Bazı veya Tüm Dusterların egzozundan bazen bir ıslık sesi geliyor. Gaza dokunulduğunda "hani şu minibüsçülerin egzozlarına taktıkları bir parça gibi ses çıkıyor. Bu sitede bir yerlerde arkadaşın böyle bir şikayeti dillendirmesi ve garantiden yeni bir susturucu taktırması üzerine ben ve arkadaşım aracımızdaki bu ıslık durumunun normal olmadığı kanaatine varıp, servise giderek durumu bildirmiştik, servis de sesin farkına varıp iki aracı yeni bir susturucu ile değiştirmişti. Durum bundan sonra komik bir hal almıştı, takılan yeni susturucu da aynı ıslık sesini vermişti. Durumu gözlemleyen servis, bu olayı merkez fabrikaya yazdı. Biz de onlardan haber bekleyerek çok da önemsemeyerek araçlarımıza bindik. Ta ki diğer arkadaşın aracı bakıma gidinceye kadar. Arkadaş servise bakıma gidince yeni güncelleştirilmiş susturucu geldiğini öğrenmiş sipariş verilerek yeni susturucusu takılmış, sorun giderilmiş oldu. Durumu bana bildirince servise gidip yeni güncel susturucumuzu aracımıza takdırdık.
Buradan tüm Duster kullananlara sesleniyorum, eğer böyle bir ses duyarsanız servise giderek durumu anlatınız ve parçanızı değiştiriniz.
Not: Resimde sarı çerçeve içinde olan parça değişecektir.
Türk Dil Kurumu Yazım Kurallarına göre "Egzoz" şeklinde yazılmaktadır.
Buradan tüm Duster kullananlara sesleniyorum, eğer böyle bir ses duyarsanız servise giderek durumu anlatınız ve parçanızı değiştiriniz.
Not: Resimde sarı çerçeve içinde olan parça değişecektir.
Türk Dil Kurumu Yazım Kurallarına göre "Egzoz" şeklinde yazılmaktadır.