Duster Kenwood Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XVET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,401

XVET

Kamp I
Yer
ADIYAMAN
Cuma günü aracımı teslim aldım garmin marka navigasyon geri görüş kamerası var tv yok istenirse tv Tuner takılabiliyor taktırmayı düşünürseniz bu işlemi Yapmış kaliteli serviste taktırın derim türkiye disbiritörü çağlar elektronik diye bir firma renault harici satış yapmıyorlar

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Etiketler

Ynt: Duster Kenwood Montajı

troyexplorer' Alıntı:
Geri vites camerasının da resmini yüklermisin nereye taktıklarını merak ettim
tamponun tam ortasına sol tarafa yakın koymuşlar ama işçilik sıfır sol kapının fitilini söküp altından kameranın kablosunu koymuşlar takarkende fitili ters takmışlar ön camın kenarında beyaz plastikin altına gprs modülünü mikrofonun kablosunu gecırmişler ama plastiği otutturamamış mikrofonu çift taraflı bantları cama yapıştırmış bügün her şeyi söküp tekrar taktım dün çağlar elektroniği aradım bunlara bu montajı sizmi öğretiniz dedim evet ama çoğu servis eğitime bile gelmedi dedi anlayacağınız servislerde sıkıntı var,dacia tüm servislere 1 tane sıfır araca takmalarını zorunlu kılmış yoksa servisin umrunda bile değil bu arada göğüse takılan kahverengi aparat dacianın parçası değil yan sanayi

Öncelike hayırlı olsun,

Kullandıkça daha iyi ayırt edersiniz ama hep şunu düşündüm bu ekranlar için
-acaba göğüslüğün yapısı itibariyle biraz aşağıda mı kalıyor ekran ?
Birde menüsünden birkaç resim atarsanız çok müteşekkür kalırım.

tekrar hayırlı olsun bol volkan konak lı günler dilerim :smiley:

Adrianotom' Alıntı:
Öncelike hayırlı olsun,

Kullandıkça daha iyi ayırt edersiniz ama hep şunu düşündüm bu ekranlar için
-acaba göğüslüğün yapısı itibariyle biraz aşağıda mı kalıyor ekran ?
Birde menüsünden birkaç resim atarsanız çok müteşekkür kalırım.

tekrar hayırlı olsun bol volkan konak lı günler dilerim :smiley:

Bence de. 2-din yerine in-dash tercih edilmeli bence.

Servistekilere bende tüm kablolar ve kamera montaj edilmiş halde işçilikte biraz düşme olmazmı diye , o fiyat paket fiyatıymış farketmezmiş , düzgün çekseler neyse diyeceğimde bide kamerayıda tamponda tam ortaya takmamışlar hakikaten çoban bunlar yahuu

Yapısı itibariyle dusterın göğsü düz yatık değil yukarıda taksan aşağıda taksan bence aynı I'n dash takınca orjinalin gibi durmuyor bu biraz daha kendi parçası gibi his veriyor birde macera paketiyle beraber 2300 tl ye geldi 2012 de macera paketine 1300 tl gibi fiyat çekiyorlardı ikisini aradan çıkardım birde arka koltuklara kafalık taktımmı benim için yeterli en kısa zamanda menünün resimlerini aktarırım aracımın kredisinin bitmesine 1 yıl var bu ufak değişiklikle 1 yıl daha beni oyalarsa 1 yıl sonra serviste daha başarılı bir markaya geçerim.(2005 yılında renault flash vardı 89 model satışa çıkardım adamın biri geldi sırf uzaktan kumandalı pionner teyp var diye aracı satın aldı küçük farklılıklar satışta yardımcı oluyor)

İstanbulda sadece multi medyaya 1500tl istiyorlar macera paketinede 900 e inmişlerdi nasıl iş bu yaa ekmek değilki bu doğu batı farketsin fiyat mail atıcam anlaşıldı

troyexplorer' Alıntı:
İstanbulda sadece multi medyaya 1500tl istiyorlar macera paketinede 900 e inmişlerdi nasıl iş bu yaa ekmek değilki bu doğu batı farketsin fiyat mail atıcam anlaşıldı
2000 multimedya 990 macera paketi toplamda yüzde 25 indirim yapıldı 2300 tl ye geldi

Kenwooda mahkum olmamak adına paneli almanyadan 54 euroya aldırdım geldiğinde kafama göre bir marka alıp takıcam

Duoble din multimedya da kararsız kaldım XETEC DS 6202 ve NAVİTECH 212 F
Her ikiside direksyon kumandasına uyum sağlamıyor bu çok önemli değil benim için çünkü 800 tl den fazla vermek istemiyorum başka bir marka deneyen varmı?

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR