakla bekliyoruz.

50000km veya 3 yıl sonunda lastik aşınmasa bile özelliğini kaybeder. Özellikle 100 km üzerindeki süratte risk teşkil eder

Zaten lastik kendini belli ediyor. İlk zamanlar karda bile çekiyoken şimdi ıslak zeminde hemen patinaja duşuyo ve çok gürültülü artık.
Goodyear Efficentgrip SUV alıcam. En sessiz SUV lastiği. Hem de M➕S

troyexplorer' Alıntı:
50000km veya 3 yıl sonunda lastik aşınmasa bile özelliğini kaybeder. Özellikle 100 km üzerindeki süratte risk teşkil eder

karıimak gibi olmasın ama michelin fransa yetkilisi açıklamasında,
lastik 4 yıl geçti diye değiştirmeyin kontrol ettirin öyle devam edin demişti..
Ama lastik 10 yılı doldurmuşsa ne kadar dişli de olsa mutlaka değiştirin demişti..
Kendi ağzından duydum...
Ama daha yetkili insanların söylediğine de yok demem...
Bu açıklamayı duydum ama..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri